Cuba Teka | norsheilasalleh.blogspot.com

Cuba Teka

Assalamualaikum...
sheila shahfiekry
Kawan-kawan, aku nak main teka gambar dengan korang boleh dok? Kalau jawapannya cuma seorang je mampu jawab, aku akan consider la nak bagi hadiah atau tak. heee

16 comments

June 21, 2013 at 7:21 AM

Boleh je.. Hehe..n

June 21, 2013 at 9:15 AM

Penat dah tenung sheila....tp rsanya nmpk org dok paragliding kan? haha

June 21, 2013 at 10:10 AM

layang2.

June 21, 2013 at 10:47 AM

teka gmbar yang mana 1 tu? haha nmpak tak paham ae kan

June 21, 2013 at 10:47 AM

'LAYANG-LAYANG' terbang melayang
Terbang melayang di tengah padang
Ingin aku hiburkan
Hiburkan hatimu sayang
Kalau ikut rasa hati
Ingin aku bawa pulang...

hahahaha..tetiba rasa nak menyanyi pulak kan :)

June 21, 2013 at 10:55 AM

Assalamualaikum Sheila...

pe klunye dik?

June 21, 2013 at 10:57 AM

rasa rasa macam Tiang Elektrik ni .. hehe

June 21, 2013 at 11:48 AM

apa ni cable letrik ke hehehe

June 21, 2013 at 12:40 PM

teka ape nie akak? Gmabar kat atas nie ke? nampak cam kabel elektrik di musim pilihan raya di siang hari yang terang..kih3

June 21, 2013 at 1:14 PM

wayar elektrik. heh heh

June 21, 2013 at 2:18 PM

nak teka apa shiela,...akak tgk langit masih ok lagi tuu xdok jerebu sangat,..ada bendera parti,...hiiih..ada wayar kabel lektrik gamaknya...huhuhu...nak teka apa nih ??

June 21, 2013 at 2:22 PM

nak nak gambarnya mana? yang langit tu ka? maksudnya..

June 21, 2013 at 5:43 PM

tetibe terselit bendera pas terawang di awan

June 21, 2013 at 6:35 PM

Ok kita tekalah...ada tiga benda kat gambar tu..ada awan..ada wire phone (Telkom punya) or Wire elektrik (TNB pun ya) and last sekali ada bendera pas...betul tak..he..he..

June 28, 2013 at 8:19 AM

Bendera PAS!!!!!
Hahhahahhahaha...

July 2, 2013 at 12:30 PM

Hehehehe.. itu je yang dia nampak.

Post a Comment