Curi-Curi Cinta - Siti Rosmizah | norsheilasalleh.blogspot.com

Curi-Curi Cinta - Siti Rosmizah

Assalamualaikum...
Alhamdullilah. Dapat lagi beli novel setebal 1165 muka surat. Aku rasa ini novel paling tebal pernah aku beli. heee. Suami siap pesan, boleh tak sehari baca satu muka surat. Lama sikit nak habis. Tak daya aku nak buat gitu. Aku ni tagih membaca tau. Especially novel melayu. Novel omputih, aku tak lalu sangat. Sebab sedar diri tak berapa faham bahasa english. Setakat manglish tu, no hal kot. woooottt :p

Penangan baca entri kekda dengan adik zarep yang buat review pasal novel ni, aku cepat-cepat pasang niat. hahaha. Kononnya nak berjimat, tanak beli novel banyak. Tapi fikir balik, ohh sekarang bulan Jun. Belum ada sebuah novel dapat ku rembat. hikhik ^^
sheila shahfiekry
Macam biasa nak bagitau, aku memang fanatik dengan penulisan Siti Rosmizah ni. Curi-Curi Cinta hasil penulisan Siti Rosmizah yang ke 6 kalau tak silap. Kesemua novel dia tebal-tebal babe. Suka gila aku.. Gila pun tak macam ni rasanya. hehhee. Feeling kot!  Tambahan, sejak beliau buka company sendiri. Semua novel-novel dia tebal ala gajah! Aku suka je. Lagi tebal, lagi best bagi aku. hiewhiew. Yelah, cerita dia mesti panjang sikit daripada biasa. Tak pun buat novel kesinambungan. Lagi terbaik!

Kat bawah ni aku senaraikan novel hasil penulisan beliau daripada first sampai yang ke 6 ni. Setiap bulan aku follow up kat website company beliau - SR Publication. Kot2 lah korang yang kaki novel cam aku nak beli juga kann  :-
* Andai Itu Takdirnya - RM19.00 *
* Cinta Kau Dan Aku - RM19.00 *
* Lafazkan Kalimah Cintamu - RM26.90*
* 7 Hari Mencintaiku - RM32.90*
* Takdir Itu Milik Aku - RM33.90*
* Curi-Curi Cinta - RM37.90 *
SR Publication
16-G, Jalan Hijau 5/3,
Green Valley Park, Bandar Tasik Puteri,
48020 Rawang, Selangor Darul Ehsan.
T : 03-60345418
F : 03-60345776
website : SR Publication
p/s : tak sabar nak balik rumah, sambung baca ...

32 comments

June 11, 2013 at 1:39 PM

perghh.. tebal tu sheila.. agak2 bila nak abes baca tu yea? hi2

June 11, 2013 at 2:02 PM

As salam dik.. Best ke novel nie... Nnt bgtau akk eh... Selalunya tulisan Siti Rosmizah best2 novel dia.. :D

June 11, 2013 at 3:08 PM

pun dah beli semua novel SR...2 lagi tak baca2...
Sekolah Sungai Pelong sekolah rendah i jugak...hehehehe....

June 11, 2013 at 3:42 PM

Selamat membaca Sheila.. Jealousnya ibu tengok rakan-rakan yang suka baca novel macam Sheila ni.
Teringin juga nak baca macam zaman muda-muda dulu tapi masa padat dengan hal-hal lain je..

June 11, 2013 at 3:45 PM

suka bebenor baca novel yer....bagus, baguss...hehehe

June 11, 2013 at 5:03 PM

rajinnya beli novel.. dan rajinnya membaca novel yg tebal2 tu.. hehehe

June 11, 2013 at 6:26 PM

Wahhh... nmpak menarik novel tu kak. nk jgak lh :D

June 11, 2013 at 6:35 PM

wow..tebalnye sis!
yumida pun kaki novel jugak
dulu slalu pinjam ngan akak ipar
skg dh berjauhan ngn akak ipar..jarang baca
karya beliau sgt mantap..sampai x terlayan tv dah
kusyuk baca novel

June 11, 2013 at 7:03 PM

perghh, 37 hinggit, alyn beli 7 hari mencintaiku, kawan baca smp nangis2..lol

June 11, 2013 at 7:04 PM

boleh tak nak sep tangan sikit . :D
kita pom suka novel jugak :D
kita suka penulis damya hana . <3

June 11, 2013 at 8:38 PM

Kalau satu hari baca satu muka surat jer, makan masa 3 tahun nak habis tu, padahal baca 3 jam @ 3 hari jer pun dah boleh habis.

June 11, 2013 at 10:26 PM

pcl masih lg tak boleh dgn novel2 ni...baca jer ngantuk!..dpt badi mayat agaknya...huuu

June 12, 2013 at 10:47 AM

kak tenku, malam ni habislah kot. dah 3 hari baca buku ni. kalau tak tidur malam rasanya boleh habis sehari je. hiewhiew >______<

June 12, 2013 at 10:48 AM

Waalaikumusalam kak lynn. memang best cerita ni. SR memang terbaik kak! sheila dah nak habis baca pun. hehehhee :)

June 12, 2013 at 10:50 AM

bestnyaaa, tak sangka Alin senior sheila. hehehhee. sheila tinggal bape bab je nak khatam novel ni. yeayyyyy ^___________^

June 12, 2013 at 10:52 AM

Terima kasih ibu. janganlah jeles. kalau ada kelapangan ibu cubalah beli sebuah novel.kot2 pasni dah boleh arrange masa untuk membaca pula ke? hehehhee

June 12, 2013 at 10:52 AM

aah nory. kaki novel katanya. hihi ;p

June 12, 2013 at 10:53 AM

hehehe kalau bab membaca ni, sheila memang suka zana. hehehhee :)

June 12, 2013 at 10:58 AM

Natasyah, hihi grap cepat jangan tak grab dik oi. heeeee ;p

June 12, 2013 at 10:59 AM

tahu takpe. nak pengsan waktu nak beli novel ni. tapi hati redha je yumida. janji tak lupa nak support Siti Rosmizah! hihihi. samalah kita, dapat je waktu free kita dok membaca je kerjanyaaaaa ^_________^

June 12, 2013 at 11:00 AM

ni paling mahal akak pernah beli Alyn. tapi sesuai la, dia bagi novel tebal beribu. hihi. dik, bagus kawan tu. menghayati +____________+

June 12, 2013 at 11:01 AM

yeayyy sep sikit mak ndak! hihi. nanti bila kita dah boleh selalu jumpa kat kampung. moksu bawa novel2 moksu bagi mak ndak pinjam ye. hehehhehee. damya hana pun best gak. ada satu je novel dia pernah moksu beli. hehhehee *_____________*

June 12, 2013 at 11:02 AM

tahu takpe teena. memang taklah sebuah novel untuk 3 tahun. hehehehe ;p

June 12, 2013 at 11:02 AM

kahkahakah PCL ni. sheila rasa memang lelaki dengan buku harus dipisahkan lah! hehehheeee ;p

June 12, 2013 at 1:19 PM

kita banyak pinjam . nak beli damya hana . tapi tak jumpa T.T

June 12, 2013 at 3:19 PM

cuba usha dekat fanpage - kaki novel. insyallah ada. beli online situ lagi murah mak ndak. siap ada less rm4 pastu free postage seluruh Malaysia :)

June 12, 2013 at 3:51 PM

Salam singgah. Suka juga baca novel Siti Rozimah. Novel pertama Jiha baca, menangis habis! Kalau baca novel, Jiha lagi suka pinjam dari kawan. Duit pun tak burn. Hee.. Studioous.blogspot.com

June 12, 2013 at 4:22 PM

Salam Jiha! hehhe samalah dengan saya. rasa nak banjir muka dengan air matanya, hingusnya. hehehe. wahhh dulu saya suka gak meminjam. lama2 malas, baik beli sndiri. hehehe :)

June 13, 2013 at 8:38 AM

algkh baiknya airmata yg tumph krn takutkn azab neraka n azab kubur krn ia x sia2 ..bkl mmadmkn api neraka...tp selain tu mmbesarkn api neraka,,,algkh baiknya jk mmbaca alqran n fhmi mkna nya utk dhayati dlm khdupn..n andai mati bkn dlm keadaan lagha...

June 13, 2013 at 10:27 AM

terima kasih sebab sudi memberi peringatan buat saya.. alhamdullilah.. ada juga orang yang amik berat. terima kasih lagi sekali ye :)

June 14, 2013 at 3:11 PM

ramai kata best x beli pun lg novel ni... huhuhuhuhu....

June 14, 2013 at 5:16 PM

heee, best kak masya.. SR ni antara penulis terbaik :)

Post a Comment