Happy 23rd Years Old Sheila Salim | norsheilasalleh.blogspot.com

Happy 23rd Years Old Sheila Salim

Assalamualaikum...
Syukur alhamdullilah. Masih bernyawa dan sihat walafiat pada hari ulangtahun kelahiran yang ke 23 tahun. Sekejap je masa berlalu, dah 23 tahun aku hidup di bumi milik Allah Taala ni. Alhamdullilah alhamdullilah alhamdullilah. Di usia muda, dah bergelar seorang isteri kepada suami yang super cool. Rasa seronok sangat mengharungi hidup berumahtangga walaupun di usia muda.
sheila shahfiekry
Sepanjang hidup ni, tak banyak benda gah aku dah buat. Tapi aku bersyukur sangat, suami ada disisi. Membantu dan memimpin aku ke jalan yang lurus. Dapat keluarga mertua yang sporting serta anak-anak buah yang baik.. Overall, i love my family-in-law (^______^)
Tak bermakna lepas kawin aku lupa keluarga aku. Tak.. takkan sesekali aku lupa. Terutama sekali mak, Puan Norhani binti Yaakob... Terima kasih banyak mak sebab bersusah payah membesarkan akak selama 23 tahun ni. Bagi makan minum yang secukupnya, sekolahkan akak. Walaupun akak tak berjaya nak lanjutkan pelajaran lebih tinggi, akak harap mak tak kecil hati. Harap diampunkan salah silap akak sejak kecil hingga besar gajah ni. Halalkan makan minum dan air susu mak. Akak sayangggg mak, takda jumlah untuk dinyatakan. Hanya infiniti buat mu ibuku...
Buat papa yang disayangi , Salleh bin Haji Abu Bakar... walaupun akak tak berjaya dalam hidup seperti yang papa harapkan. Tak mewarisi kedoktoran daripada papa, jangan risau pa. Allah dah rancangkan sebaik mungkin buat anakmu ini. Akak nak ucapkan terima kasih tak terhingga, masih sudi menyayangi akak dan adik beradik yang lain. Masih ingat kami, walaupun ada yang lain. Akak doakan pa sihat sentiasa, dan terus menyayangi kami dan mak... (pecah empangan aku taip semua ni, sobss sobsss....)

Tak lupa juga, terima kasih banyak mak papa. Mengizinkan akak bernikah dengan Hadi. Merestui hubungan kami berdua. Alhamdullilah +_____+

Buat suami tercinta, Norhadi bin Kahar... thanks a lot for everything. Saya seronok adanya awak dalam hidup ni. Insyallah, kasihku buatmu baba...

With love,
budak baru sambut hari lahir!
*budak ke? hehehe*

54 comments

June 6, 2013 at 10:17 AM

Hepi Besday Sheila! smoga pjg umo murah rezki n bahgia dunia akhirat =) *tumpang nangis bca n3 ni*

June 6, 2013 at 10:23 AM

selamat hari jadi sweety !! seronoknya kahwin muda ! hehe.maintain cute je walau dah kahwin ! hehe. namee doakan mudahan kamu bahagia selamanya bersama orang tersayang. amin. :)) hugss.

June 6, 2013 at 10:25 AM

Heppy besday Sheilaaaa

June 6, 2013 at 10:31 AM

happy birthday sheila...

June 6, 2013 at 10:47 AM

hapyy burstday kak sheila!!! semoga murah rezeki. berjaya di dunia dan akhirat

June 6, 2013 at 11:01 AM

hepi besday yunk.. semoga panjang umo n murah rezeki.. aminnn

waaaa.. baru 23 yea? mudanya diaa.. hee.. kira teman ni pangkat kakak lea yea.. lain kali panggil teman kak butang tauuu.. ha3..

June 6, 2013 at 11:05 AM

selamat ulangtahun kelahiran ya dear..
semoga Allah panjangkan usiamu..
murahkann rezekimu..
kurniakan kebahagiaan yg berkekalan hingga kesyurga buatmu dan insan2 yg tersayang..
dan juga semoga hidupmu sentiasa dibawah lindunganNya kelak....:))

June 6, 2013 at 11:39 AM

baru 23!! so young..tahniah kak sheila sebab berjaya jadi isteri pada usia muda..salute la..btw, lucu pula ayat besar gajah tu..lol..:)

June 6, 2013 at 11:42 AM

Happy birthday Sheila

June 6, 2013 at 12:01 PM

happy besday Sheila...
muda lagi rupanyaa....
moga dipanjangusia dan dimurahkan rezeki..
amiiinnnn

June 6, 2013 at 1:10 PM

Happy Birthday Sheila...

June 6, 2013 at 1:23 PM

Happy Birthday! ;p

June 6, 2013 at 1:31 PM

Happy birtday to dear....
Hehehehehe....
Wahhhh... tak sangka jumpa sorang lagi blogger same birthdate... =D
Moga panjang umur dam murah rezeki okay..

Love,
your burthdate twin... =D

June 6, 2013 at 2:37 PM

wah!
awak sangat muda... mesti best ek..
hihi..
Alhamdulillah. moga dengan usia yang bertambah seiring dengan peningkatan ilmu dan amal.. insyaAllah :)

June 6, 2013 at 4:13 PM

terima kasih sayanggg. aamiin. alolooo ikut sheila emo pulak dia. sorry yangg =_____+

June 6, 2013 at 4:14 PM

terima kasih banyak yangggg! seronok sangat tau kawin muda. hehehe. aamiin. terima kasih untuk doa2 yang indah buat sheila dan suamii. Namee pun sama semoga berbahagia bersama Isham si Pou ;p *hugss namee ketat-ketaattt*

June 6, 2013 at 4:14 PM

Terima kasih Milaaaa :)

June 6, 2013 at 4:15 PM

terima kasih awakkkk :P

June 6, 2013 at 4:15 PM

Terima kasih adik Aidaaaa. aamiin. terima kasih dik. *terharu kita*

June 6, 2013 at 4:16 PM

hehehee yeayyy panggil akak butang! hikhik. terima kasihhh kak butanggg. aamiin.. muda belia kita. hoho x_____________x'

June 6, 2013 at 4:16 PM

terima kasih banyak kak rieyn sayanggg. aamiin. terharu sheila kak. akak pun, sheila doakan bahagia bersama keluarga tercintaaaa (",)

June 6, 2013 at 4:17 PM

hahhaha Alyn mohoh jangan gelakkan akak! hihi. terima kasih sayanggg. hehhee ^_____^

June 6, 2013 at 4:18 PM

Terima kasih kak mie sayanggggggg >_____<

June 6, 2013 at 4:18 PM

hahaha kan sheila dah cakap, sheila ni muda belia lagi. hihi. terima kasih nory sayangggg. aamiin :)

June 6, 2013 at 4:19 PM

Terima kasih Kak Akmar sayanggggg #____#

June 6, 2013 at 4:19 PM

Terima kasih kak! hehehe :)

June 6, 2013 at 4:20 PM

thank you so much dear! yeayyy saya pun tak sangka kita berkongsi tarikh. so, dimasa akan datang bolehlah selalu keep wishing together-gether. hehehee.. aamiin. thanks again sis (>_____<)

June 6, 2013 at 4:21 PM

heheeee, aamiin. terima kasih Isma. insyallah. mudah-mudahan dipermudahkan segala urusan. Isma pun sama ya +_______+

June 6, 2013 at 4:21 PM

happy birthday yer, moga kekal bahagia selamanyer yer

June 6, 2013 at 4:24 PM

Terima kasih KA, aamiin. KA pun sama, semoga berbahagiaaaa (+___________+)

June 7, 2013 at 1:16 PM

WAHHH BAHAGIANYAAA .. BELOG SIMPLE TP BESTT . GILESS

June 7, 2013 at 6:23 PM

terima kasih.. hehehhee :)

June 10, 2013 at 11:21 AM

tudiaaaa ayat2 drama diaaa hehee...


happy belated birthday! :D

May Allah showers you with His blessings! :)

June 10, 2013 at 1:08 PM

kahkahakhahhhh rayyan!
thank you so much bro. aamiin :)

June 10, 2013 at 3:39 PM

walaupun dah lambt tapi nak wish jugak la happy belated birthday....muda lagi dah kawen..kite umur 23 tengah, huhahuha lagi dengan kawan2

June 10, 2013 at 5:34 PM

happy belated bufday akak sygggg,ops akak plak,hikkkk.....saja nak taip akak ,malas nk delete :P

June 11, 2013 at 12:45 PM

Happy birthday sheila..may ALLAH bless you with all the good things..

June 11, 2013 at 12:55 PM

Shieelaaaaa........ akak baru buka entry ni. sorry dik lambat.

"Happy belated birthday adik. Moga kebahgiaan yang dikecapi dirahmati Allah sentiasa..."

Aaminn. =)

June 11, 2013 at 2:23 PM

terima kasih sheyla! hehehe. muda belia ni. huhuhu. huhahuha juga. jaga diri bebaik tau yanggg :)

June 11, 2013 at 3:14 PM

thank you onie sayanggg. gedik tau panggil kita akak! ketuk pale kangg. hehehheee ;p

June 11, 2013 at 3:18 PM

Terima kasih Raudzah! aamiin :)

June 11, 2013 at 3:20 PM

Terima kasih kak maria sayanggggg! waaaaahh dah lewat wish sheila ni. denda! nak hadiahhhh. hihi... terima kasih kak maria sayanggg. terharu sheila kak mai godek2 blog sheila ni ;p

June 11, 2013 at 5:28 PM

Dik,, hepi belated besday ya.. Akk doakan semoga pnjg umur, murah rezeki dan sentiasa bahagia disamping insan2 tersayang.. Sori akk lmbt wish maklumlah bz.. uhuhuhu

June 11, 2013 at 5:53 PM

Terima kasih kak lynn. its ok lambat wish pun. hehehe terima kasih banyak kak lynn.. doakan yang terbaik untuk sheila :)

June 12, 2013 at 8:18 AM

hepi belated besday.sampai terlupa weh.kira tarikh kawin ko je.hahaha..

June 12, 2013 at 8:19 AM

hepi belated besday..!sorry lambat..!!

June 12, 2013 at 10:30 AM

terima kasih tiqah sayanggg. its okey. tapi kena denda aaa. nak hadiahhhhhhhhhh! hihi. kelakar aku tengok kawan2 aku ni, semua baik hati tolong kira wedding anniversary aku ;p

June 12, 2013 at 10:31 AM

its okey babeeeeeeeeee :)

June 13, 2013 at 10:27 AM

happy belated birthday dik. so sorry sbb lambat wish. mood akak berblogging skang ni semakin kurang. semoga sheila dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki ye. umur 23thn akak dah dpt si kakak. akak doakan sheila pun dpt baby jugak ye nnt. insyaAllah :)

June 13, 2013 at 11:47 AM

terima kasih kak suria sayangg. its ok. terharu sheila akak komen sini. aamiin. insyallah kak, ada rezeki nanti sheila akan jadi ummi juga. hehehehe :)

June 14, 2013 at 12:30 PM

lol..baru 23 ke?!...org sibuk2 panggil dia akak..kakaka....rupanya eca lagi tua..eca dah 24thn..sobsobsob :(

June 14, 2013 at 1:44 PM

hahahhaaa nasib baik sheila tak bahasakan diri sheila ni akak. hihi. haii kak eca.. hehhehee >_________<

June 14, 2013 at 3:06 PM

happy belated bestday sheila, semoga dipanjangkan umur...... mmg jauh beza umur kita yer.. hahaha

June 14, 2013 at 5:14 PM

terima kasih kak masya. heeee bape jauh bezanya? hehehe :)

Post a Comment