Perubahan Paling Mendadak | norsheilasalleh.blogspot.com

Perubahan Paling Mendadak

Assalamualaikum...
Lamanya tak buat entri khas pasal HK ni. Ni bukan entri jiwang-celop-dalam-hati. Agak-agak korang tak hingin baca, sila blah dari sini. hehe. Sebenarnya inilah gambar pertama yang aku tengok hasil mengodek facebook beliau masa baru kawan. First expression aku,

'mamat ni jenis suka berjalan. mungkin ni aktiviti konvoi kot'

Waktu ni kitorang baru je berhubung melalui facebook, HK kurus gila time ni. Kalau korang pernah jumpa HK bebaru ni, korang mesti cakap 'wowww' .... Percayalah (^___^) Memang akan ada yang mulut ternganga kalau jumpa kami suami isteri.

Masa kenduri kawin kami pun, ramai yang tanya berkali-kali apa sebab beliau acaner boleh gemuk berisi... Jawapannya adalah, setiap kali keluar aku makan separuh, dia makan sepinggan setengah. Mau tak berisi kan?
Ini gambar keluarga mertuaku, yang pakai cap tu abang Azlee, mak mertuaku, abang Oden dan juga suamiku yang bersweater hijau tu. hahahha. Kurus kan? Yang kurus cengkung macam tak cukup vitamin nilah aku tatang bagai minyak yang penuh. Ku curahkan kasih sayang sampai membesar dengan jayanya. hihi. Kadang tu aku terfikir, baru 3 tahun. Entah macam mana 10 tahun akan datang. hikhik ^^
p/s : masa ni ada orang tu sanggup jadi kipas-susah-mati blog ni. Opss, hehe mak ndak, comel tak abang Oden kita? hee ;p

16 comments

June 13, 2013 at 9:14 AM

wah!!!!!!!!!!
memang berjaya dengan cemerlang la!

isma nk minta tips juga la... hihi ^_^

June 13, 2013 at 9:16 AM

zul lagi lah mendadak badan dia naik lepas kawen, balik kmpung, sedara mara mengucapp panjanggg tengok dia, sebab dah tak kenal...hehheheeh

June 13, 2013 at 9:29 AM

samalah mcm husb akak jugak sheila. dulu masa dia bujang, mmg kurus dan cengkung yg amat. bila dah kawen ni, kemain chubby lg. maklumlah, makan pakai dijaga :D

June 13, 2013 at 9:45 AM

Hai Sheila.......klupun lg 10thn dia membesar bagaikan juara xpe, asalkan sihat =)

June 13, 2013 at 10:10 AM

Heheheheh...

June 13, 2013 at 12:17 PM

ofcoz la Sheila jaga suami dgn baik dan penuh kasih sayang lg..tak dinafikan ., pcl masa berempat ni lagi la kena tolong2 habiskan makanan depa...kalu tak habiskan membazir la kan...ini salah satu punca kegemukan suami selain keja gomen yg pastinya makan bila ada meeting n meeting n makan.. .., senang hati lah tu !

June 13, 2013 at 1:12 PM

eh.. iyalah.. kurus giler... hee.. org selalu ckp.. kalau suami badannya naik mendadak lepas kawen, maknanya si isteri pandai jaga dia.. heeee.. =)

June 13, 2013 at 2:41 PM

jauh giler suami sheila dulu n skang...muke pun nampak lain...xsme...

June 13, 2013 at 4:55 PM

assalamualaikum... hehe.. tu tandanya isteri jaga dengan baik tau.. :) tahniah tahniah..kikikii

June 13, 2013 at 6:02 PM

wah, sweet la kak..moga berkekalan hingga ke akhir hayat...

June 14, 2013 at 2:44 PM

As salam dik, Ya Allah lain giler muka hadi ya..mmg kurus gler. Bagi tips kat akk.. Tgk husband akk dr dulu smpai skrg maintain jerk.. mkn byk gak tp xdelah naik sgt berat dia 51kg jer ok..uhuhuhu

June 14, 2013 at 2:53 PM

seriously lain gila!! hebat betul kak sheila ni

June 18, 2013 at 1:47 PM

kurusnya dulu..hehehe

June 18, 2013 at 4:57 PM

kuuruuusnyaaaa diaaaa? bila shiela kata encik suami automatik akak cek "aku salah klik blog ke?" hahahaha.....

baca ayat bawah baru tau. Tahniah shiela...

July 2, 2013 at 11:26 AM

ngeh . nampak seseorang lagi xD

July 26, 2013 at 4:07 PM

yeahhhh sepp skitttttttttt marilah kita menggemokkan laki masing2

Post a Comment