Doodle Muslimah Free daripada Istana Cinta | norsheilasalleh.blogspot.com

Doodle Muslimah Free daripada Istana Cinta

Assalamualaikum...
Alhamdullilah, syukur. Terima kasih Tengku Puteri! Lama dah aku request doodle muslimah sejati. Tak sangka dia memang bagi. to the R to the E to the E pulak tu. Siapa tanak free kannn. kihkih.. Tapi aku yang salah dan tak perasan lebih awal. my bad.
Terperasan pun sebab tadi usha-usha fanpage dia tadi. Dia dah publish 15 Mac yang lalu... Dan sekarang dah masuk bulan Jun pun. Korang kiralah dah bape lama waktu ke-tidak-sedar-an yang berlaku pada aku. sobs sobs sobsss. Tengku Puteri, maafkan sheila. Sheila tak perasaannnn, sheila is so busy nowdays. Tapi sheila rajin je singgah blog awak, tengok komik-komik yang lama tu. hehehhee *cuba amik hati*
Sheila Shahfiekry
fanpage - Istana Cinta
Ada 20 orang lain yang bertuah juga macam aku. hehehe. Cantik tak? Jatuh cinta aku dengan doodle muslimah ni. Heyyy geramji. Aku dah terasa macam coklat pulak. hihihi. Tengku Puteri ni salah satu pelukis doodle yang aku kagumi selain Dilla! Kalau nak harapkan aku melukis, orang lidi pun senget memanjangggg aje. kahkahkahahhh *cukup-cukup lah gelak tu*
Sheila Shahfiekry
Kalau nak tengok gambar yang lain, korang click link ini ya ->Istana Cinta ataupun blog beliau -> Tengku Puteri. Terasa santai wehh baca komik online beliauuu. Tengku Puteri, sheila doakan awak sukses dalam bidang yang awak ceburi dan cepat-cepat nikah ya. hehehe. Tak elok tunang lama-lama (",)

35 comments

June 7, 2013 at 7:34 PM

comel doodle tu sis
kaler background match ngn template ni

June 7, 2013 at 10:00 PM

sesuai dengan blog la... cute

June 8, 2013 at 6:07 AM

Comey nye mmg geram tgk

June 8, 2013 at 12:20 PM

comel je doodle tuu

June 8, 2013 at 2:33 PM

comelnya :D doddles dia :D

June 8, 2013 at 10:51 PM

Comel doodlenya sheila. Cute sangat dan hijau tu which is my favourite colour.

June 9, 2013 at 6:12 PM

eeee doodle TP ni mmg smuanye comel2 la! geram je nengoknye! hehe

June 10, 2013 at 9:52 AM

terima kasih yumida. hehehe. sheila pun suka doodle ni, rasa nak jadikan header pula. hehhee :))

June 10, 2013 at 9:53 AM

terima kasih hana. hihi :))

June 10, 2013 at 9:54 AM

hihi kita pun rasa geram kak. hihi ;p

June 10, 2013 at 9:56 AM

terima kasih kak izan, hihi :))

June 10, 2013 at 9:58 AM

terima kasih mak ndak. hihi ;p

June 10, 2013 at 9:59 AM

terima kasih kak lynn! ehh, sama geng lah kita. warna fav sheila juga ni. hihi +____+

June 10, 2013 at 10:00 AM

terima kasih anamizu. heeee :)

June 10, 2013 at 11:16 AM

Konichiwa Sheila-san,

Doodle Kawaii Suki Desu! :D

Comel hahhh....nak satuu gak..hehe

June 10, 2013 at 11:41 AM

alololo..comel tue ^_^

June 10, 2013 at 1:09 PM

Amboiii sejak bila sheila bertukar nama Sheila-san? hehehe rayyan ni kan.. sesuka dia je. hihi comel? terima kasih. p minta Tengku Puteri satu doodle hehehhee ;p

June 10, 2013 at 1:10 PM

terima kasih fyna (^_______^)

June 10, 2013 at 5:33 PM

doodle ni tak penah tak comel,semua comellllllllllkan ..eeiiii geram plak tgknya,hehe

June 10, 2013 at 7:04 PM

Eiii comelnya doodle blushing macam tuu n_n

June 10, 2013 at 8:58 PM

sama-sama :D

June 10, 2013 at 8:59 PM

kita pom . :D

June 11, 2013 at 12:52 PM

wah. siyes comel shiela.. akak suka style komik dia.. cute. hehe..

June 11, 2013 at 5:26 PM

Comel sgt...

June 11, 2013 at 5:41 PM

:)

June 11, 2013 at 5:41 PM

ehh ramai suka hijau. hehehe :)

June 11, 2013 at 5:42 PM

hehhee betul tu onie. sheila pun suka sangat tengok doodle. nak2 pulak yang muslimah punya. perghh :)

June 11, 2013 at 5:43 PM

hehehee comel tahap blushing juga ni. hihi thanks alia :)

June 11, 2013 at 5:43 PM

heeee really? waaaa dia memang berbakat kan kak maria?

June 11, 2013 at 5:44 PM

terima kasih kak lynn :)

June 13, 2013 at 10:25 AM

alololo..comel je!
hrp dptlah jumpa sheila bila akak bersalin nnt.
maybe akak bersalin kt hosp selayang kot.
tgk la keadaan camne nnt, ape2 akak info kt fb

June 13, 2013 at 11:45 AM

terima kasih kak suria. takpe. nanti akak update kat fb tau. sheila usha situ je. hehhee. insyallah kita jumpa nanti :)

June 14, 2013 at 3:08 PM

cantik simple dan menarik... hijau ... warna kegemaran anak saya..

June 14, 2013 at 5:14 PM

yeker? hehehe samalah kita dengan anak kak masya. heeee :)

July 2, 2013 at 3:26 PM

comel sgt..ehhee

Post a Comment