Pakej Katering - MURAH ! *repost* | norsheilasalleh.blogspot.com

Pakej Katering - MURAH ! *repost*

Assalamualaikum...
Alhamdullilah. Tak sangka entri ni banyak menjana stats buat blog picisan aku ni. Ramai yang klik entri ni. Siapa tanak kan, cari katering murah. Sementelah tahun ni semua barang dah mahal. Aku nak beli udang/sotong pun fikir 24 kali. haha. Korang try lah contact dan diskusi dengan depa ni -Bubbles Event Management . Depa siap buat penghantaran percuma di kawasan Kuala Lumpur. Kalau luar kawasan, pandai-pandailah korang minta diskaun ke ;p

FYI, aku dah rasa masakan catering ni, sedap. Suamiku komen, smooth je rasanya. Korang takkan rugi pakai perkhidmatan mereka! Time tu aku join Program Amal Anak Yatim bersama Blogger hujung bulan 2 yang lalu, depa sponsor makanan masa tu. Ya Allah, murah rezeki anak-anak yatim kannnn...

Korang baca sikit info tentang catering ini dan juga pakej yang disediakan. Sila usha gambar kat bawah ya. Baru je dapat informasi daripada owner dia. Harga up to date setakat 14 Jun 2013 ni. Haritu ada lah seorang dua hantar email dekat aku. Tanjat gigirl. hihi. Terus aku copy paste nombor phone kat bawah tu. Harap-harap orang tu berminat untuk contact betul-betul.
http://www.bubblesevent.com/
http://www.bubblesevent.com/

http://www.bubblesevent.com/
Segala info yang aku tahu, ada kat bawah ni. Kalau berminat, jangan lupa terjah ye :-
Khairi : 013-4515158
Email : bubbleseventmanagement@gmail.com
Facebook : bubbles event management
Website : http://bubblesevent.webs.com
http://www.bubblesevent.com

p/s : aku terpaksa buang sikit apa yang aku tulis tempoh hari =__=

23 comments

March 15, 2013 at 5:44 AM

wah..menarik ni.. :)

March 15, 2013 at 8:45 AM

puan shila .. if utk wedding dorg amik x?

March 15, 2013 at 9:33 AM

kan.........nanti awak nak kawin ke guna diorang tau boni! hehehe ;p

March 15, 2013 at 9:34 AM

nanti sheila tanyakan dulu ye. ataupun awak terus je add diorang dekat fb.. ada bawah gambar atas tu, link fb mereka :)

March 15, 2013 at 10:59 AM

murah jugak satu kepala rm6.

March 15, 2013 at 11:05 AM

mana nak dapat dah harga gini kan kak mila :)

March 15, 2013 at 12:33 PM

sheilaaaaa, baiknyaa sheila tolong buat review untuk khairul! thank you yanggggg. kalau ikutkan harga, nadia rasa ni catering paling murah nadia pernah jumpa.

March 15, 2013 at 1:17 PM

yangggggggg, sama-sama kasih! hehe. kita tolong je. mana tahu ramai yang mencari katering semurah ini. hehehhee. sheila pun rasa diorang termurah kan :)

Anonymous
May 25, 2013 at 7:36 PM

Wahh kak menarik nie... Boleh bg x alamat website catering tu or fb dorg? Terima kasih kak, pening mencari caterer yg boleh provide under bajet...

June 10, 2013 at 4:05 PM

heee, awak call diorang boleh? nombor phone ada tertera kat atas tu. hihi :)

June 16, 2013 at 12:07 PM

Assalaamualaikum. Tahniah anda menang. :D
Sila rujuk entry di bawah

http://www.mujadafewa.my/2013/06/senarai-pemenang-happy-holiday-giveaway.html

June 16, 2013 at 1:59 PM

lapaq pulakkk rasa

June 16, 2013 at 7:04 PM

Murah n sedap mmg jadi pilihan kan sheila ;)

June 16, 2013 at 10:38 PM

wahh bagusnye sheila share info ni. mmg ramai kan skg nk cari katering under bajet. ye lah kan brg mahal skang. hihi :)

June 17, 2013 at 9:39 AM

waalaikumusalam muja! alhamdullilah syukur. thanks dear inform sheila :)

June 17, 2013 at 1:33 PM

patut macam pernah baca. rupanya repost.hehe.

June 17, 2013 at 1:38 PM

Assalamualaikum Sheila....
Memang murahlah....Makanan diorg memg sedap kan kan kan

June 18, 2013 at 7:57 AM

eh, siyes murah.. leh la amik nt..

June 18, 2013 at 3:36 PM

ehhhh..murah sgt tu dik. berbaloi2! xyah pening2 nak masak dlm kuantiti yg bnyk pasni kan. hehehe

June 18, 2013 at 4:01 PM

wah katering murah ya.. kami duk kg ni semua buat rewang je. kot seksok duk bando, mana tau.. ley amik kontek ni.. hehe. =)

June 19, 2013 at 2:54 AM

patut la macam pernah bacaaa :p

June 19, 2013 at 7:29 PM

Okay jugak ek...
Dia ada pakej untuk event kecik2..... =D

July 17, 2013 at 2:03 PM

MAJLIS BERBUKA PUASA, OPEN HOUSE, MAJLIS DOA SELAMAT, KENDURI AQIQAH, MAJLIS BERTUNANG, MAJLIS PERKAHWINAN!!

Kami dari Bubbles Event menyediakan perkhidmatan catering dengan harga yang sangat berpatutan. Antara pakej yang kami sediakan termasuklah:

Pakej A - Hanya RM 7.00 untuk seorang!!
Nasi Putih + Masak Lemak Nenas dan Ikan Masin + Sambal Sotong + Ayam Goreng + Ulam-ulaman dan Sambal Belacan + Buah Oren + Air Sirap

Pakej B - Hanya RM 7.00 untuk seorang!!
Nasi Tomato + Ayam Masak Merah + Jelatah + Dalca + Papedom + Buah Oren + Air Sirap

Harga pakej kami termasuk:

1) Peralatan menghidang seperti tray (termasuk penutup dan kaki tray), termos nasi, bekas air, dan senduk.
2) Pinggan dan cawan pakai buang.

BERMINAT!!!

Layari www.bubblesevent.com/catering

Post a Comment