Restoran Mama Nia | norsheilasalleh.blogspot.com

Restoran Mama Nia

Assalamualaikum...
Aktiviti last week, aku buat skytrex kan? Ini entri ada kena mengena gak dengan skytrex tu. Habis daripada aktiviti tu, kami terus ke Restoran Mama Nia. Kenapa restoran ni jadi pilihan kitorang?
Pertama, restoran ini dekat dengan laluan kami pulang ke rumah masing-masing. Kedua sebab restoran ni kepunyaan ibu salah seorang rakan PLKN kami juga. Waty ajak kami berjumpa dengan dia kat restoran ibu dia. So kitorang pun fikir, alang-alang dah dekat sangat. Tak salah terus jenguk member kami yang sedang sarat mengandung anak keduanya. Yeayyyy. Bakal jadi pokcik mokcik buat kali kedua lah ni. hihi
 Restoran Mama Nia Shah Alam
Paling bestnya, mak dia bagi kitorang diskaun 50% tau. Syukur alhamdullilah, dapat harga kurang, makan pun sedap. Penuh meja dengan pinggan kitorang. Terima kasih Waty dan keluarga yang sudi layan karenah kitorang. heeee (",)
sheila shahfiekry
kengkawan semua
Tangkap leleh babe kalau korang tengok menu-menu  menarik yang sedia ada kat Restoran Mama Nia. Paling aku sedih sekali, tak dapat nak merasa sup lembu. Nanti nak ajak suami repeat makan kat situ. hihi. Macam orang mengidam eh. hihi
 Restoran Mama Nia Shah Alam
nasi ayam penyet
 Restoran Mama Nia Shah Alam
pecal lele
Pengsan aku usha ikan keli tu. Rasa nak terkam je. hikhik ;p
 Restoran Mama Nia Shah Alam
bakso
 Restoran Mama Nia Shah Alam
satay indonesia
 Restoran Mama Nia Shah Alam
hidangan istimewa : gado-gado
 Restoran Mama Nia Shah Alam
shiha juga ada disediakan disini
 Restoran Mama Nia Shah Alam
Kalau korang tak keberatan, jemputlah singgah ye sahabat semua. Landmark, restoran ni berhadapan dengan Kolej PTPL Shah Alam. Sini memang sentiasa penuh babe dengan student. Boleh juga usha facebook - Restoran Mama Nia  (",)

5 comments

June 28, 2013 at 8:17 AM

Oh okay2 dah tau lokasi tu kat mana......
Nanti nak pegilah...
Bestnya ada makanan indonesia....

July 1, 2013 at 9:54 AM

thanks sheila for the review...ada time nnti nk dtg.:)

July 2, 2013 at 12:27 PM

mesti cuba ni. thanks for sharing.

July 2, 2013 at 3:22 PM

wah dh dekt..kne try la..lpo dh ni

July 26, 2013 at 3:49 AM

wah sedapnya..

Post a Comment