Honeymoon Trip to Krabi Part 1 | norsheilasalleh.blogspot.com

Honeymoon Trip to Krabi Part 1

Assalamualaikum...
Koranggggg, aku dah balik Malaysia! hahahhaha. Sepatutnya semalam dah updated satu entri, tapi disebabkan aku lanjutkan cuti sebab nak rehatkan otak dan badan secukupnya. So harini aku kasi sikit lah gambor buat korang semua yang merindui aku. Rindu ke? Tak rindu takpelah. Yang penting aku sangat-sangat merindui kenangan Krabi bersama suami tercinta dan rakan-rakan tersayanggggg >______<
sheila shahfiekry
 sheila shahfiekry
sheila shahfiekry
 sheila shahfiekry
p/s : nantikan part seterusnya. aku buat step by step insyallah

20 comments

June 27, 2013 at 11:57 AM

Bestnya dapat naik gajah..I trip p phuket/krabi tak ter-update lagi..huhuhu

June 27, 2013 at 12:13 PM

Salam, wah bestnya baru balik dr krabi...ok, tunngu sheilapunye next update.

June 27, 2013 at 12:53 PM

best nye.... tacing pegi tak ajak =D

June 27, 2013 at 1:05 PM

Seronokkkkknyeeee dia

June 27, 2013 at 1:32 PM

patutlah dah lama tak de entry..bercuti rupanya...

June 27, 2013 at 2:28 PM

As salam dik, bestnya.....nnt update cpt2 eh...hihihi

June 27, 2013 at 2:31 PM

wah krabi la..baru tengok citer bikers kental..diorang shooting kat krabi..:)

June 27, 2013 at 3:30 PM

Fuiyoooo bestnyaaaa sheila! xsbr nak bc nex n3 ;)

June 27, 2013 at 3:59 PM

wiwiwiw....
alamakk nory satu entry pon tak buat lagi ni...
jenuhh nak kejor ni..
hehe

June 27, 2013 at 4:13 PM

tumpang seronok tgk pic2 ni

June 27, 2013 at 5:29 PM

Assalamualaikum...alhmdlh..sheila dah balik malaysia..mesti rindukan kat sana kan..wife sya sampai skrg dok asyik teringat kat Krabi..hehe..nanti letak lagi gambar tau..nak tgk..seronok la naik gajah..sya ritu xsempat..huhuhuhu..

June 27, 2013 at 6:11 PM

Wah bestnya , Akak g kursus induksi Minggu depan ;)

June 27, 2013 at 8:30 PM

salam sheila...
SubhanaALLAH cantik ea tempat dia...=)
puas tak bercuti selama 4 hari ke sana?

June 27, 2013 at 11:32 PM

wahhhh bestnyaaa gi honeymoon.. welcome backkkk sis

June 28, 2013 at 8:15 AM

Syoknya tengok korang dapat naik gajah......

June 28, 2013 at 11:52 AM

tumpang merasai suasana kat sana ... huhuhhh len kali nak g ajak ler kite ... nk honeymoon jgk. kikiki

July 1, 2013 at 9:53 AM

nak jugak!!! pleaseee ! hehe.cantiknya laut dia. :D

July 2, 2013 at 10:23 AM

seronoknya sesekali bercuti dgn kwn².. kat luar negara pulak tu...

July 10, 2013 at 10:57 AM

Bestnyer dpt bercuti reramai dgn kengkawan...

July 15, 2013 at 8:57 PM

tumpang heppi tgk gambar-gambar ni best!

Post a Comment