Honeymoon Trip to Krabi Part 2 | norsheilasalleh.blogspot.com

Honeymoon Trip to Krabi Part 2

Assalamualaikum...
Kali ni share sikit pasal harga tiket flight untuk percutian secara berjemaah ini. Sebab kitorang semua beli harga tiket lain-lain tau. Yaya dengan Mila yang nak pergi bercuti bersama. Diorang beli 4 tiket time harga promo down to the earth. Yang lain beli lepas dipancing dek Yaya  dengan Mila. hehe

Tapi lepas semua dah confirm nak join bercuti, Yaya dengan Mila sanggup bayar tiket lain sebab harga asal diorang beli mula-mula hanya untuk 3 hari 2 malam. Terbaiklah korang! Sayangggg korang! Sanggup babe, asalkan dapat buat semua aktiviti bersama kat sana. 4 hari 3 malam pun macam tak cukup sebenarnya. Kan korang?
sheila shahfiekry
Ntah kenapa, suami jadi beria nak ikut. Katanya, tak syok lah diorang ada baju sama lagi. Lebih kurang gitulah. Jadi gian pula nak travel. So suami terus say yes to holiday. Yahoooo! Cepat-cepat aku minta Eida ajarkan cara nak beli tiket dengan betul. Thank you cikgu Eida! hehhee. Harga untuk tiket yang kami berdua dapat untuk pergi balik Kuala Lumpur - Krabi adalah RM588.00 untuk 4 hari 3 malam.

Memang terikat perut selama 2 bulan babe, gara-gara nak jimat duit untuk holiday. Kesannya, aku semakin kurus. Alhamdullilah syukur. Tapi jangan terus cop kitorang semua kaya raya, jenis setiap bulan nak holiday. No nehi! Kitorang sangat penjimat orangnya. Ada cara nak realisasikan plan kami ;p
sheila shahfiekry
baru nak check in di LCCT
sheila shahfiekry
Antara yang joined rombongan cik kiah ini ialah aku, Hadi, Yaya, Syafiq, Eida, Andi, Mila, Mcdee, Nory, Zoul dan Mus. Rombongan kali ni Yaya yang bawa extra iaitu adik lelaki dia, Mus. Fresh keluar daripada PLKN terus angkut g Krabi. Katanya percutian membalas dendam sebab haritu Yaya pergi Sydney dengan family, Mus je tertinggal kat PLKN. Jadilah 11 orang rombongan cik kiah ke Krabi. hiewhiew.
Dan paling bestnya, kitorang suami isteri tak beli seat. Adoyaiii kenapa ntah aku ingat lepas print boarding pass boleh beli seat. hahahahhaa. Maka, terpisahlah kami sementara di dalam penerbangan pergi dan balik ;p
Mari mengira 
* total tiket flight 2 orang pergi balik Kul-Krabi : RM588.00, 22 - 25 Jun 2013 (tak ada add on seat dan makanan) ---> i is redha


p/s : 42 komen aku terDELETE semalam. ahahhaha maafkan aku, aku tersangat pening semalam =__='

27 comments

June 28, 2013 at 12:47 AM

bestnya krabi Island.. jelesnye temannn.. nak itotttt

June 28, 2013 at 3:36 AM

wah jejalan lagi,....

June 28, 2013 at 8:14 AM

Wahhhhhh...
Seronoknya...
AJ ni dah plan hujung tahun...
Insyaallah ada rezeki sampailah kesana...

June 28, 2013 at 8:40 AM

salam..best nya g krabi. Belum ada anak ni melancong lah puas2..nnti dh ada anak nk g travel tu trbatas cikit. Akak nk kirim Fridge magnet Krabi bole ke? nanti shiela email details akak bank in duit. nealopah@gmail.com

June 28, 2013 at 9:20 AM

Assalamualaikum Sheila...nih msti bli tiket time promo dh bis kan kan.....

P/S samala akak sheila..smlm terdelete komen...

June 28, 2013 at 9:44 AM

kira berbaloi2 baloi la ni kna ikat perut kan, slim dpt holiday pun dpt! heheh

June 28, 2013 at 9:59 AM

sheila tak add on makanan baru tau...

June 28, 2013 at 10:31 AM

wah mesti banyak snap snap gambor masa kat sana kan.. jgn lupa share tau :)

June 28, 2013 at 11:04 AM

Salam sis..

Seronok nya jalan2.. saya belom pegi Krabi lagi. Share banyak stories yer..nak tengok gambar...

June 28, 2013 at 2:18 PM

salam jumaat dari bunda...

June 28, 2013 at 2:38 PM

wahh semua pergi bersama sama dengan suami dan isteri.. syoknyaaaaa.... kak sheila ni muka macam budak2 je... comel!

June 28, 2013 at 2:41 PM

jelesnyaaa.. nak ikut gak shiela.. huk3.. nanti upload gambo byk2 tau.. n story tempat apa yg menarik kat sana..

June 28, 2013 at 2:47 PM

wah.. pergi bercuti lagi.. nti shiela update pasal krabi tau.. heheheh :D

June 28, 2013 at 2:57 PM

salam..sheila...lepas ni plan nak kemana pulak?..=)
minx tolong ajarkan sha nak wat like fan page tu macamna....hehe tq

June 28, 2013 at 3:49 PM

hehehe oklah tu berbaloi2 tu dear

June 28, 2013 at 4:35 PM

As salam dik.. Bestkan kalau travel ramai2.. :D

June 28, 2013 at 7:21 PM

Bestnya, xsbr nk tggu shila, eida n nory n yays update entri :)

June 28, 2013 at 7:33 PM

wah..beznye
selamat berhoneymoon
moga bertambah erat hubungan n kasih sayang
jeles i tau

June 28, 2013 at 9:55 PM

shiela, harga xternal hard disk yg hubby teman beli tu rm249 utk 1TB .. beli kat lowyat..

June 30, 2013 at 2:25 AM

nak pergi juga Krabi Island nanti..popular tempat. ni..:)

July 1, 2013 at 9:50 AM

hewhe...sgt seronok ok. namee teringin. :( rse nak nangis. haha. sbb namee belum honeymooon lg. sobs. thanks sheila sbb share. banyak gambar lg please. hehe

July 1, 2013 at 5:08 PM

delete komen orang? biar betik sheilaa............ hukhukhuk

July 2, 2013 at 10:27 AM

nak berjalan punya pasal, kenelah kumpul duit berjimatkan...

apa?? tedelete komen gegegegegege ...

July 2, 2013 at 3:14 PM

berjimat 2 bulan tu..pergh..hehehe..tapi syokla berjaln kan..

July 10, 2013 at 11:01 AM

Pndai korang ehh... bawak fotografer sorang... adk yaya...hehehe...

July 11, 2013 at 7:42 PM

ok la naik flight..tak letih..akak dulu pergi trip phuket/krabi naik bas..kebas bontot tau..hahaha

July 15, 2013 at 8:56 PM

wahhh best ada geng sekapal nak gi,, ayu takdaaa uwaa

Post a Comment