INI ENTRI TAKDA MAKNA PUN | norsheilasalleh.blogspot.com

INI ENTRI TAKDA MAKNA PUN

Assalamualaikum...

Ini yang paling comel dan disukai aku! HAHA. Gambar diatas telah diedit oleh Farhan Md Noh. Masa request suh paan buatkan, time tu tengah HOT semua geng dia pakai gambar teletubbies (di fb). Ni kira pengaruh dari zaman kanak-kanak lah. Dengan sepantas kilat paan tunaikan! Muahaha. Baik hati paan. hee!  Dapat ikon teletubbies warna hijau yang aku adore sesangat ni. Comel tak? Agak-agaklah, kalau aku betul-betul pakai kostum gini pergi dating. For sure kena bahan kaw-kaw. Hee :)



*cuba teka ni gambar kat mana?*

my favourite spot with him

6 comments

August 6, 2012 at 5:46 PM

kat maneeeee? oke suke kale ijau ek? :)

August 6, 2012 at 5:57 PM

heee suka sangat-sangat!
tekalah cepat! senang je ni :p
hehhee

August 6, 2012 at 10:32 PM

alaaaa taktahu bagi clue la hihihi :p

August 7, 2012 at 9:45 AM

paling glamour orang kata ini port mat rempit malam minggu..
miahahhaa...
sila jawab ye puteri! HAHA

August 8, 2012 at 12:52 AM

tatau jugak!!! ahahhaha area mana nih?

August 8, 2012 at 9:24 AM

Teheeee..
Okeylah.. kita bagi jawapan bocor k?
*Dataran Merdeka*
hehehheee

Post a Comment