WE LOVES KID | norsheilasalleh.blogspot.com

WE LOVES KID

Assalamualaikum w.b.t
*merajuk takdapat main laci*
*haha fake! nangis kejap je tu. Kiut betul dia
pakai topi kita*
*main duduk atas kotak kasut kosong*
*muka dah habis cute ni! hahaha*
*semua nak dipunggahnya*
*dapat barang terus senyap kejap*
*kena dukung dengan suami,
sampai taknak turun. Sangatlah MANJA ...*
*suami saja je cium banyak-banyak si kecik ni
sampai kita jeles. Si kecik taknak orang lain dukung
except Pakcik Hadi*

This cute little boy,
anak kepada bestfriend suami.. kita suka kat si kecik ni sebab setiap minggu dia datang rumah kita. Kita layan si kecik ni, sampai bersepah rumah seronok betul tau. suami pula, asal dapat dukung si kecik ni, pastinya si kecik ni jadi manja sangat kat suami sehingga kita terasa jeles sikit... hehehe, sikit jelah jeless pun... Tengok lah semua gambar ni, susah betul nak snap the memorable pictures. Anyway, kita sayang kat awak Amsyar! Dan sayang suami kita lebih :)

2 comments

August 13, 2012 at 10:51 PM

Comelnyer dierr!:-)

August 13, 2012 at 10:56 PM

hee comel kan?semua budak comel belaka.
hehehe

Post a Comment