* PEMENANG GIVEAWAY * | norsheilasalleh.blogspot.com

* PEMENANG GIVEAWAY *

Assalamualaikum...

dah tamat semalam (",)

Terima kasih pada 14 peserta yang super sporting & friendly sudi joined contest ni! Seperti yang dimaklumi pemenang  akan diumumkan hari ni. Agak payah sebenarnya pemilihan ini but,the result is :-

Pemenang 
#1#  Yumida
#2#  Kirana
#5#  Haz
#7#  Atiqah
#10#  Ida / Iena


Pemenang utama : Yumida
boleh pilih salah satu hadiah diatas,yang lain hadiah akan diumumkan selepas pemilihan hadiah oleh pemenang utama selesai :)

*kepada semua : sila tinggalkan nama, alamat penuh dan no telefon ke sheilashahfiekry@gmail.com untuk penghantaran hadiah. Terima kasih sayang-sayang semua :)

*Tarikh hantar details sehingga 5 Ogos 2012 ye sayang-sayang semua :)

35 comments

August 1, 2012 at 3:35 PM

bestnya:) hihi...tq madam...

August 1, 2012 at 3:44 PM

most pleasure charlie...
nanti email me ur details ok?

August 1, 2012 at 3:44 PM

alhamdulillah...=)

tq kak shilea..=)

tahniah yg berjaya..^__^

August 1, 2012 at 3:51 PM

sama-sama sha...
taniah semua..
sha jgn lupa email details kat akak tau :)

August 1, 2012 at 3:53 PM

Sha dah send detail sha kat akak..
dah dpt email drpd sha..bagitau ea kak shiela..^__^

August 1, 2012 at 3:54 PM

Ok..done madam:)

August 1, 2012 at 4:07 PM

sha & charlie, saya dah dapat email anda. thanks alot.
sha, akak rasa akak bagi by hand je lah :) hehehe

August 1, 2012 at 4:09 PM

hihihi..tak sangka!
dah pasan pasal entry kak shiela citer beli henpon utk husband kat t.store..tp sha x terfkr plak k.shile dok area sama dgn sha..hehehe

August 1, 2012 at 4:15 PM

hahaha dah dekat sangat dah kita ni... hahahaha nanti akak kasi hadiah by hand eh? bole jumpa sha...

August 1, 2012 at 4:18 PM

okey !..insyaALLAH ,boleh..ngee~~^___^

August 1, 2012 at 4:27 PM

papehal akak sms sha nanti :)

August 1, 2012 at 4:38 PM

orite ^__^

August 1, 2012 at 4:50 PM

dh sent..tq so much akak :)

August 1, 2012 at 5:06 PM

sama-sama kasih Ida/Iena :)

August 1, 2012 at 5:32 PM

eheeee...i pon kne emailkn jugak ke?

August 1, 2012 at 5:36 PM

NF - sengaja betul kalau email juga kat aku kan. miahahha by hand gua kasi lu friend :p

August 1, 2012 at 9:14 PM

alhamdulilah rezeki jugak...

August 1, 2012 at 9:54 PM

salam puan sheila.Alhamdulilah,rezeki diawal ogos.

Terima kasih.Dah htr detail...

August 2, 2012 at 5:49 AM

wahhh.. alhamdulillah.. tersenarai gak. hee. baru perasan entry ni >.<

tqvm ye kak sheila! nanti haz hntrkn details lepas ni =')

August 2, 2012 at 10:30 AM

miss chocolate, k.azatie & haz : sheila dah terima details kamu semua. taniah semua :)
rezeki korang... alhamdullilah

August 2, 2012 at 10:39 AM

seronok tengok semua happy :)
winkwinkwink

August 3, 2012 at 7:52 AM

wahh....i lap u lah kak..naik jugak sy nyer blog ;)

thanks..saya dah email details taw kat akk comeii ^_~

August 3, 2012 at 10:05 AM

my pleasure mimie,
kita lagi tak sangka seramai ni support kita :)
i lap u too :p

August 3, 2012 at 2:23 PM

weeeeeee nama kita pun ade aahhh terharu terharu nak nangis semoga rezeki awak murah dan sihat selalu jangan ponteng puasa tau hahah boleh ke?

August 3, 2012 at 2:33 PM

Aida Jelita : jgn nangis! nanti batal puasa! miahaha. jgn lupa hantar details kat saya ye.. terima kasih doakan saya baik2 sentiasa :)
lap you!

August 3, 2012 at 2:34 PM

Aida Jelita : jgn nangis! nanti batal puasa! miahaha. jgn lupa hantar details kat saya ye.. terima kasih doakan saya baik2 sentiasa :)
lap you!

August 3, 2012 at 6:12 PM

semua masih sama..kne resend ke?

August 3, 2012 at 6:13 PM

resend apa?
tak faham yang

August 4, 2012 at 12:32 AM

terima kasih puan sheila and hubby sebab sangat pemurah dengan kami semua...jangan lupe organize contest lg utk kiteorg!!huhu

August 4, 2012 at 2:35 PM

thanks
pilih hadiah: sling bag

August 4, 2012 at 7:01 PM

sama2 kirana.. nanti sheila buat lagi contest baru.. hee kalau ada rezeki lah.

Yumida : ok dear, noted that!
taniah semua lagi sekali

August 4, 2012 at 7:09 PM

Tahniah pada yg menammg:-)

August 6, 2012 at 9:57 AM

:)

November 9, 2012 at 8:59 AM

hadiah semua dh dihantar ea...

March 30, 2013 at 12:16 PM

assalamualaikum sis boo
nak inform yg hadiah sy tu sampai hari ni belum sampai
ade tanye kat email aritu...dulu2 la..sis boo cakap penghantaran hadiah ikut giliran
hehe..tu je..

Post a Comment