POSMEN TAKNAK HANTARKAN SPECIAL DELIVERY | norsheilasalleh.blogspot.com

POSMEN TAKNAK HANTARKAN SPECIAL DELIVERY




Assalamualaikum w.b.t

Hmph! http://www.emocutez.com Baru tahu pejabat pos tak buat sebarang penghantaran khusus kecuali lepas raya. Aku sangat terkejut ala-ala beruk dan rasa bersalah tiba-tiba. http://www.emocutez.com Contest tu tutup 31 Julai, ni hampir sebulan pun aku takleh hantar juga. Im so sorry! Hope sangat pemenang semua bersabar dan memaafkan aku. Ikut bajet pemikiran, hadiah ni nak sampai kat tangan kalian ngam-ngam nak raya. Nak kalian happy sebab terima hadiah tak seberapa daripada kita.http://www.emocutez.com Masalahnya, kerja yang bertimbun,kena kejar deadline sebelum raya ni, sehingga tidak sempat nak manage time untuk hantar ke pejabat pos dengan cepat. Kesudahannya, menyesal. Rasa bersalah yang amat... http://www.emocutez.com Kita tak berniat nak buat kalian tertunggu hadiah tu, tapi apakan daya... Kita hanya mampu merancang. Tuhan yang menentukannya. Errrr... kawan-kawan, maafkan kita :(

*gambar atas tu hadiah GA yang dah siap balut*

12 comments

August 16, 2012 at 2:15 PM

it's ok lah dear.. biasalah time2 nak raya nih.. posmen pon nak raya jugak.. insyaallah pemenang2 GA awk faham kesulitan yg dihadapi.. yg penting awk dah berusaha kan..

August 16, 2012 at 2:25 PM

hai shiela..
hihi...cantik balut..

August 16, 2012 at 2:47 PM

pos dh inform by 13 ogos aritu je ..tkpe lpsraya leh pos

**fizi & ahmad tu bkn adik beradik

August 16, 2012 at 2:49 PM

Its oklah kak..Ida memang tahu lama dh posmen takkan terima parcel lepas 15hb :)

sbb kedai mak Ida kan bukak biz printing..and kadang2 servis design kn ade orng tempah print sekali..so memang kedai mak Ida buat servis pos kanggaroo..so taulah lepas 15hb je baru pos laju & kanggaroo nk hantar parcel lg...

August 16, 2012 at 3:09 PM

haiii! hehehe balut ntah pape tu. dari jauh mana nampak. harhaharhar

August 16, 2012 at 3:09 PM

terima kasih dear.. kita harap sangat diorang tak marah. hehehe. nanti batal puasa :)

August 16, 2012 at 3:10 PM

saya nak g pejabat pos tu dah satu hal. taktau pula servis sampai 13/8 je. Heee! Oh diorang bukan adik-beradik ye?

August 16, 2012 at 3:11 PM

thanks ida, nanti lepas raya sheila hantar semua sekali gus. Tak sabarnya :)

syukur alhamdullilah, semua faham keadaan kita. heee

August 16, 2012 at 8:02 PM

kenapa kak sheila ni cute sangat ade budak perempuan warna pink kat ayat ayat tu. lepas tu balut hadia guna wrapping cantik cantik hah comel lah!!

August 22, 2012 at 1:01 PM

hi puan sheila..ist ok... dun worry..jgn la rse brslah sgt...its not ur fault pon..chill yeah

August 24, 2012 at 9:35 AM

hahha, kalau tak cute ikon tu. takda lah kak sheila letak situ. heee. pembalut old skool tu. hehehe

August 24, 2012 at 9:35 AM

thanks dear... pasni dah boleh hantar :)

Post a Comment