TUAH LEPAS KAWIN , WEE ! | norsheilasalleh.blogspot.com

TUAH LEPAS KAWIN , WEE !

Assalamualaikum...

Syukur ke hadrat Ilahi, sejak berkahwin ni murah rezeki. Aku ada joined contest2 baru-baru ni. Alhamdullilah, 4 kali jadi pemenang bertuah. First daripada blogger Dini, blogger Yuyu, blogger B2B dan terbaru dari blogger Mamatisya. *senyum*


*yang hijau tu, link blog aku*
hadiah, sangat teruja even hadiah murah
tapi priceless... sebab menang bertuah ni. HUHU :)
Semoga kalian murah rezeki, sebab baik hati
sudi buat contest camni. 
suka sangat!

7 comments

August 13, 2012 at 6:46 PM

owh shiela ku sayang!!!!
bagaikan sha nak menjerit keriangan apabila nak komen tu..baru perasan..
doakan shiela pregnant ^__^
insyaALLAH...amiin..sama2 kita ea..hahaha

wah!! tahniah shiela..rezeki murah..pasni rezeki dapat bay plak ea!!!

owh ya..ni sha dapt komen2 kat shiela punya blog sebab laptop sha dah kembali ok..alhamdulillah..=)

August 13, 2012 at 9:36 PM

hee! comel tak? hehe kita lagi suka org komen2 sini ibarat dia mendoakan kita pregnant, amin. terima kasih sha sayang... pasni leh selalu contact! hooyeah
kita doakan sha pregnant juga. seronok sgt dipilih jadi pemenang bertuah. kembang pipi duk tersengih drpd pagi.
lalalaaaa (",)

August 13, 2012 at 9:36 PM

hee! comel tak? hehe kita lagi suka org komen2 sini ibarat dia mendoakan kita pregnant, amin. terima kasih sha sayang... pasni leh selalu contact! hooyeah
kita doakan sha pregnant juga. seronok sgt dipilih jadi pemenang bertuah. kembang pipi duk tersengih drpd pagi.
lalalaaaa (",)

August 14, 2012 at 1:40 PM

untung nyer kite baru first time menang giveaway. giveaway shiela lah haha

August 14, 2012 at 2:49 PM

@Aida Jelita rezeki yang. kita pun tak sangka. main masuk je contest2 tu. Alhamdullilah syukur :)

August 15, 2012 at 11:49 AM

rezeki..tahniah

August 15, 2012 at 12:09 PM

@mama tisyaterima kasih kak, tak sangka sheila. hee. alhamdullilah syukur sangat2 :)

Post a Comment