SEGMEN : MOOD RAYA BELUM HABIS LAGI ! | norsheilasalleh.blogspot.com

SEGMEN : MOOD RAYA BELUM HABIS LAGI !


Assalamualaikum w.b.t

Sepatutnya hari ni nak update entri biasa-biasa je. Memandangkan CIK YUYU ada buat segmen khas berkenaan raya iaitu SEGMEN : MOOD RAYA BELUM HABIS LAGI ! So aku update entri ikut tajuk yang diberikan, marilah korang semua support segmen ni. Tiada pemenang akan diumumkan tapi korang akan dimasukkan dalam senarai LIST BLOG CIK YUYU dan review khas daripada beliau. Mudah kan? Super gempak, hihi.
*first time raya bersama suami*
*anak buah - Rashid dan Zaquan*
*keluarga besar mertua*
*bersama sepupu, ipar duai & anak buah*
*kak alia, kak liza, me & kak ayu - ipar duai*

Kenapa mood raya aku belum habis lagi? Aku tak puas nak merasa beraya kat kampung. Tak puas nak ziarah sanak saudara keluarga suami. Belum sempat nak jelajah setiap pelusuk kampung kelahirannya. Hee tak puas nak merewang bersama ipar duai untuk menjayakan open house rumah mertua raya ketiga tempoh hari. Raya yang happening! Untuk open house, kami semua berpakat pakai warna sedondon. I love my favourite colour - evergreen! Yang pasti, raya kali ni pengalaman pertama aku beraya tanpa keluarga sendiri. Super sedih! But then, im happy with my FIL's :) 

With love and much love,
 Sheila & suami
*Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf zahir & batin*

8 comments

August 27, 2012 at 7:53 PM

TQ dear join & support my segmen.. :)

Anonymous
August 27, 2012 at 8:24 PM

hi shiela!
raya sebulan je ^^ memeng x puaskan..^^

-eyesha zaidin-

August 27, 2012 at 10:20 PM

hee welcome. aku suka contest & segmen yang simple. hee

August 28, 2012 at 9:15 AM

sma la kita..masih dlm mood beraya

August 28, 2012 at 9:24 AM

sha, mana ID blog awak?
hehhee lama bercuti daripada blogger. heee
mana nak puas, raya selagi boleh :)

August 28, 2012 at 9:25 AM

aah, mood tu panjang lagi..
selagi open house ada :) winkwink

August 28, 2012 at 11:28 PM

singgah sini dari segmen yang sama http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-mood-raya-belum-habis-lagi.html

April 25, 2013 at 11:17 AM

thanks dear :)

Post a Comment