BEST OF NIGHT | norsheilasalleh.blogspot.com

BEST OF NIGHT

Assalamualaikum...

Sejak dulu, selalu berharap dapat outing dengan bestie macam ni. Syukur alhamdullilah. Akhirnya kitorang dapat jumpa dengan keizinan yang diberi suami kepadaku. Ecehhh. Yang joined outing semalam ada seorang teruna, 5 anak dara dan seorang lagi sudah bergelar isteri orang (aku la tu..not to mention actually! hihihi) Total up, 7 orang dan 2 kereta. hikhik ^^

Lepas balik kerja terus shot keluar pergi KL. Makan dekat HR Steak House. My friend balik bercuti daripada Singapore, teringin nak makan steak house kat Malaysia, katanya steak house kat Singapore banyak tak halal. So kitorang layan je permintaan mak datin tu. hehe. *sorry to say* Sampai-sampai je order terus! Memang aku menahan lapar seharian kut. Lunch time aku skip semata-mata untuk makan steak. Dasyat kan?

inilah yang aku makan
* mix grill muscle *
( ada mix daging lembu,kambing,ayam&lala )


 actually ada lagi seorang anak dara yang hilang dalam
gambar ni. Dia tukang snap pic ni. ampun ye anne :)


16 comments

November 5, 2012 at 1:56 PM

shila yg mane?tudung hitam?

November 5, 2012 at 2:17 PM

aah, yang bertudung gelap tu saya. hehehe
nampak hitam kan.. hehehe

November 5, 2012 at 2:22 PM

wah bestnyer...

November 5, 2012 at 2:34 PM

terima kasih KA, memang best pun!
hehehe

November 6, 2012 at 8:59 AM

yeyyy teke betol!! khikhi.mane de kan malam tuu hihihi :D kurusnyeeeee kaki slim mlim :)

November 6, 2012 at 9:52 AM

hahaha haruslah slim. berat 53 ni. huahuahua..
pandai teka eh! bravo :)

November 6, 2012 at 10:04 AM

53 eh. tinggi? hahahahhahahahha byk soal :D

November 6, 2012 at 10:08 AM

tinggi hampir 170.. rasanya. sheila daripada baka yang tinggi. muahahha. puteri berapa?

November 6, 2012 at 10:09 AM

woahhh tggi!! kirenye anda kurus dgn berat sebegitu kihkih. kte 150 jeeee huhuhuuhuhuhu

November 6, 2012 at 10:16 AM

Comelnya! takpe, sheila rasa puteri kurus kan. kalau gemuk pendek tu bahaya la.. kurus pendek takpe. comel tu :)

November 6, 2012 at 10:24 AM

alallalalala tp berat da 45. sobss sobsss :'(

November 6, 2012 at 10:35 AM

takleh nak buat apa dah puteri.
selesa tak dgn body? sheila kalau gemuk sikit je dah terasa malas . hahahha

November 6, 2012 at 10:41 AM

thihihihiih okeeeee :'D sbb bmi normal hihihi. cume nak kurus jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hihihiihi

November 6, 2012 at 10:45 AM

boleh takda masalah punya. nak maintain kurus, jangan makan makanan yang berlemak waktu malam. sebab kita kadang-kala tak perasan yang sebenarnya, boleh tidur lepas 2 jam daripada makan malam. sbb proses nak hancurkan semua makanan tu dalam perut tu lambat. kan ? hehhe <<memandai je..

November 9, 2012 at 3:36 PM

heheheh...i just read this post la syg.......ntah ble will be nex meet up kan....btw sonok cume sekejap je dpt ketemu memandgkn memasg koje.btw time ni anne g bayar at kaunter la...si puek y snap...nmpk tu cam ala2 parkinson gmbr ni.

November 12, 2012 at 10:12 AM

hahahhaa thanks singgah sini babe. hihi. biasalah, puad tu nervous kut nak snap pictures aweks-aweks ni. muahahhahaha. anne always missing ! hihi

Post a Comment