REVIEW 2 : KEMAMAN WITH FAMILY | norsheilasalleh.blogspot.com

REVIEW 2 : KEMAMAN WITH FAMILY

Assalamualaikum...

Based on my previous post,ada janji nak buat review kedua pasal trip kitorang pergi Kemaman, Terengganu. So harini nak preview 2 port baik punya. Tapi trip ke Pantai Kemasik cuma ada satu gambar je. hihi. 

Destinasi kedua, Pantai Kemasik !

* pintu masuk Pantai Kemasik *

Destinasi ketiga, Pantai Cherating !

* damai gila kan *
* luas terbentang * 
* panas dan terik tak menghalang *
* dari sudut pandangan pondok *
* suami conteng nama kitorang kat pasir *
DAH HABIS ROMANTIK AGAKNYA.. hihi

* si isteri pimpin si suami dengan penuh kasih sayang *
* makanan terakhir dimakan sebelum balik KL *

Tak sabar nak bawa suami ke sana lagi buat kali kedua. hihi. Ada satu yang terkilan, sebab tak dapat makan Nasi Dagang! Datang time Raya Haji memang takda langsung kedai makan buka. Serius sunyi gila! Dan nasib baik kitorang sempat balik awal sikit, kalau tak jem gila kut highway! Ohh lupa nak share, masa lalu depan Janda Baik ada satu kemalangan berlaku betul-betul waktu kitorang tengah lalu. Nasib baiklah kemalangan tu di jalan seberang sana. Risau juga kereta tu naik ke pembahagi jalan. Syukur alhamdullilah takda serius sangat tapi berasap jugalah hilux tu. Aku terus diam je, terkejut punya pasal. Make sure pada yang suka pandu laju tu, silalah berhati-hati okey! Jangan kerana anda, orang lain punya nyawa terancam!

2 comments

November 2, 2012 at 11:08 AM

cherating memang mesti singgah bila ke pantai timur hehehe

November 2, 2012 at 11:37 AM

agreed! nasib baik rumah makcik dekat. boleh sangat singgah situ. hihi :)

Post a Comment