FINALLY, SHOPPING WITH HUBBY ! | norsheilasalleh.blogspot.com

FINALLY, SHOPPING WITH HUBBY !

Assalamualaikum...

Buat pertama kali di hujung minggu, kitorang decide pergi shopping tanpa membazir (with saving so much) di Jusco Kepong. Ditemani bestfriend suami, maka sampailah kitorang ke shopping mall yang dirasakan tersangat seksa gila sebab ramai orang datang sini masa hujung minggu. Erkk! I bawa suami dan Syafiq straight to level 2 which is tempat jualan baju/seluar/kasut/barang rumah/spentot (not to mention actually..miahahha..) dan lain-lain. FYI, Jusco ni sebenarnya gedung yang sesuai untuk family jalan bersama. Pulak kalau kena time nya, memang murah sangat barang-barang kat sini. Normally aku suka ajak suami pergi sini pasal aku nak beli buku novel. hehehe. naughty ek..

Lucky me, suami tak marah kalau i beli novel. Dengan syarat beliau dapat beli DVD Dragon Ball (Jyeah !)... Nampak tak kepentingan masing-masing kat situ? hihi ^^

Matlamat Utama :-
* shopping tanpa membazir
* shopping dengan harga yang terendah
* shopping untuk keperluan yang penting

Dan...
Brand semuanya - Scarlet ! 
Dah habis baca pun (>.<)  
suami gigih tengok Dragon Ball lepas balik kerja (setiap hari)

aku berjaya rembat 3 helai t-shirt, 3 kardigan lain warna, sehelai seluar slack dan sebuah novel Melayu yang aku idamkan. Hahaha. Berjaya beli tanpa mengikis duit suami. YAHOO ! Alhamdullilah, barang yang dibeli murah-murah walaupun total up semua tu RM146.90. I terus ucap terima kasih kat suami sambil blushing sikit. hihi.

Moral of the story : shopping ikut kemampuan dan keperluan bukan kehendak !

DICORET OLEH :

12 comments

November 28, 2012 at 2:37 PM

wahhh shopping sakan yer sheila....hehehe

November 28, 2012 at 2:45 PM

hihi Nasib baik murah masa shopping tu, kalau tak jangan harap sheila nak beli nory :)

November 28, 2012 at 2:57 PM

wow betul-betul shop til you drop.. hehe. Alhamdulillah, bertuah suami awak dapat isteri yang tak menghakis duit dia. (: but u got so many new clothes! best!

November 28, 2012 at 2:59 PM

Mawar! hihi. syukur sy mmg bukan pengikis. hihi. yeayy very much sampai penuh almari kat rumah tu. hihi best tahap dewa :)

November 28, 2012 at 6:06 PM

saye pon suke g jusco lagi2 kalau beli pakaian dlm scarlet,,murah jek n selesa,,baju pon smtu gak,hehehe

best tak novel tu ?=)

November 28, 2012 at 6:12 PM

Shahfeza - ada juga geng yang sekepala dgn kita. mmg patut beli barang Scarlet! dalam luar semua selesa. hihi.

*novel tu agak memeningkan tapi kelakar tahap tergolek :p

November 28, 2012 at 6:22 PM

wahhhhh bestttttnyaaaaaa shoping2 dgn yg tersayang ;)

November 28, 2012 at 6:25 PM

hihihihi tersangat best shopping + kesudian Mak Dara singgah sini. terima kasih ye :)

November 28, 2012 at 8:37 PM

wakakakak dragon ball always the best! always

November 29, 2012 at 9:46 AM

yeayy, karton yang menarik dr zaman kecik kan Aida. takleh lawan tahap ke-dragonball-nya. miahahaha :p

November 29, 2012 at 2:49 PM

wah shopping sakan nampak

November 29, 2012 at 2:57 PM

KA-sheila dah lama tak shopping sejak kawin ni lah first time rembat semua camnie. hihihi :)

Post a Comment