ENTRI YANG KE 600 | norsheilasalleh.blogspot.com

ENTRI YANG KE 600

Assalamualaikum...

Berdasarkan tajuk diatas, aku berbesar hati, jiwa dan raga (ecewahhh) nak review kawan-kawan yang sudi add aku sepanjang bulan November 2012 ni.
naik 22 followers bulan ni (>.~)

Mereka-mereka juga bukan saja follow malah turut tinggalkan komen di antara entri-entri aku sepanjang awal bulan November hinggalah hari ini. Korang memang sempoi. So mulai esok, aku akan print screen header blog bersama direct link ke blog diorang bagi memudahkan sesiapa yang sudi jenguk blog mereka :) Terima kasih pada kawan-kawan yang sudi follow sini dan berkawan dengan aku. hihi.

14 comments

November 26, 2012 at 3:04 PM

Trima ksh kembali. Seronok bila dpt kwn kat alam maya nie kan.. Selamat berkenalan dari saya (^_^)

November 26, 2012 at 3:22 PM

sama-sama kasih Ratu Hatiku.. aah syok sgt, rasa best sebab daripada blog2 ni kita sebenarnya berkongsi cerita baik dan buruk. boleh dijadikan pengajaran :)

November 26, 2012 at 4:04 PM

seronoklah deme2 tu yek!

November 26, 2012 at 4:13 PM

hehehe, tanda terima kasih daripada sheila kak :)
hihi

November 26, 2012 at 7:34 PM

tahniah ye puan sheila. teruskan berblogging. Aja Aja Fighting!!! :)

November 26, 2012 at 8:45 PM

salam shiela.
Tirana aduka dtg singgah tampa diundang.maaf ye.dtg terjah je ni.

Tahniah ramai dah folower

November 26, 2012 at 9:32 PM

salam awak,,eh eh,kite ade,,hihihihi

thanx =) nice to meet u sheila

November 27, 2012 at 2:48 AM

eh ehhhhh
nadia ada laaa. ;) yayy bestnyaaaa! :))
thank you soo much yayang!

November 27, 2012 at 9:55 AM

Thanks dear Aida :)

November 27, 2012 at 10:09 AM

Its ok TiranaAduka, pleasure to come over here :)

November 27, 2012 at 10:12 AM

Norshahfeza - yeayy awak ada. nice to knowing you dear :)

November 27, 2012 at 10:15 AM

Nadia in the house!! hihi ofcourse awak ada. nanti tunggu direview ye :)
my pleasure dear ...

December 3, 2012 at 6:40 PM

thank :) hee

December 3, 2012 at 6:45 PM

my pleasure chot!

Post a Comment