BLOG REVIEW #2 | norsheilasalleh.blogspot.com

BLOG REVIEW #2

Assalamualaikum...

Hari ini merupakan hari kedua untuk aku review followers Bulan November (even hampir nak masuk bulan Disember...) hehehe. Terima kasih kat korang yang masih sudi jenguk blog kosong ini. Jom usha siapa yang kena review hari ni. Jeng! Jeng! Jeng!





Blog pertama : Si Polan Melihat Awan dimiliki oleh Maria Menado (boleh panggil dia kakak) hehehe. Aku suka doodle kat header dia. Muslimah vouge gitu! Ohh jeles sebab takda doodle sendiri di header =.=' Aku suka baca penulisan dia di entri, cute macam orangnya. Anyway, i love your kening! Lebat dan menawan :)

Blog kedua : Nakahime, yang bermaksud kehidupan seorang puteri (hasil siasatan lanjut di blog). hehe. Tapi blog ni simple dan nampak soft (bukan softlan) bagi seorang gadis bernama Syifha. Haihh comelnya blog adik ni. Geram betul tengok, rasa macam cheese pulak! hahaha.

Blog ketiga : Ratu Hatiku, seorang ibu yang mempunyai 3 cahaya mata. Blog ini dikisarkan kebanyakkan perihal anak-anak, suami, keluarga dan sdn bhd. Backgroundnya so sweet. Memang tak jemu dipandang. Sesuai dibaca segenap lapisan masyarakat. hihi. --->aku teringin nak ada background yang awesome macam dia. tsk tsk tsk.

DICORET OLEH :

12 comments

November 28, 2012 at 10:40 AM

haha kalau bukan softlan mgkin daia =p

November 28, 2012 at 10:46 AM

hahahaha.. shiieeelaaaa.... perasan ea..... kening saye. *pitam*

Apepun thanks... saya pun suke bace blog awak. hehe =)

November 28, 2012 at 10:47 AM

Jawab salam kat sini erk...W'salam sheila.. Terima kasih sbb sudi review blog akk..uhuhu..terharu sgt..akk pun baru je dlm dunia blog nie :D

November 28, 2012 at 11:15 AM

shahfeza - nasib baik tak KUAT! hahahaha

November 28, 2012 at 11:16 AM

mestilah perasan ttg kening awak Maria. sbb kening sy nipis dan hampir kontot. muahahaha. ok kita sama2 suka menyukai. muakkkss :)

November 28, 2012 at 11:17 AM

sama-sama kasih Ratu Hatiku, sheila buat review sebagai tanda penghargaan kat followers yg tiba2 naik ni. hihi. semoga pertalian baik dalam dunia maya ni kekal :)

November 28, 2012 at 12:08 PM

haha. malu malu. umm.. xpe xpe. kening macam mana pun.. anugerah tuhan kan.. :P

November 28, 2012 at 1:20 PM

hihi, itulah. I redha je kalau ada org notice about my kening. Ohh sikit2 touching tu selalu kena dah :)

November 28, 2012 at 8:05 PM

Omo! I feel melt right now! Thank you so much :D

November 29, 2012 at 9:47 AM

Yura - most pleasure dear! heheheh :)

November 29, 2012 at 2:50 PM

semua terbaik tu!

November 29, 2012 at 2:57 PM

yeahh, terbaik :)

Post a Comment