SEGMEN : Bloglist November by FA | norsheilasalleh.blogspot.com

SEGMEN : Bloglist November by FA

Assalamualaikum...

Walaupun kebiasaanya hari ini adalah 'wordless wednesday' namun aku tetap tak boleh nak berdiam diri. Tangan ni gatal nak taip itu ini. hihi. So aku join satu segmen iaitu bloglist November daripada Filzah AzZahra.


klik ini

Tanpa perlu tag kawan-kawan, buat satu entri bertajuk seperti diatas secara kreatif dan hantar link entri tersebut ke blog FA sebelum tarikh tutup iaitu esok (15 November 2012 jam 2 petang). Aku memang suka join segmen macam ni sebab menyenangkan kita untuk meningkatkan traffic blog kita melalui blog orang lain. Mudah kan? Hadiah memang takda, tapi FA dah janji nak buat review pasal 3 blogger bertuah yang FA akan pick up sendiri. Fuhh bestnya kalau dapat jadi blogger yang bertuah. hihi. Kalau ikut followers FA yang bernombor 602 adalah blog Triple S. Semoga aku diantara blogger yang bertuah tu nanti. Amin :)

Kepada FA, saya harap awak terus sukses dalam hidup dan salam perkenalan daripada saya (>.~)

12 comments

November 14, 2012 at 8:35 PM

Thanks jenguk bloh kite.. follow sini lah. =)

salam perkenalan.. :)

November 14, 2012 at 8:36 PM

salah eja.. *blog kite. ngee~ maap.

November 15, 2012 at 9:31 AM

Maria - my pleasure!
terima kasih follow kita :)

November 15, 2012 at 9:33 AM

its okey Maria! hehehe Salam Maal Hijrah buat awak sekeluarga :)

November 16, 2012 at 10:24 PM

http://sayaeesya.blogspot.com/2012/11/senarai-segmen-bloglist-november-by-fa.html

Terima kasih kerana support Nurul .. Nurul pun doakan supaya akak terus sukses dlm dunia blog ..

November 17, 2012 at 10:54 PM

Assalamualaikum... hyep2!!

Miss BW here.. from the same segment...~

Nice to knOw u ..^^

http://misslightofhappiness0210.blogspot.com/2012/11/segmen-bloglist-november-by-fa.html

November 18, 2012 at 6:33 PM

Salam kenal ..
Niena singgah sini ..
Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-bloglist-november-by-fa.html
Niena dah follow kamu ..
Follow Niena semula ya ..

Jom baca kisah tragis Niena kehilangan follower;
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/follower-hilang.html

November 19, 2012 at 10:39 AM

Terima kasih nurul singgah sini dan ucapan nurul pada akak :)

November 19, 2012 at 10:52 AM

Waalaikumusalam Miss Light! cerianya..
terima kasih sudi singgah sini. i will hit you there :)

November 19, 2012 at 11:15 AM

terima kasih Niena. insyallah saya akan jenguk blog kamu juga :)

December 2, 2012 at 11:58 AM

salam... mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

http://sayaeesya.blogspot.com/2012/11/senarai-segmen-bloglist-november-by-fa.html

December 3, 2012 at 10:19 AM

terima kasih mia, sudi follow sini. nanti sheila singgah sana ye :)

Post a Comment