BLOG REVIEW #3 | norsheilasalleh.blogspot.com

BLOG REVIEW #3

Assalamualaikum...

Hari ketiga untuk review blog secara random. hihi. Sangat menyeronokkan bila klik link followers, buat screenshot. Best betul. Inilah senaman tangan sebelum memulakan kerja. hihi. *sila jangan tiru perangai tak semegah ini*



Blog pertama : My Firdz merupakan seorang isteri dan ibu kepada seorang baby girl. Aku suka header beliau. Gambar suami dan anak tercinta. Ohh so sweet! I love family. *teringat suami ..eheheheeee*

Blog kedua : Paheet Manees Hidoop Sapeeja yang memang unik macam tuang blognya! Aku suka penceritaan yang dibawanya. Shahfeza kerap tinggalkan komen di entri-entri aku. Wahhh bagusnya dia. Aku pun suka berbalas komen dengan dia. hehe. 

Blog ketiga : Adam adalah budak kecik yang sukakan warna kucing (if im not mistake lah..) Dia ada buat satu segmen bloglist yang aku joined di sini >sini< Dia baru joined dunia blogger ni tapi dah banyak segmen yang kawan-kawan blogger buat. Wahh supported betul kan. Suka semangat Adam ni :)

DICORET OLEH :

12 comments

November 29, 2012 at 10:34 AM

wahhhhhh nak kena terjahhhhhhh ni hehe

November 29, 2012 at 10:35 AM

arghhh seronoknya Mak Dara terjah sini lagi. miahahhaah jum terjah yang lain-lain :)

November 29, 2012 at 10:41 AM

TQ atas review my blog... :)

November 29, 2012 at 10:53 AM

sama-sama kasih MyFirdz :)

November 29, 2012 at 10:54 AM

terjah dia la..

November 29, 2012 at 10:56 AM

main terjah-terjah pulak hari ni. hahahhaa

November 29, 2012 at 2:49 PM

wah bestnyer dpt review mcm ni

November 29, 2012 at 2:56 PM

hehehe best lah kut. insyallah mana tahu KA pun tersenarai ke. hehehee.

November 29, 2012 at 6:40 PM

hahah thanx ye review saye,,heheh terharu

November 29, 2012 at 8:27 PM

wah..tahniah kepada mereka yang direview tersebut..hehehe

November 30, 2012 at 10:49 AM

sama-sama kasih Shahfeza !

November 30, 2012 at 10:51 AM

boni - aah, followers bulan November memang bertuah :)

Post a Comment