PENCARIAN BLOGLIST DISEMBER | norsheilasalleh.blogspot.com

PENCARIAN BLOGLIST DISEMBER

Assalamualaikum...


Bloglist Disember

Baru perasan tamat esok 28 November 2012 jam 11.59 malam. Sempat lah nak sibuk-sibuk nak masuk bloglist beliau. hehe. Hope penyertaan ini sah walaupun aku takda fb nak like fan page Nurfara Hani. Maafkan saya ye =.='

* dengan penuh pengharapan nak masuk bloglist orang. hehehhe

12 comments

November 27, 2012 at 5:40 PM

aik, sheila xde fb ? hehe yeke ni... anyway kt geng, sep skett ! :D

November 27, 2012 at 5:42 PM

hahaha sep dgn awak juga cik matahari! jyeahh! tak sangka ada juga geng yang takda fb. miahahha sheila deactived lama dah fb sejak kawin ni. hehehhehe

November 27, 2012 at 5:51 PM

wah.. join jugak shiela.. sama. =)

November 27, 2012 at 5:52 PM

Maria- tulah, terasa gedik nak joined tadi. miahahha. good luck Maria :)

November 27, 2012 at 9:00 PM

tak kisah pun tak da FB.. Thanks sudi join:)

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-bloglist-disember.html

November 27, 2012 at 9:12 PM

gudluck ye sheila,heheh xpayah fb pon xpe =)

November 28, 2012 at 9:50 AM

Terima kasih Nurfara Hani, tak sangka berjaya juga tanpa fb. hehehe :)

November 28, 2012 at 9:51 AM

shahfeza - baru tahu penyertaan sah. hehehe terima kasih awak :)

November 28, 2012 at 10:16 AM

alaaaaaaa .. baru nk join pagi ni .. hope sempat la ..

November 28, 2012 at 10:33 AM

sempat lagi Shima, hehehe. awak, kalau nak jenguk tutorial saya ada kat pages. sila tengok ye. dulu awak ada request tuto kan? ingat lagi?

November 28, 2012 at 5:27 PM

28 November ? Hari ni lah kan ? Sempat lagi nih nak join.. Hehe.. =)

November 28, 2012 at 5:42 PM

Mieza - sempat lagi ni. dateline tepat jam 11.59 malam nanti. Good luck dear :)

Post a Comment