Blogger Giveaway by Tasbih Cintaku | norsheilasalleh.blogspot.com

Blogger Giveaway by Tasbih Cintaku

Assalamualaikum...
Blogger Giveaway by Tasbih Cintaku
klik gambar untuk join giveaway awesome ni
Sebagai rakan blogger, haruslah aku support giveaway Puan Mah aka ibu kepada baby Azwa yang manis macam gula tu. hehe. Tengoklah apa hadiah yang ditawarkan. Menarik hati kan? Kalau dapat ni elok benar kalau dihadiahkan kepada orang-orang terdekat. Beliau tersangatlah berkemahiran tinggi serta daya kreatif yang melampau dalam bab DIY (do it yourself). Lagi dasyat masa nikah, banyak hasil kerja tangan beliau sendirian berhad. Jimat ongkos kan... Kagum dibuatnya oleh aku si tidak kreatif ni. hihi ;p
Blogger Giveaway by Tasbih Cintaku
Antara hasil kerja Puan Mah, rajinnya awak Mah oi. Geram tengok tasbih comel camni. Haa lupa nak beritahu, selain hasil kerja ni korang boleh juga order corsage, handbouquet, kertas kraft dan juga ada pakej baru tasbih beserta Al-Ma'thurat (kecil). Kiranya nak buat kenduri kesyukuran, akikah atau majlis nikah jangan segan nak gunakan khidmat Puan Mah ni, kan lebih manis kita berikan cenderahati berguna seperti ini kepada sanak saudara serta jiran tetangga? 
Satu pelaburan yang menarik tau, kalau 30 orang guna tasbih yang kita hadiahkan ni dengan berselawat ke atas Nabi Muhammad SAW... berganda-ganda pahala sampingan kita. Kalau 100 orang? 500 orang? Allahuakbar. Bagus betul Puan Mah ni... Tambah saham untuk akhirat (^_______^)
Blogger Giveaway by Tasbih Cintaku
jangan lupa singgah facebook - Tasbih Cintaku kalau berkenan nak tempah untuk majlis korang. hehe ~~~

32 comments

April 18, 2014 at 8:54 AM

good luck

April 18, 2014 at 9:07 AM

cantiknye.. colourful tasbih2 dia.. gd luck sheila..

April 18, 2014 at 9:16 AM

cantik2 warna tasbih skrg kan...ceria je tgk...sgt sesuai utk masukkan dlm goodie bag kenduri kawen ke..tahlil ke kan...

April 18, 2014 at 9:31 AM

Tq aunty sheila sudi join...azwa suka bc sbb ada nm azwa skali..hehhe...

April 18, 2014 at 9:44 AM

salam jumaat sheila...all the best ya

April 18, 2014 at 9:50 AM

Goodluck ;)

April 18, 2014 at 10:37 AM

all d bez sheila
moga ada rezeki nanti
bagusnya hadiahkan tasbih buat pemennag. moga mendapat ganjaran pahala dariNya
selamat berhari jumaat
menabung nuff sini - inti college

April 18, 2014 at 10:39 AM

Love your inspiring blog :)

xoxo
http://singingthumbelina.blogspot.com

April 18, 2014 at 11:06 AM

Gud luck sheila.. comel la tasbih2 tue.. =D

April 18, 2014 at 11:24 AM

Selamat bersegmen Sheila :)

April 18, 2014 at 11:29 AM

alahai comelll sangat. colorful

April 18, 2014 at 11:30 AM

good luck ye shiela..cantik2 tasbih tu

April 18, 2014 at 11:46 AM

SELAMAT BERTASBIH.. :)

April 18, 2014 at 11:53 AM

kite pun join gak...menabung yes kt sini

April 18, 2014 at 12:10 PM

cantiknya tasbih

April 18, 2014 at 12:10 PM

good luck dear...;)

April 18, 2014 at 12:35 PM

Assalamualaikum sheila...good luck ye dik

April 18, 2014 at 12:44 PM

All the best:, teringin gak :)

April 18, 2014 at 1:29 PM

Wahh rajin cik mah.. kita dah stop dah since ada baby hehe

April 18, 2014 at 1:31 PM

good luck dear.. akk mmg tgh carik tasbih camni nk buat goodies ;)

April 18, 2014 at 1:38 PM

good luck k... libresse

April 18, 2014 at 1:46 PM

good luck shiela

April 18, 2014 at 3:26 PM

All the best... :-)

April 18, 2014 at 3:45 PM

gd luck yer dear.. done nuffnangx2 kat sini !

April 18, 2014 at 6:01 PM

Wah cantik...good luck shiela...nanti kita join..Isi dua tabung petang Jumaat untuk shiela..

April 18, 2014 at 6:02 PM

Good Luck ye sheila

April 18, 2014 at 7:49 PM

Good luck kak ^^

April 19, 2014 at 8:53 AM

Cantik tasbih ni..semuanya warna warni..nanti boleh tempah jugak..

April 19, 2014 at 10:43 AM

wahh warna warni. cantik.
wish you luck kak :D

April 23, 2014 at 7:58 PM

cantiknyaa.. berkenanlah..>_<

goodluck kak..husna klik nuffy peugeot..:)

April 27, 2014 at 3:09 PM

good luck ye :)

April 27, 2014 at 3:09 PM

good luck ye :)

Post a Comment