Shopping di GM Klang | norsheilasalleh.blogspot.com

Shopping di GM Klang

Assalamualaikum...
Mohon jangan tension tengok kita update gambar barang baby ye. Persediaan semakin hari semakin menghampiri lengkap. Last month, kami suami isteri pergi GM Klang. Sebabnya malas nak pergi Expo Baby kat Putrajaya. hihi. Not bad, besar juga GM Klang ni. Lagi satu, jalan selesa je. Takda sesak dengan jem kereta dan manusia. We'ols pergi hari bekerja. Memang puas hati nak belek satu-satu kedai.
sheila shahfiekry
Romper Liverpool tu, baba dia nak sangat beli. Teruja dok masuk kedai-kedai, cari design yang beliau berkenan di hati. First time tengok beliau teruja. kihkih. Beli sehelai agak mahal la RM25, tapi kualiti kain dia best. Logo Liverpool dia macam ori tau, tak sabar nak keluar pakai seragam baju Liverpool. huhu ;p
Seluar tight with sock tu, 4 helai RM28. Kalau beli online, sehelai depa jual RM12 tau. Aku dah survey. Corak memang awesome la. Kita pilih corak binatang, nampak garang sikit baby. Hujung minggu ni pergi GM Klang lagi, sebab ramai mommy to be hantar order... Bolehlah beli borong banyak, dapat harga murah sikit. Kita tak jual harga mahal tau, jual harga yang kita beli gak. Tapi harga postage korang tanggung la ya. Kita tak kayo nak sponsor postage ;p
sheila shahfiekry
Ada mommy yang berminat nak kirim? Bolehlah bagi nama item,jantina baby dan saiz sekali ya :-
deposit : 50% dikenakan sebab takut blackout order
email : sheilashahfiekry@gmail.com
tarikh : last order 03 April 2014 (hari khamis ni ya)
penghantaran postage : selewatnya sebelum 11 April 2014

73 comments

April 2, 2014 at 8:12 AM

kalau ada baby, mesti kite kirim dah ni.hehe

April 2, 2014 at 8:33 AM

beli banyak baju anak masa warehousale..
cukup dah stock setahun kot..hihi

April 2, 2014 at 8:36 AM

halahh2....homeinya...belum membeli baju lagi..tunggu kite tanye encik suami dulu..kalo ok boleh la kirim...

April 2, 2014 at 8:38 AM

Sekarang ni nak le pakai seragam Liverpool Maklum le sedang di tahta liga...sebelum2 ni malu, hehe

April 2, 2014 at 8:42 AM

wah...bestnya sheila...rasa nak order jugaklah...

April 2, 2014 at 8:45 AM

wah..seronok nak menyambut orang baru kan..akak pun pernah rasa camtu.kalau boleh tiap hari nak shopping barang baby.hihihi. jangan lupa jaga kesihatan yer dik

April 2, 2014 at 8:51 AM

SYOKNYA

April 2, 2014 at 8:53 AM

Sheilaaaaaa. GM Klang ni area mana eh ? Kita nak pergi juga. Dorang cakap sana ada banyak baju. Ke kenanga lagi banyak ? ^^

April 2, 2014 at 8:53 AM

wahhh comel2 la..mesti tak sabar nie kan..lya menabung cne libreese & sdb

April 2, 2014 at 9:31 AM

alolo sweetnya.....geram tengok...

April 2, 2014 at 9:39 AM

GM klang memang murah2..ramai y nak g..saya nak g tp jauh la

April 2, 2014 at 9:56 AM

assalamualaikum sheila..
alololo..comeinye tight tu..alahaii..bile la dapat tambah 1 lg ni..fifi dh selamat dh..hihi..sukenye tgk baju2 baby..tmbh2 yg gegurl..sheila dah scan?gurl ke boy?xkesa la..ank 1st kan..take care ye..jg pemakanan..nak dekat dah due kan..sebelum nk besalin tu mkn je..paksa wlupun xlalu..takut xde tenaga nk meneran nnt.. ;)

April 2, 2014 at 9:59 AM

wahhhh sheila ambil order la..rajinnya :) saila teringin nak g GM Klang, selalu g GM Chow Kit je.. baju baby mmg boleh gila2 membelinya..sbb comel sangats! saila ahad baru ni dah terborong baju NB sebab terpedaya dgn kecomelan nya! huhu..

April 2, 2014 at 10:16 AM

Uwaaa tk sabar nk habis pntang...nk shopping kt GM jugakk...syiokk kan shopping brg baby...comel2 je...heee

April 2, 2014 at 10:30 AM

tringinnya nak p gm klang..

April 2, 2014 at 10:30 AM

isi tabung.

April 2, 2014 at 10:30 AM

hu..hu..sis mohon tambahkan lg entry barang baby ya,.. x tensen pun suka tgok kiut2 baju baby :P
inti and ford :P

April 2, 2014 at 10:56 AM

wah...makin hampir dah kan....cantik2 rompers tuh...akak singgah menabung Digi kat sini

April 2, 2014 at 11:07 AM

Memang rambang mata kalau pi GM Klang ni... K nrl pun selalu gak shopping baju2 anak kat sana... ^__^

April 2, 2014 at 11:23 AM

Blogwalking. Good morning :)

Nak jemput join. Ada hadiah BAP cap, produk herbalife dan banyak lagi.
http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

April 2, 2014 at 11:26 AM

nape tak amek gambar suasana dlm kedai tu? teringin nak tgk suasana dlm GM klang tu.. kot2 sma mcm kenanga je. kat kenanga cam boring sket.. baju baby sume sama je.. kedai pun x bape bnyk

April 2, 2014 at 11:33 AM

KITA TAK GENGLAH.. LIVERPOOL FAN RUPANYA.. :)

April 2, 2014 at 11:37 AM

tingin gak nak nyopping shawl kat GM ni tapi tak smpai-sampai lagi sana..

April 2, 2014 at 11:44 AM

salam. waa..shopping baju baby ye kak :)

April 2, 2014 at 11:45 AM

btw, ford untuk akak :)

April 2, 2014 at 12:03 PM

Bestnye shila. Gm klang banyak barang baby ye? Nanti nak gi sana jugak la :) dija pun baru borrong online, murah gak rasenye owner dia amik kat gm klang jugak tu

April 2, 2014 at 12:16 PM

mmg tension pun tgk shiela shopping, hhihi, best kan, kite banyak lagi tak beli, barang mandian bedak suma tak beli lagi, baru beli baju2 ja, nnt kite update...;-)

April 2, 2014 at 12:46 PM

akk selalu g GM KL tu,sheila...hehehe... :) harga mmg boleh tahan murah.. :)

April 2, 2014 at 12:54 PM

assalamualaikum sheila...mmg seronok kalau pi soping kat GM ni mcm2 ada...;)

April 2, 2014 at 1:13 PM

awww..suka tgk baju2 baby..belom tgk baby lg nih.. >_<

April 2, 2014 at 1:30 PM

GM klang tu tmpat fav tuk shopping .
hehe
dah planning lps dpt gaji ni mmg nk p rembat romper ke baju sluar kat sane.


tak sabar!

April 2, 2014 at 1:45 PM

Larat lagi tu gi GM yer SS...hehehe...

April 2, 2014 at 1:54 PM

comey2 legging tu.. nasib kak Alycia xde anak kecik.. kalau tak dah kirim dah ehhe..

April 2, 2014 at 1:56 PM

Fiza pernah sekali je sheila ke GM Klang nie.. barang mmg murah.. bersesak2.. terus tak g dah.. hehe.. comelnye baju baby...

April 2, 2014 at 2:25 PM

comel2nye kak..hem...tapi tak ada beby lg ni..hihi..kawin pun tak lagi..kalo tak..grab gak kat akak satu.

April 2, 2014 at 2:31 PM

tempat kegemaran CN untuk beli barang baby dan wanita ! sangat best ! even bukan ori, tapi kualiti sangat best ! promote habis yer..hehe

April 2, 2014 at 2:57 PM

GM klang not go in yet.

I have giveaway ya..come see
namesherry.com

www.mymomsbest.us

dua blog ada giveaway

April 2, 2014 at 3:06 PM

Wahh best juga.. slalu lalu dlm perjalanan ke teluk panglima garang tp tak pernah singgah pulak.. thanks sharing Sheila..
3x nuff..:D

April 2, 2014 at 3:07 PM

http://animcutegurlz.blogspot.com/ pendaftaran Kolej Picoms.. hubungi saya untuk kemasukan 2014

April 2, 2014 at 3:25 PM

GM kat chowkit tu pernah laa pegi..GM kat Klang tak pernah sampai lagi tapi orang kata besar gak kan tempt dia..hehehe.. #YNWA

Regards,
-Strider-

April 2, 2014 at 3:53 PM

tak pernah sampai pun sini..wah..siap beniaga lagi ye..heheh

April 2, 2014 at 3:59 PM

GM barang secara borong kann memang murahhh aaa kann hehehe.. sheila dh boleh berniaga daaa kekekek

April 2, 2014 at 4:29 PM

Selalu gak tgk org update shopping di GM Klang mmg murah², teringin gak k.eija nak pergi, belum pernah sampai lg GM Klang ni.

April 2, 2014 at 4:55 PM

rAjinya Sheila pergi GM Klang, jgn p hari ahad tau. rapat org. kalau pergi bgthu la. boleh kopi2. hahaa dkt je =)

April 2, 2014 at 5:07 PM

pernah dengaq sal GM KLANG ni. aah depa kata murah-murah

April 2, 2014 at 5:08 PM

cantik romper tu tapi anak dah besar le..

April 2, 2014 at 5:10 PM

akak paling suka tengok baju baby...rasa nak grab jerk..

April 2, 2014 at 5:43 PM

syoknye GM klang.. lapang..

April 2, 2014 at 5:45 PM

wah comei2 la sheila. beznye. yumida alk excited tgk gambar pakaian baby...

April 2, 2014 at 6:23 PM

comel3 bajunya kak sheila :))

akak, yang GA ika tu, takpe kalau tak dapat follow dulu, later bila dah ok, boleh follow kemudian....ika jemput akk join juga ya GA ika :)
http://haneulafiqah.blogspot.com/2014/04/grand-opening-giveaway-by-haneulafiqah.html

April 2, 2014 at 6:50 PM

baju baby tu semuanya comel la sheila.. menabung churp2.. :D

April 2, 2014 at 6:53 PM

lama tak shopping untuk budak-budak, dalam foto pun duk pakai baju tu ja:) good reminder gak ni Sheila :)

April 2, 2014 at 7:23 PM

Alololo, cute nya semua benda tu. Saya tak pernah pergi GM Klang walaupun selalu jalan depan tu.

April 2, 2014 at 8:40 PM

waaah murah gak la kan

April 2, 2014 at 8:50 PM

Lawa lak suar baby tu hihi

April 2, 2014 at 8:58 PM

shopping barang baby mcm best je. ish, ni yg tak sabar ni. kihkihkih :D

April 3, 2014 at 1:44 AM

salam perkenalan juga.. tanx sudi singgah my blog.. huhu neway.. dari bby kite seblm lahir smpilah die da 2 bulan ni.. tak pergi2 lagi GM Klang tu.. situ bnyk baju baby cantik2 n murah2 kan kalau beli borong.. huhu bile lah dapat ke sane ehee.. :)

April 3, 2014 at 3:20 AM

wahh cute2 , sys sheila ni ada segmen meh la join http://adindaevangelistanil.blogspot.com/2014/03/segmen-rm100-x-2-daily-ahmad-by-nil.html

April 3, 2014 at 5:02 AM

wah ! dah teruja sangat nak sambut orang baru...yelah first baby kannn...semua orang pun gitu...

Murah lah tu rm28...macam mana online mahal sangat...
Tapi pakaian baby newborn jangan beli banyak sangat...

Setengah baby cepat membesar...masuk umo 2 3 bulan dah tembam montel...

Apa pun selamat melahirkan cahaya mata pertama soon...moga semua nya dipermudahkan Nya nanti...aamiin

April 3, 2014 at 10:25 AM

comel gilaaaaaa!

April 3, 2014 at 12:04 PM

Salam Sheila. Pernah pergi Kenangan Wholesale City (KWC)? Kat c2 pun lebih kurang GM juga, murah2. Tapi kalau Yana memang prefer pergi KWC, tatau la...maybe environment yg berbeza. Kat KWC lebih selesa untuk beli barang2. Hehehe...

April 3, 2014 at 1:24 PM

alamak.. cumey2 belako

April 3, 2014 at 1:57 PM

Wah.. Mmg teruja tgk bju bjn bby..

April 4, 2014 at 1:10 AM

comelnya baju2 tu.. tapi, anak2 menakan zizie semua dah besar.. huuhu..

April 4, 2014 at 10:27 AM

mmg berbaloi² kalau beli kat GM Sebab murah dan dapat banyak

April 4, 2014 at 12:42 PM

tak pernah sampai lagi ke gm klang.
nanti nanti boleh terjah juga.
selalu pi gm kl je.dkat hihi

April 4, 2014 at 12:47 PM

tak pernah sampai lagi ke gm klang.
nanti nanti boleh terjah juga.
selalu pi gm kl je.dkat hihi

April 4, 2014 at 5:37 PM

syoknya tgk baju2 baby ni.. comel2 je rasa.. :)

April 5, 2014 at 11:33 AM

Comel-comel je baju2 tu semua..akak pon tak pernah jejak lagi GM klang ni..kena pergi jugak nanti..heheh

April 5, 2014 at 3:42 PM

Assalamualaikum sheila..GM Klang memg best ada mcm.mcm kan..rambang mata tgk

April 6, 2014 at 1:16 PM

zura blm prnh smp GM Klang nih..kwn2 ckp kt sana baju cantik2.. kena standby duit byk2 la ni br g sana...

April 15, 2014 at 10:11 AM

Tak pernah lagi pergi sini..wahh banyak membeli tu Sheila.comel berbelang²

April 18, 2014 at 11:04 PM

syok berbelanaj dekat sini..boleh dapat murah

Post a Comment