Sanah Helwah Ya Zauj | norsheilasalleh.blogspot.com

Sanah Helwah Ya Zauj

Assalamualaikum...
sheila shahfiekry
" Sanah Helwah Ya Ukhti Ya Zauj, Norhadi bin Kahar. Uhibbuki fillah, in shaa Allah hingga ke Jannah. Semoga dikurniakan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki yang halal dan jadi baba yang terbaik untuk zuriat kita "
Dah bertambah satu lagi angka pada usia awak, terima kasih banyak suamiku sentiasa ada untuk isterimu samada dalam susah mahupun senang. Alhamdullilah, tahun lepas dapat juga berhoneymoon di USS, Singapore & Krabi, Thailand. Tahun ni mungkin tak ke mana walaupun dah beli flight tiket murah, kena cancel sebab nak buat persiapan nak sambut zuriat kita. Syukur alhamdullilah. Tak ada rezeki nak sambut 2nd anniversary tapi dimurahkan rezeki hadirnya zuriat penyeri rumahtangga kita. In shaa Allah. Tak sabar kan nak jadi umi dan baba (",)

48 comments

April 9, 2014 at 12:05 AM

happy birthday.. semoga kalian berdua kekal hingga ke jannah :)

April 9, 2014 at 12:36 AM

Sanah Helwah ...
Selamat Hari Lahir Untuk Hubby Sheila ..
Semoga panjang umur murah rezeki ...

April 9, 2014 at 2:36 AM

Gambar naik gajah ni mesti dekat Thailand kan akak? Hee. Seronoknya. Selamat hari jadi pada zauj akak. Semoga Allah berkati perjalanan yang bakal kalian tempuhi. insyaAllah :)

Hajar balas menabung kat sini juga ye :)

April 9, 2014 at 3:55 AM

Semoga dimudahkan.

Selamat datang untuk anak yg bakal hadir tu. :)

April 9, 2014 at 7:33 AM

assalamualaikum sheila, semoga dipetmudahkan urisan dunia akhirat. betsyukur dah jadi umi dan baba. bestnya rode an elephant, teringin la :)) jap nak menabung:)

April 9, 2014 at 7:42 AM

Sanah helwah utk your husband Sheila.. Semoga umur dirahmati Ilahi..
Tahniah akan menimang cahaya mata tu :)

April 9, 2014 at 7:47 AM

Happy birthday pada encik suami awak..semoga hubungan korang berdua kekal hingga ke jannah...dikurniakan cahaya mata yg soleh/solehah...amiin

April 9, 2014 at 7:55 AM

Tambah akaun Nuffnang Digi..

April 9, 2014 at 8:30 AM

Salam Rabu Shiela..Wah beraninya naik gajah..Sure goyang-goyangkan!!!!

Isi dua tabung untuk Shiela!!!

April 9, 2014 at 8:42 AM

Sanah Helwah suami Sheila. Semoga both of you kekal sampai jannah. :)

April 9, 2014 at 8:52 AM

Selamat ulangtahun buat bakal umi dan baba :D
Tahniah sis and take care. kim salam dekat baby junior.. :D

April 9, 2014 at 8:58 AM

dkna tak berkesempatan nak honeymoon..pas kawen terus mabuk..mungkin ada hikmat disebalik pemberiaanya :)

April 9, 2014 at 9:04 AM

alhamdulillah..semoga menjadi seorang suami dan baba yang baik untuk anak dan isteri.Dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.insyallah..

April 9, 2014 at 9:22 AM

selamat hari lahir untuk buat suami sheila. moga sentiasa dalam peliharaan allah swt.

April 9, 2014 at 10:04 AM

besday hadi ke? selamat hari lahir hadi! semoga jadik baba yg baik. suami yg soleh dan semoga korang bahagiaaaa sampai ke syurga! (kim slm hadi, sheila yeee)

April 9, 2014 at 10:04 AM

besday hadi ke? selamat hari lahir hadi! semoga jadik baba yg baik. suami yg soleh dan semoga korang bahagiaaaa sampai ke syurga! (kim slm hadi, sheila yeee)

April 9, 2014 at 10:27 AM

selamat panjang umur untuk suami awak.. semoga dikurniakan kesihatan yang baik dn kekal bersama hingga ke jannah... :)

April 9, 2014 at 11:10 AM

selamat hari lahir untuk suami sheila juga.. semoga dipanjangkan usia dan diberkati oleh Allah selalu.. menabung libresse.. :D

April 9, 2014 at 1:13 PM

Salam sheila...tak sabar nak menunggu baby comel nie keluar

April 9, 2014 at 1:17 PM

Alhamdulillah... Happy to both of you... Moga kekal bhgia hgga ke jannah..

April 9, 2014 at 2:04 PM

selamat ari jd tuk yr hubby yer, moga kekal bahagia hingga ke syurga.. done nuffnang dah

April 9, 2014 at 2:51 PM

Samala..kitorg pun bnyak tiket burn dah start peknen.mujur awal2 tuh lps kawen trus hanimun dekat2..merasa la jgk hanimun wpun sabah je lps peknen, sume flight tiket burn.wapun early peknencyrisau nk travel jauh2..hehe xp, ada rezeki tahun dpn ber3 jalan2..hehe kannn.hb asben awak...bday kite smlm..ehehehehe

April 9, 2014 at 3:08 PM

Alhamdulillah...zuriat pemberian Allah bakal pengerat kasih sayang...
InsyaAllah tahun depan dapat sambut anniversary bertiga...lagi meriah lagi sweet...

April 9, 2014 at 3:42 PM

SEEEEKALI DIA TULIS ARRAAB DAH.

HEHE.. HB BUAT HUBBY AWAK TU.

April 9, 2014 at 4:07 PM

wah tahniah sis..singgah invest kat disini demi masa depan blog.. wah gitu..

April 9, 2014 at 4:10 PM

Assalam Sheila...

Happy Birthday to ur beloved husband... Semoga hubungan kalian berkekalan hingga ke jannah... ^__^

April 9, 2014 at 5:53 PM

Alhamdulillah... semoga dipanjangkan umur, diberikan kesihatan dan dilimpahkan rezeki disamping isteri trsayang.. Aamiin.

April 9, 2014 at 7:16 PM

Happy birthday to your husband kak Shiela :)

Moga kekal sampai ke syurga jodohnya!

April 9, 2014 at 7:53 PM

teringin nak ke uss...belum kesampaian lagi
syoknye sheila menunggang gajah comel tu
moga dipermudahkan melahirkan nanti
hope dpt baby comel n sihat
menabung Nuffnang sini-inti college

April 9, 2014 at 7:54 PM

weee. moga berbahagia hingga akhirnya.
tak pe, tiket flight yg cancel tuu nanti boleh di ganti kann. :)

April 9, 2014 at 8:39 PM

alhamdulilah kak rezeki baby lg besar..walaupun kena cancel travel..
inti :P

April 9, 2014 at 10:52 PM

Semoga kekal bahagia ke akhir hayat...aminnn

April 9, 2014 at 11:27 PM

Hepy bezday utk suami dan tahniah utk bakal ibu....moga dapat baby yg come dan sihat!

April 10, 2014 at 1:18 AM

happy birthday hubby kak sheila... may Allah ease everything :)

April 10, 2014 at 10:30 AM

Selamat hari lahir buat husband sheila.. semoga menjadi suami dan ayah yg terbaik buat sheila dan baby nanti.. =D

April 10, 2014 at 12:10 PM

Happy born day to your hubby.

April 11, 2014 at 6:47 PM

Happy belated brthday hubby sheila.smga kekal ke anak cucu n dmurahkan rezeki

April 11, 2014 at 7:51 PM

Assalamualaikum sheila..Sanah helwah buat suami sheila

April 12, 2014 at 10:56 AM

Baby tu hadiah aniversary paling berharga tu.. >_< hepi belated besday buat suami Sheila yer..

April 12, 2014 at 9:49 PM

hepi besday buat beliau..
singgah menabung sini.. :)

April 13, 2014 at 6:09 PM

happy belated birthday buat suami kak sheila.. :)

April 15, 2014 at 10:05 AM

Happy Belated Birthday untuk husband Sheila..moga terus kekal bahagia :)

April 17, 2014 at 8:56 AM

soooo sweet !!!! =') nak jugak nek gajahh !! semoga rumah tgga yg d bina kekal hgga ke jannah.. sntiasa d murahkn rezeki dan sntiasa dlm lindungan Allah swt.. amin ya rabbal amin =)

April 18, 2014 at 10:36 AM

selamat hari lahir utk hubby sheila...hadiah besdey tahun ni sheila kasik baby yerk.. hahahaaha

April 18, 2014 at 1:58 PM

alhamdulillah.selamat hari lahir buat suami shiela

April 18, 2014 at 11:01 PM

semoga rumahtangga sheila berbahgai hendaknya sampai bila-bila..

Post a Comment