Maternity Nursing Murah | norsheilasalleh.blogspot.com

Maternity Nursing Murah

Assalamualaikum...
sheila shahfiekry
Kali ni, kita mai jelajah lagi GM Klang buat kali kedua... Sejujurnya, aku pergi kali ni memang dah niat nak cari baju muslimah khas untuk nursing sekali. Yang website Aqeela Muslimah Wear terpaksa aku cancel sebab alasan tertentu. hihi. Sedia maklum, semua baju lama dah tak muat. Dah derma kat adik-adik. Maka pencarian ini harus dijayakan bersama dengan kiriman barang baby oleh mommy to be. Serius memang letih nak tawaf GM Klang kali ni. Mungkin juga kerana badan makin memberatkan diri >_____<
Aku jumpa satu kedai nama Qsara, tengok-tengok baju yang dia jual semuanya bercirikan muslimah. Labuh dan paling penting ada butang di bahagian dada. Automatik boleh jadi nursing juga. Alhamdullilah syukur. Puas la cari design yang berkenan dihati. Masuk fitting room berulang kali. And finally, berjaya borong 3 helai. Yang buat kitorang suami isteri terperanjat adalah saiz baju aku semakin membesar. hahaha ;p
sheila shahfiekry
Syukur alhamdullilah, makin melengkapi checklist umi + baby. Next month berlenggang kangkung, tunggu masa masuk labour room je (",)

60 comments

April 17, 2014 at 8:27 AM

sy pun dok cr bj nursing.kbykn xbrkenan..suami plak xsuke y byk2 corak.so trpksa bli blouse kosong je.yg pntg lbuh,nursing pun xnmpk

April 17, 2014 at 8:29 AM

wah..dah ready semua yer

April 17, 2014 at 8:31 AM

salam pagi shiela...senangkan da buat preparation awal,xlah kelam kabut nanti..

April 17, 2014 at 8:46 AM

Kita datang singgah , klik Ford banyak kali so Sheila boleh beli baju maternity nursing ni byk2. :D

April 17, 2014 at 8:49 AM

assalammualaikum dear.. selamat pagi mummy to be ! wahwhahh.. tggu labour room ja lagi yaa ? hehehe... xsabo nk tgk bby nnti.. wewee ! Zara dtg klik2 =D

April 17, 2014 at 8:50 AM

dah dekat nak raya nanti kena beli baju raya nursing friendly juga la....susah ja asa nak cri!huhuhu

April 17, 2014 at 8:50 AM

dah dekat nak raya nanti kena beli baju raya nursing friendly juga la....susah ja asa nak cri!huhuhu

April 17, 2014 at 8:58 AM

semangat bakal mommy nie cari baju ya

April 17, 2014 at 8:58 AM

assalamualaikum
singgah pagi:)

April 17, 2014 at 8:59 AM

assalamualaikum
singgah pagi:)

April 17, 2014 at 9:09 AM

Sheila..
Memborong lagi kat GM Klang...
Memang letih kalau nak tawaf semua kedai kat GM tu...
^__^

April 17, 2014 at 9:17 AM

shila, saya ada beli 2 helai baju dekat aqeela tu, dah sampai pun, hari ni balik kg, tak sabar nak test, saya beli yg promosi, rm20++ sepasang..

April 17, 2014 at 9:27 AM

Rajin berjalan sheila ni.. insyaallah senang bersalin nnti.. ^_^

April 17, 2014 at 9:50 AM

Salam sheila.. Ada size besar2 tak?

April 17, 2014 at 10:38 AM

MCM BEST JE gm KALANG TU..ADA SATU LAGI gm KAN AREA kl?

April 17, 2014 at 10:44 AM

simpan niat nk p gm dah berminggu minggu ni.
tggu gaji la gamak ni
hehe
lya satu je xsuka bab baju mcm ni,
kemain byk btl design yg lengan tiga suku. dh berkenan tiga suku lak.

April 17, 2014 at 10:48 AM

Bestnye nak gi gm klang shopping baju jugak la hee

April 17, 2014 at 11:06 AM

badan makin kembang kot masa pregnent nih..nanti lepas bersalin, kecut la semula

April 17, 2014 at 11:21 AM

oooo dah lama tak ke GM Klangni... nak gi ronda2 kot jumpa tshirt raya untuk budak2ni... oo kedaitu cam bestjer... nak gi cari kedaini..
sheila.. thanks selalu menabung kat blog akak...

April 17, 2014 at 12:53 PM

baju macam tu mmg sangat penting...hihi..

April 17, 2014 at 1:05 PM

wahh dah x lama lg tu.. semoga di permudahkan urusan

April 17, 2014 at 1:10 PM

Semakin excited dh tu nmpk... Hehe

April 17, 2014 at 1:16 PM

Salam tengahari shiela..DIGI & smokey Bear untuk shiela..

April 17, 2014 at 1:52 PM

wahhh seronoknya mummy to be ni... sempat shoping lagi nih... thanks singgah blog akak k

April 17, 2014 at 1:53 PM

wahsmakin byak la barang bajal ibu ni ya.. :Pmnabung kak shila

April 17, 2014 at 2:14 PM

aah.. gm klang memang murah2 pun.. geramm tengok baju2 dia

April 17, 2014 at 2:30 PM

Wahhh...menghitung hari dah tu. Semoga dipermudahkan untuk ummi dan baby yer...
*Singgah sambil menabung Libresse (^^,)

April 17, 2014 at 2:48 PM

Waalaikumusalam Sheila, baju nursing pun ye, hampir lengkap ni :)

April 17, 2014 at 2:52 PM

sekarang x susah nak cari nursing cloth kan Sheila...harga pun boleh tahan jugak kan...

April 17, 2014 at 3:09 PM

Assalamualaikum mok su . . kita tempah . . hehe . . dengn tukang jahit kg ni . . hee . . nanti nak beli lagi kain . nak tempah lagi buat jubah . dengan blouse . . in shaa Allah . :)

April 17, 2014 at 3:25 PM

wah.. betul2 prepare akak ni.. segalanya dah siap.. :) zizie doakan everything goes well.. zizie klik nissan untuk akak :)

April 17, 2014 at 3:36 PM

Assalamualaikum sheila..cantik cantik la sheila bju yg dijual

April 17, 2014 at 4:09 PM

fesyen kotak² ni tgh in kan.. mengandung biasalah.. jgn kata baju tukar size.. dalam² pun tukar size jgk .. opsss...

April 17, 2014 at 4:33 PM

hee... senang kalau dah prepared awal2.. smoga dipermudahkan ^^

April 17, 2014 at 5:04 PM

semakin memberat nampaknye.. hehee.. xpe janji sihat ye mak baby..

April 17, 2014 at 5:22 PM

tak lama dah tu..semua dah siap beli sekarang masa untuk persiapkan mental pulak..heheh

April 17, 2014 at 7:01 PM

beznye sheila..excited..tak lama lg tu
bila tgk ibu mengandung pakai baju ni..nampak comel je
isi tabung nuff sini - libresse

April 17, 2014 at 7:24 PM

Fuza dulu banyak belu dekat Jusco je..
Moga dipermudahkan ye

April 17, 2014 at 8:08 PM

Dah habis shopping la ni ya kak? Moga dipermudahkan ya.

Saya klik ford untuk baby akak ^^

April 17, 2014 at 8:08 PM

Dah habis shopping la ni ya kak? Moga dipermudahkan ya.

Saya klik ford untuk baby akak ^^

April 17, 2014 at 8:12 PM

Dah habis shopping la ni ya kak? Moga dipermudahkan ya.

Saya klik ford untuk baby akak ^^

April 17, 2014 at 8:51 PM

Beli awal2 Sheila ...
Nnt takder la kelam kabut nak membeli .. Penting tu untuk memudahkan kita menyusukan bayi ..

April 17, 2014 at 10:29 PM

TINGGAL BERAPA BULAN LAGI NI? MOGA DIPERMUDAHKAN BERSALIN NANTI..

April 18, 2014 at 12:30 AM

Boleh share dgn kwn yg pregnen ni.. All the best ye Sheila. Semoga dipermudahkan segalanya... aamiin.. :)

April 18, 2014 at 1:47 AM

Mesti berdebar nak tunggu baby keluar kan. Take care ye kak. Semoga dipermudahkan segala urusan.

April 18, 2014 at 4:31 AM

bagusnye dh prepare awal... mesti exited kn.. :)

April 18, 2014 at 9:18 AM

baju2 ngndg zura masih elok bersemadi di dalam kotak..ntah bila nk pakai pakaian tu semua..tunggu la setahun dua lagi..hihihih

April 18, 2014 at 11:09 AM

Alhamdulillah semua dah prepare awal dah.. akak menabung utk sheila jugak..=D

April 18, 2014 at 12:14 PM

waaah mesti borong sakan ni :p

April 18, 2014 at 1:48 PM

dah hbs shopping la ni..
smga selamat hendaknya nanti.aamiin

April 18, 2014 at 6:04 PM

kalau murah boleh borong sakan ni..tambah koleksi kan :)

April 18, 2014 at 9:51 PM

Bju za skrg sume ada zip dpn..kuikuikui..

April 18, 2014 at 10:55 PM

borong sakan dekat gm..hehe

April 19, 2014 at 8:54 AM

Mau rambang mata akak kalau pergi sini..akak memang gile dengan baju menyusu ni..sebab kalau xde baju frenly bf ni susahnya lah hai..

April 19, 2014 at 2:37 PM

Seronoknye shopping! Moga dipermudahkan segalanya nanti ye.. in shaa Allah

April 21, 2014 at 3:55 PM

yg xnursing ni pun suka baju tu. yg penting aurat terpelihara kan.. :)

April 21, 2014 at 8:39 PM

Wahhh banyak nya baju. Teringin nk g GM klang ni hmmm

April 22, 2014 at 4:55 PM

GM memanggil2 fifi da ni..

April 24, 2014 at 12:07 PM

sejak bf Irfan, koleksi baju CN mesti ada butang kat depan utk memudahkan proses membukak ! dah tak boleh pakai kurung moden ketat kalau keluar dgn irfan, jenuh ler nk menyelak..hehe

April 27, 2014 at 3:15 PM

kat mane ni?

Post a Comment