Tips for Increasing Your Milk Supply | norsheilasalleh.blogspot.com

Tips for Increasing Your Milk Supply

Assalamualaikum...
p/s : kredit untuk tips untuk breastfeeding

47 comments

April 25, 2014 at 8:40 AM

great :)

April 25, 2014 at 9:03 AM

minda kena relax, jangan stress kalau peringkat awal susu tak mau keluar tau. ni pengalaman akak la..kalau stress nanti susu pun merajuk. kena positif ajee

April 25, 2014 at 9:21 AM

ehem2...hihi...belum lagi..tapi blh dijadikan rujukan ni kak..hoho

April 25, 2014 at 9:30 AM

woahhh.. nice tips. salam jumat lalink.. =D zara dtg jenguk ni smbil menabung..HOHO

April 25, 2014 at 9:53 AM

Rezeki nak kawan saya..walaupun dia tak pump susu semasa waktu kerja, susu dia masih ada..

April 25, 2014 at 10:29 AM

betul2..CN sampai sekrang stil bf Irfan even hampir 2 tahun budak tu, CN klik digi pagi ni ;)

April 25, 2014 at 10:36 AM

izinkan acik share gambar di atas untuk akak ipar acik

April 25, 2014 at 10:42 AM

tq for info :)

April 25, 2014 at 10:54 AM

berguna utk mommy..

April 25, 2014 at 10:59 AM

Bab stress tu yg susah nak handle.

April 25, 2014 at 10:59 AM

inti n digi tengah dok bergelek

April 25, 2014 at 11:35 AM

assalamualaikum sheila dearie.. hehehe.. tulah, anis tk hilang pun. ada je. susah nak update belog pakai fon. apatah lagi nak ber belog jalan-jalan kan? sob..sob..

project diy still go on, cuma dh slow dh sket.. cepat mengah la kalo duk mengadap mesin jahit selalu.. hehehe :)

btw, nice info.. bleh la anis refer lepas ni mcm mana nak banyakkan stok ebm :)

April 25, 2014 at 11:45 AM

salam sheila, kalau tak silap, jintan manis pun bole increase jugak, relative ada try. sweet cherry ok jugak dari dekat 4 year jgk pakai, kalau bole ambil yang ringan. masa baby tu pakai carrier lagi best :)

April 25, 2014 at 12:05 PM

gd one, tapi KA dulu banyak makan jantung pisang je ! hehehe

April 25, 2014 at 12:28 PM

thanks sheila :) harap2 susu kita pun byk, amin :)

April 25, 2014 at 12:39 PM

Wow, it's so simple...

April 25, 2014 at 1:51 PM

Sedey tak mampu nak bf semenjak kat sini sbb bz gile n xde mase nak pam... dok jage biri2 baru lahir, anak sendiri x dpt minum susu ibu... haiishh...

April 25, 2014 at 2:10 PM

boleh dijadikan tips..lya menabung cne astro

April 25, 2014 at 2:15 PM

Salam Jumaat Shiela..singgah isi dua tabung di sini..

April 25, 2014 at 2:43 PM

suka betul baca entry2 sheila ni.. sangat membantu semuanya. thanks sheila!

April 25, 2014 at 3:24 PM

zaman ni dah lama berlalu... dan belum sampai yg baru...hhee

April 25, 2014 at 3:37 PM

dulu akak tak berapa tau pasal tips tambah susu ni. Natijahnya akak dapat nyusukan anak dua bulan je huhu.

Thanks for sharing :)

April 25, 2014 at 4:07 PM

tq share sheila...azwa dtg menabung juga...

April 25, 2014 at 4:08 PM

salam.. singgah dan follow.. good tips for breastfeeding mom

April 25, 2014 at 4:49 PM

good sharing dear ;)

tulah, rs mcm geng blog yg dah lama kenal jer ni hehe.. tq singgah shile ;)

April 25, 2014 at 5:34 PM

bagus utk dijadikan bahan rujukan trutama kaum ibu.

April 25, 2014 at 5:47 PM

tak tahu nak komen apa.. di doakan semua nyer baik2 sahaja amin..

April 25, 2014 at 7:15 PM

tips yang sangat berguna !

ecehhh,,padahal sy kawen pun belum. muahahhaa

April 25, 2014 at 7:54 PM

nice sharing...;) byk info y brguna...happy breastfeeding....

April 25, 2014 at 8:44 PM

great sharing kak shila..
now dah terasa mcm bapa misali..
hari sedut info pasai baby coming soon...
digi n inti

April 25, 2014 at 9:20 PM

mmg kena carik banyak2 info pasal BF kalau plan nak fully BF smpi 2 tahun,yunk... :) good job!

April 25, 2014 at 9:47 PM

rindu nak baca blog akak. Jom la mai datang jenguk blog Taufiq yang dah berhabuk tu hihi :)

April 25, 2014 at 9:47 PM

rindu nak baca blog akak. Jom la mai datang jenguk blog Taufiq yang dah berhabuk tu hihi :)

April 25, 2014 at 10:24 PM

Assalamualaikum moksu . terima kasih :D sambil menabung nuffnang :)

April 25, 2014 at 10:45 PM

kalau susu keluar sikit, apa punca dia ye? klik DiGi untuk akak :)

April 26, 2014 at 12:17 AM

Nice sharing..

April 26, 2014 at 5:28 AM

Woot..woot..tumpang singgah.. ;)

#misiblogwalkingkakmialiana#

April 26, 2014 at 9:37 AM

nice sharing.. >_<

April 26, 2014 at 4:17 PM

thanks shiela berkongsi
berguna ni
yg penting positif kan diri

April 27, 2014 at 2:41 PM

banyak tips~ :)

April 28, 2014 at 10:59 AM

Assalamualaikum sheila...tips yg bagus nih

April 28, 2014 at 7:05 PM

alahai... rindu pula nak menyusukan baby... hm...

April 28, 2014 at 8:46 PM

Great Sharing :)

April 29, 2014 at 3:04 PM

teringat plk kenangan mengepam susu anak2 dulu...zura ni jenis susu byk, sampai basah kuyup baju...kdg2 rimas gk, tp tu kan rezeki anak2...

April 30, 2014 at 1:02 AM

shiad xde pengalaman lg sheila..anyway akan ambil dan timba pgalaman dr org lain :) tq

April 30, 2014 at 2:54 PM

Good tips. Nak tambah lagi...MIND SETTING. Sentiasa fikir susu kita banyak. akan banyak lah susu ☺

May 2, 2014 at 12:11 AM

makan sihat..nanti baby pon sihat..inshaAllah..:)

Post a Comment