Pastel Hand Sock | norsheilasalleh.blogspot.com

Pastel Hand Sock

Assalamualaikum...
Macam-macam jenis hand sock keluar kat pasaran Malaysia ni... Kalau tengok pun sure terliur. Cantik sangat dan terdapat pelbagai jenis fabrik. Antara yang buat aku jatuh cinta, semua gambar di atas. hehehe. Korang terpikat tak? Warna pastel la mostly. Boleh pakai ikut tema baju. hehehe. Selama ni aku ada warna coklat dengan hitam je. Beli cap pasar malam je, tapi tak sedap sangat bila pakai. Hand sock jadi besar lepas basuh dan gelebeh pula. Jadi, bila aku pakai hand sock tu tidak terletak cantik kat lengan. Kalau tersingsing lengan baju, hand sock tu ikut tersingsing sekali. Frust nongeng dibuatnya T______T"
Dah hujung pregnancy ni, aku pujuk la suami belikan hand sock baru. Murah pastu selesa sangat. Aku tak berani beli yang ada lace sebab risau takleh masuk kat bahagian lengan. Al-maklong lah, tangan orang mengandung. Kejap besar, kejap kecil. Gitu ;p
sheila shahfiekry
p/s : ada sesiapa berminat tak nak beli ni? nak tempah atau borong banyak, boleh email sheilashahfiekry@gmail.com

52 comments

April 15, 2014 at 8:34 AM

wow. cantik dan menarik.. :)

April 15, 2014 at 8:53 AM

akak suka yg ada tali kat jari tu,hehehe...menabung di sni juga.. :)

April 15, 2014 at 8:57 AM

CANTIK

April 15, 2014 at 9:28 AM

Wahh ! Comelnyaaa. :D

April 15, 2014 at 9:48 AM

Comel je warna pastel kan..sesuai dgn wanita yang soft :)

April 15, 2014 at 9:54 AM

assalamualaikum :-) Handsocks bertali tu best tak bila dipakai?

April 15, 2014 at 9:55 AM

assalamualaikum :-) Handsocks bertali tu best tak bila dipakai?

April 15, 2014 at 10:01 AM

Cantiknya hand sock yang ada lace tu.. :)

April 15, 2014 at 10:13 AM

mmg cantik2...berminat juga...sheila uploadlah bnyk lagi gmbr..le wat pilihan,,,singgah menabung sini,

April 15, 2014 at 10:31 AM

hani datang sini....cantik je semua handsock tu

April 15, 2014 at 10:34 AM

sangat2 menarik....

April 15, 2014 at 10:34 AM

jual ke?

berapa? :)

April 15, 2014 at 10:47 AM

mcm kaler ader.. design pun cantik2...

April 15, 2014 at 11:29 AM

Assalam, Sheila...

Warna2 pastel tu menarik juga ye... biasa k nrl pakai warna hitam & coklat je... ^__^
Menabung tuk baby...

April 15, 2014 at 11:33 AM

Salam Sheila.. yang ade kedut kat ujung tu cantik tapi yg tu takde plak code nye..

April 15, 2014 at 12:14 PM

salam sheila..singgah sini..
comel je hand sock yg ade getah bulat tu..tgk ramai jgk yg jual on9 skang ni..

April 15, 2014 at 12:17 PM

akk belum reti nak pakai, walaupun kekadang tu tengok terliur gak...

April 15, 2014 at 12:55 PM

Memang comel shiela..Downy & DIGI for you..

April 15, 2014 at 1:07 PM

mak kita tengah cari jugak. nanti kita tanya kalau dia minat

April 15, 2014 at 1:14 PM

brape ni sheila...mcm tertarik...slame ni mmng itam n coklat jela yang ade...tu pon adk ipar sedekah...hehehe...teringin nak beli?mcm selesa je...blh pki ikut tema baju...

April 15, 2014 at 1:20 PM

wahhh dah berjual ^_^ semoga laris

April 15, 2014 at 1:29 PM

hehehe KA baru je borong beli untuk Adik semalam !

April 15, 2014 at 1:32 PM

CANTIKNYA..SAYA PUN ADA YANG PASAR MALAM PUNYA JE..HEHEH

April 15, 2014 at 1:34 PM

lya jarang pakai hansock sbbb lya lebih suka pakai baju lengan panjang trus :)

April 15, 2014 at 2:21 PM

cantik hand sock tu dear

April 15, 2014 at 2:23 PM

macam2 fashion muslimah sekarang kan.. cantik warnanya..

April 15, 2014 at 2:39 PM

Cantik la hand sock yg ada lace nie.. paling cun warna hijau tue sheila..=D
*akak isi tabung sheila jugak..

April 15, 2014 at 3:41 PM

wah cantik2 semuanya

Agaknya dress tu ok tak untuk Fuza?
Komen jap
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/giveaway-by-sha-malek.html

April 15, 2014 at 3:50 PM

Saya bawa sikit je handsocks datang sini.

April 15, 2014 at 4:09 PM

warni warni senang hati.. :)

April 15, 2014 at 4:11 PM

mcm best je.. nak tanya le. kalau kit aberpeluh dia gatal tak?

April 15, 2014 at 4:11 PM

Assalamualaikum . moksu .. fuhh kalau pasal handsock memang mak ndak suka ni . . mak ndak suka mengumpul handsock . . moksu jual ke ? moksu jual yang mana ni ? yang bawah tu ke ? mak ndak dah ada bermacam jenis handsock tapi yang selesa tetap yang gambar kedua tu haa . . selesa .. dan memang sangat murah . . huhu . ^^

April 15, 2014 at 4:22 PM

cantiknya...mcm2 kaler ada..akak biasa beli yg kalerh hitam plain tu ja hehe

April 15, 2014 at 5:52 PM

banyaknya, shila beli borang ke?

baru dok cadang nak sumbat suma dalam mesin ja, hihihihi

April 15, 2014 at 6:47 PM

comel2..macam2 kaler ada ha...

April 15, 2014 at 7:34 PM

Cantik. Suka warna dia dan pattern dia. Mahal tak?

April 15, 2014 at 7:50 PM

macam2 kaler n macam2 renda..cantik!
menabung nuffnang sini - clinique

April 15, 2014 at 8:07 PM

wah mum to be, smoga dpermudahkan nnt ya..ctk color pink tu :D

April 15, 2014 at 9:59 PM

Sheila, memang susah nak cari yang cantik dan pada masa sama tahan lama. Tambah2 orang rajin macam ibu, campak je dalam mesin basuh. huhu...

April 16, 2014 at 1:35 AM

amboi kak shela.. berbisness nampak.. moga dimurahkan rezeki..nasib baik saya lelaki x leh beli..digix3

April 16, 2014 at 8:38 AM

cantik la sheila... akk de PM kat Hangout G+... nnt balas ea.. thanks..

April 16, 2014 at 12:28 PM

Macam2 kaler & cantik.

April 16, 2014 at 1:07 PM

nampak cantik je

April 16, 2014 at 1:07 PM

Assalamualaikum sheila...Alhamdulillah berbisnes sambil mengajak kwn kwn tutup aurat dgn smpurna..

April 17, 2014 at 1:22 AM

cantik rekaan dia.. :)

April 17, 2014 at 8:51 AM

wahh.. hand sock ni pon dah d beri nafas baruu.. mcm2 kaler dan design ntuk tarik pbeli.. caya laaa =D

April 17, 2014 at 2:31 PM

ida ade yg ada lace. cntikkkkk!! buat kita tertarik nak pakai hehehee

April 18, 2014 at 9:20 AM

hand sock yg ada sulam tu cantik...

April 18, 2014 at 1:51 PM

cntikkan

April 18, 2014 at 10:56 PM

macam-macam bentuk ade tu

April 19, 2014 at 8:56 AM

Wah..memang cantik ni sheila..akak pon baru nak berjinak-jinak pakai..beli kat mana dear?boleh info akak details tak?kat nurulaida.mj@gmail.com..Thanx darl..

April 21, 2014 at 3:57 PM

sama la kite. hansock jenis tu juga yg ayu pakai.hehe

Post a Comment