Advertorial : Are you a 1st time expectant mother? | norsheilasalleh.blogspot.com

Advertorial : Are you a 1st time expectant mother?

Assalamualaikum...
Nota penting :-
*hantar email atau call (refer gambar atas ye)
*mommy tinggal atau berpantang dikawasan KL atau Selangor
*khas untuk ibu mengandung anak pertama sahaja
*lawatan bermula apabila bayi berumur 2,6,12 dan 14 minggu

Cepat, jangan lepaskan peluang ini ya (",)

42 comments

April 1, 2014 at 12:01 PM

bagus ni...nanti bila baby dah kuar sheila terpilih sila update cepat2 ye...

April 1, 2014 at 12:16 PM

hai
singgah sini

April 1, 2014 at 12:17 PM

menarik jugak ni...boleh try...tapi kena baca detail2nye dulu..klik2 sini

April 1, 2014 at 12:22 PM

Salam Sheila pcl share yg sama ke g+ ;

"gud info untuk ibu muda dan bakal ibu2 sekalian :) "

April 1, 2014 at 12:32 PM

good..

April 1, 2014 at 12:36 PM

bakal ibu wajib baca...termasuk cik akak..hihi

April 1, 2014 at 1:33 PM

Assalamualaikum Sheila, ala tak mengandung heeee, dan tak pernah guna product avent ni, rasa design yang canggih tu kan.

April 1, 2014 at 2:18 PM

senang sekarang ini ada program sebegini untuk bakal ibu.. menabung digi..

April 1, 2014 at 2:19 PM

chaiyok...... =) moga dipermudahkan ye

April 1, 2014 at 2:28 PM

bukan. saya masih bujang. hihihii :D

April 1, 2014 at 2:48 PM

bagus ada study macam ni...dulu BF anak yg perempuan tu sampai umur 3 tahun, tp mmg dia x berapa besar sgt...kecik jek. umur 5 tahun org ingat umur 4 tahun..tapi tanya doktor, dia kata ok jek sebab development semua normal..

April 1, 2014 at 3:35 PM

Salam sheila cepat2 jgn lepaskan peluang..hehe lya tak kawin lagi :)

April 1, 2014 at 3:46 PM

wah..untunglah ibu y tinggal di kawasan kl

April 1, 2014 at 3:55 PM

wahhh..nak join tapi segan, apakah? huhuhuhu..

April 1, 2014 at 4:40 PM

Askm sheila.. Alahai terlepas la Ustazh

April 1, 2014 at 5:05 PM

ala..tak dpt join..anak dah beso..hehe

April 1, 2014 at 6:15 PM

nice sharing sheila
beznya utk bakal ibu..hihi

tahniah...jemput singgah sini:
http://umikasum.blogspot.com/2014/04/pemenang-top-commentators-bulan-mac-2014.html

April 1, 2014 at 6:18 PM

ala dah bersalin pun...lmbtlah avent ni...huhuhu..azwa klik iklan juga

April 1, 2014 at 7:16 PM

wahh bagus ie ..boleh sebarkan

April 1, 2014 at 7:41 PM

wahh bestnya apakan daya anak dah 3 hehehe

April 1, 2014 at 8:51 PM

yes... first time.. hahahaha :P

April 1, 2014 at 9:11 PM

Akak join ke? Akak first time juga kan? :)

April 1, 2014 at 9:11 PM

Singgah isi dua tabung shiela...

April 1, 2014 at 10:26 PM

putrajaya boleh tak??

April 1, 2014 at 11:12 PM

:)
bila nak da baby ni..hehe

April 1, 2014 at 11:40 PM

Assalamualaikum, gud info ni :)

p/s : amboi boni..haha

April 2, 2014 at 1:09 AM

wah..sheila.. :) hehe..xsbr nak tgu kelahiran bby tu nti.. :)

April 2, 2014 at 1:15 AM

wow.. hopefully akak yang terpilih :) tekan digi ;)

April 2, 2014 at 2:18 AM

ika nak jemput join GA ika, harap sudi join :)
http://haneulafiqah.blogspot.com/2014/04/grand-opening-giveaway-by-haneulafiqah.html

April 2, 2014 at 7:52 AM

Assalammualaikum...

bagus nie.. utk ibu2 muda.. nice sharing..

mselim3

April 2, 2014 at 10:31 AM

thank saharing sis..
good information :P

April 2, 2014 at 1:03 PM

khas buat bakal ibu yg baru nak belajar.. ada program mcm ni baru taw serba skit kan.. :)

goodluck kak!!

husna isi tabung ford..

April 2, 2014 at 2:02 PM

mcm2 aktiviti dan bimbingan yg ada untuk 1st pregnant sekarang nie kan.. harap sheila dpt manfaatkannya...

April 2, 2014 at 3:27 PM

owh...ada jugak program macam nie rupanya...thumbs up!!

Regards,
-Strider-

April 3, 2014 at 10:26 AM

sheila join tak ni..?

April 3, 2014 at 1:25 PM

waa.. macam2 sekarang ni yea

April 3, 2014 at 1:58 PM

Wah.. Terbaik...

April 3, 2014 at 9:54 PM

Saya g+ entri ni

April 5, 2014 at 11:34 AM

Info yang sangat penting for M2B..godd luck Sheila in gaining new knowledge..

April 5, 2014 at 3:37 PM

Assalamualaikum sheila...wahhh best nye p yg lbih untung duk kwsn kl sgor la kan

April 6, 2014 at 1:15 PM

best jgk nih kalu jadik bahan ujukaji org nk wat experimen... sheila ada join ke ?

April 15, 2014 at 10:12 AM

jangan lepaskan peluang yang ada :)

Post a Comment