Serbuk Cheese Ala KFC | norsheilasalleh.blogspot.com

Serbuk Cheese Ala KFC

Assalamualaikum...
reward untuk tekak ^___^
Mesti cheezy wedges KFC menggamit ingatan korang kan? Pheww! Aku boleh dikatakan suka sangat order cheezy wedges setiap kali masuk KFC. Macam side dish wajib ada. hahaha. Kemunculan serbuk cheese ni dah lama bertapak. Aku je yang tak pernah beli dan rasai sendiri. Haritu terjebak lepas tengok Isma Ilya update gambar kat instagram dia. 
Laju-laju aku buka instagram penjual serbuk cheese ni. Ada promosi pula 200gram serbuk cheese dapat free 100gram mayonis dengan free postage. Lagi lajulah aku buka cimb clicks dan buat payment. Gelojoh betul sheila ni... Tak lupa juga untuk masuk Econsave beli fries, nugget dan hotdog. Tak sabar nak rasa kengkononnya...
Serbuk tu biasa aku amik 2 sudu, campur dengan air suam/air panas. Kacau sampai sebati. Pastu makan panas-panas dengan fast food. Fuhhh terliur tak korang? ;p
facebook : Dinodinoenterprise
instagram : Dinodinoenterprise
whatsapp : 019-348 8850

42 comments

April 12, 2014 at 8:31 AM

salam sheila...sedap ni..kat rumah pun ada...akak suka makan dengan nugget n kentang goreng..

April 12, 2014 at 8:31 AM

salam sheila...sedap ni..kat rumah pun ada...akak suka makan dengan nugget n kentang goreng..

April 12, 2014 at 8:39 AM

Assalamualaikum sheila...kawan akak pun jual serbuk cheese nih gak tapi akak memg xbeli sbbnye tgh on diet...nti mkn rosak diet akak..hahaha

April 12, 2014 at 9:33 AM

Salam Sheila, em..sama lah dgn fiza. mesti ada cheezy wedges tu. hahaa Datang kunjung kat sini dan menabung kat Libresse. Follow here ^^

April 12, 2014 at 9:43 AM

Ala ala ala , kenapa nampak entry ni pagi pagi. Laparrrr. Y_Y

April 12, 2014 at 10:21 AM

makk aiii sedap ni... terliur kak mia ni tau...

April 12, 2014 at 10:31 AM

Ya Allah nampak sedap sangat kak Shiela. Manalah saya nak cari benda-benda macam ni dekat sini T_____T

April 12, 2014 at 10:33 AM

Akak pn peminat cheese wedges...buat sndiri lg dpr mkn puas2kn.

April 12, 2014 at 10:36 AM

wah ni penamah salera ni kak shila..
perh penteng logo dia tu... sesangat sedap he..he.. menabung ya P

April 12, 2014 at 10:42 AM

sedapnye sheila..terliur nengok
erm..nak sikit! hihi
menabung nuff sini-libresse

April 12, 2014 at 10:53 AM

Fiza mmg suke sgt cheezy wedges.. pegi KFC pun semata2 nak mkn tu jer..

April 12, 2014 at 11:13 AM

Assalamualaikum..... Terbaik =)

April 12, 2014 at 11:15 AM

sedapnya... nak husya, teringin nak beli...

singgah sini... moga blog ni dimurahkan rezekiii... aamiiin

April 12, 2014 at 11:30 AM

slm..pnh beli dulu..tp rasenye bkn brand ni..sdap n serupe kfc....n blh bncuh ikut suke ati..hihih

April 12, 2014 at 12:15 PM

Wah bestnya..favorite kita ni shiela..

April 12, 2014 at 1:03 PM

Adik nina pernab beli ni. Memang sodap. Tp mkn byk2 kang tergemukkk nanti. Hehe

April 12, 2014 at 1:24 PM

Assalamualaikum Sheila.
Banyak promosi tentang cheese powder ni di FB, akak belum pernah beli....nak tanya review dari Sheila, betul2 sedap Ke ?
Kalau sedap akak pun nak beli sama la hehehe...

April 12, 2014 at 1:36 PM

Sedapppp ni ;)

April 12, 2014 at 3:25 PM

terliurrr. hehe. memang suka sangat cheezy wedge. wajib beli kalau pegi kfc. :)

April 12, 2014 at 5:51 PM

waa.. ada jual yer.. macam best je nih..
menabung sini.. :)

April 12, 2014 at 11:46 PM

tingin jgk nak beli..tp xpernah pun beli. betul ke memg rasa sama mcm cheezy dkt kfc tu?

April 13, 2014 at 1:39 AM

Benda wajib kena beli bila kat KFC. Mesti mintak tambah..sedap sehingga menjilat jari...

April 13, 2014 at 8:18 AM

ahahaha.. isma ilya itu penggoda terhebat ek?
hahahha.. at least sebelum bersalin merasa juga la makan ek.. syukur.. ^^

April 13, 2014 at 1:00 PM

Akak pun jual cheese powder ni , tapi sejak dah sibuk Pindah cheese pun dah tak tgk , Akak jual offline kt skol je ;) , kt kg org asli sheila agak ada yg Mkn x ???

April 13, 2014 at 4:07 PM

Sedappppppppppppnya sheila.. akak rasa nk beli jugak la..melting tgk tuh!! =D

April 13, 2014 at 6:05 PM

husna dah pernah rasa.. sedapp..tp sdap lg yg kfc punya.. :p

April 13, 2014 at 8:35 PM

Ada gak kwn jual..tpi x pnh try lagi.

April 14, 2014 at 7:41 AM

best nie taw..nak juga la.lama dah lya mencari nie serbuk cheese

April 14, 2014 at 9:00 AM

sedapnye cheezy nih..mmg febret..tp lum pernah rasa y serbuk & bancuh camtu wp dah lama kan dlm pasaran

April 14, 2014 at 12:06 PM

boleh tahan rasa dia tapi tak tahan masin sikit kan..

April 14, 2014 at 6:05 PM

sheila,

kite tak tau nape byk sgt common sense dgn sheila ni.
mesti apa yang lya teringin ke, nak buat ke, mesti sama punya dengan sheila.hehehe. common sense ibu mengandung ke apa ni.
dua hari yg lps baru search tau kat mana nak beli cheezy ni.
search kat ig, fb.
ada jumpa, tp mahal sikit.
heheh
hi five sikit.

April 14, 2014 at 9:41 PM

best buat menggoreng ni. Tapi akak ni jenis penyegan hehe

April 15, 2014 at 9:51 AM

wow..ni yang nak terjah jugak ni..sedap haihh kalau ada serbuk cheese ni

April 15, 2014 at 10:43 AM

ada kawan sy jual jugak :)

April 15, 2014 at 11:34 AM

K nrl pun suka cheezy wedges kalau pi kfc... nyum2

April 15, 2014 at 4:14 PM

hah..serbuk jalapeno ni kat umah dah kehabisan. nanti boleh order lah kan..

April 17, 2014 at 8:52 AM

alamakkk.. terasa kat anak tekak pula cheezy tu.. nyummy ~~~~

April 18, 2014 at 9:41 AM

zura mmg ada simpan stok serbuk cheese dlm peti...cicah naget...cicah fries...

April 18, 2014 at 1:54 PM

dh lama kehabisan stok. hihi
sedapkan bila bancuh sndiri kat rumah.letak la sberapa byk yg nak..

April 18, 2014 at 10:58 PM

pergh lagi senang..tayah beli dekat kfc lagi

April 19, 2014 at 9:13 AM

Wahh dah tak payah lah beli kat KFC kan..buat sendiri je nanti..hehe..Cheesy Wedges!hehe

March 28, 2015 at 7:32 PM

Menarik perkongsian Sheila ini.

Post a Comment