Cantik Berseri Dengan Placenta White | norsheilasalleh.blogspot.com

Cantik Berseri Dengan Placenta White

Assalamualaikum...
Placenta White by Nikko
Lagi fenomena baru dalam industri kecantikan, memperkenalkan Placenta White by Nikko. Baru dilancarkan awal April, dan semakin mendapat tempat di hati pengguna yang menginginkan kulit wajah tampil berseri dan putih tanpa gangguan cela di wajah. Aku agak ada yang baca senafas tak tadi? heee. Ada 4 fungsi kebaikan ramuan yang terkandung di dalam produk ini. Iaitu salmon, vitamin C, collagen dan glutathione. Kesemua 4 ini mempunyai kebaikan tersendiri dalam membaikpulih wajah pengguna. Boleh tengok gambar di bawah :-
sheila shahfiekry
Walaupun masih baru dalam industri kecantikan, terdapat pengguna yang telah memberikan testimoni berkesan selepas mencuba produk PW ini. Antaranya kulit semakin cerat dan jerawat hilang dalam masa 1-2 minggu penggunaan sahaja. Satu botol PW untuk kegunaan sebulan sahaja dan harus diambil 1 biji selepas sarapan dan 1 biji lagi selepas makan malam. Berperisa strawberry dan hanya perlu dihisap atau telan. Paling aku suka sekali, produk ni boleh diambil oleh ibu mengandung, ibu menyusu dan wanita sedang datang bulan (haid). Memang tidak menyusahkan, penggunaan PW cuma memerlukan minum air kosong yang banyak dan kurangkan pengambilan kafien.
Placenta White by Nikko
Placenta White by Nikko
Jangan malu, jangan segan untuk cuba produk yang dijamin halal dan telah pun mendapat kelulusan KKM ni. Tak rugi mencuba rasanya. Nak tahu info lebih lanjut boleh terjah :-
instagram : Placenta_White
no tel : 013-3633 244
harga sebotol untuk Semenanjung RM90
harga sebotol untuk Sabah & Sarawak RM95
Contest Placenta White by Nikko ini dianjurkan oleh Terbaek Network dan ditaja oleh Placenta White By Nikko, Farisya Anastasyia dan Farid Laham.

56 comments

April 21, 2014 at 7:47 AM

kalau ianya memberi kebaikan x salah mencuba kan =)

April 21, 2014 at 7:51 AM

menarik ni..

April 21, 2014 at 8:56 AM

salam dan singgah pagi

April 21, 2014 at 9:12 AM

tak mampu lagi nak membelinya hihi..lya skrg consium produk shaklee dulu

April 21, 2014 at 9:33 AM

good luck ye shiela

April 21, 2014 at 9:41 AM

all the best...semoga menjadi lebih menarik tertarik

April 21, 2014 at 9:45 AM

Aigoo! Ada lagi supplement baru ? Nak try ke taknak nak try ke taknak. :P

Datang klik klik untuk baby juga. ^^

April 21, 2014 at 10:09 AM

wah menarikproduk ni..slamat bsegment

April 21, 2014 at 10:32 AM

SEKARANG NI MACAM2 PRODUK DI PASARAN.. KITA SAJALAH YANG MESTI PANDAI MEMILIH..

April 21, 2014 at 10:50 AM

Wow menarik ni

Jom join GA
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/sulamanlaceheaven-1stga.html

April 21, 2014 at 10:51 AM

Gud luck sheila.. =D

April 21, 2014 at 10:52 AM

assalammualaikum.. wahwahhhh.. bseri2 laaa.. Zara dtg isi tabung.. yeayyy ! =D

April 21, 2014 at 11:03 AM

flawlesss nye kulittttt. grm grm

April 21, 2014 at 11:06 AM

lenovo ngn nissan tgh gelek gelek manja.hehe

April 21, 2014 at 11:51 AM

macam cantik je, betul ke

April 21, 2014 at 12:07 PM

model pn cantik2 n gebu....

April 21, 2014 at 12:39 PM

salam. waaa..macam menarik :)
btw menabung nissan kat sini ^^

April 21, 2014 at 1:28 PM

dear yg psl lunch box tu try check dkt groupon. dia kata bli dkt situ

April 21, 2014 at 1:29 PM

takut bunyinya "placenta" tu.. huhu

April 21, 2014 at 1:34 PM

amboihhh berseri2 model haa

April 21, 2014 at 1:51 PM

Macam-macam produk adakan..nampak macam best je,,

Nway salam Isnin Shiela..Isi dua tabung untuk shiela..

April 21, 2014 at 2:18 PM

kalau mengandung boleh makan ker?

April 21, 2014 at 2:32 PM

macam-macam produk di pasaran sekarang ye,.. pilih dan cuba saja lah..

April 21, 2014 at 3:32 PM

wah cmbest

April 21, 2014 at 3:50 PM

tp nk ramai mcm akak nye. akak nye sikit je lagi tu nk 1k

April 21, 2014 at 3:51 PM

wah cam bagus je produk ni ye ... done nuffnang !

April 21, 2014 at 3:54 PM

ngeri jap td tengok jenama dia placenta.hehe

April 21, 2014 at 4:00 PM

first time dgr ni...;)

April 21, 2014 at 4:08 PM

sangat menarik ni...peringkat umur utk amik ni macam mana Shiela?

April 21, 2014 at 5:24 PM

urmm.. pening nak pilih produk skrg ni kan.. byk sgt pilihan.. semua bagus2

April 21, 2014 at 5:52 PM

Assalamualaikum.... Banyak kelebihan Placenta White ini ya....

April 21, 2014 at 8:08 PM

mn satu produk nak cuba ni.. bnyk betul kat pasaran.. hehe

April 21, 2014 at 8:10 PM

menarik ;)

April 21, 2014 at 8:26 PM

Lagi supplement baru. Untuk semua peringkat umur ke Sheila?

April 21, 2014 at 8:36 PM

Pernah jugak dgr yg ni.tp takut nk try. Sbb takut xda effect pd tasha heheh

April 21, 2014 at 9:04 PM

model2 comel comelnya, baru duk makan bird nest, placenta pulak hmmm :)

April 21, 2014 at 9:50 PM

menarik jugak nih..belum tahu banyak pasal produk nih..

April 21, 2014 at 10:08 PM

All the best...

April 21, 2014 at 10:42 PM

Macam2 produk yer sekarang nie :)

April 21, 2014 at 10:55 PM

salam sheila.. :) zaza pun mcm bkenan gak produk ni..tp tgu la nti cuba..hehe...gdluck :)

April 22, 2014 at 4:32 AM

Contest ya kak?

Good luck!

April 22, 2014 at 8:43 AM

mcm best je ni..hihih

April 22, 2014 at 10:25 AM

good luck yer..

April 22, 2014 at 11:11 AM

All the best ;D

April 22, 2014 at 12:30 PM

blogwalking sambil menabung nissan disini..

Regards,
-Strider-

April 22, 2014 at 5:02 PM

all the best sheila (^_^)

April 22, 2014 at 9:35 PM

singgah dari contest yg sama..all the best ^_^

April 22, 2014 at 11:06 PM

orang dalam gamabr tu lawa-lawa semuanyer..hehe

April 23, 2014 at 9:18 AM

Semoga Berjaya, :)

April 23, 2014 at 7:53 PM

placenta?? mcm nama cell tumbuhan..
goodluck kak!!

April 25, 2014 at 12:28 AM

vitamin C dan collagen memang bagus :)

April 27, 2014 at 3:03 PM

baru first time dengar pasal produk ni..huhu~

April 28, 2014 at 5:23 AM

good luck sheila ;)

April 28, 2014 at 10:52 AM

Assalamualaikum sheila...good luck tau..

April 29, 2014 at 4:04 PM

cantik betol kulit orang tu yerk...

April 29, 2014 at 4:04 PM

cantik betol kulit orang tu yerk...

Post a Comment