" 1ST GIVEAWAY BY DINI HSN " * | norsheilasalleh.blogspot.com

" 1ST GIVEAWAY BY DINI HSN " *

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...
Sila jangan muak tengok kita join contest-contest first giveaway daripada blogger-blogger yang baik hati nak kasi hadiah pada orang yang bertuah. Ini contest yang ke-6 aku join bulan ini. Bulan ni patut digelarkan "Bulan Sertai Contest Terbanyak" betul tak? haha tunggu lah kalau aku buat contest pula ya kawan-kawan. Meh usha apa yang menarik pada contest ini :-
syarat syarat penyertaan :
follow blog dini dan blog ni ( kalau yg ada twitter korang follow sini ). *bagitahu anda follower yang ke berapa . JUJUR ^^v
letakkan banner dalam entri korang dan link kan banner ke entri ini . 
buad tajuk entri "1ST GIVEAWAY BY DINI HSN "
hantar link entri penyertaan di entri GA ini. *shoutbox tidak dilayan
follow semua sponsor okayy ^^v
pengadil bagi giveaway dini : RANDOM.ORG * baru adil kan kan
senarai sponsor :
* Alianaa Azman : follow , follow
* Sally Samsaiman : follow
* Bella Nabilah : follow

 Senarai hadiah :
* ( topup RM30 dan full edit blog , header ) X 1 pemenang
* ( teddy bear ) X 1 pemenang
* ( topup RM10 ) X 2 pemenang
* ( header, template dan review blog ) X 3 pemenang
* ( topup RM5 ) TOP REFFERAL X 1
* MAYBE AKAN ADA PENAMBAHAN HADIAH *

 TARIKH TAMAT : 27 JULAI 2012 | 12.00 MALAM

-> Aku rasa aku followers blog beliau yang ke 66 (JUJUR). Mungkinlah. Aku tak nampak pun angka pada followers dia. Yang penting jujur! Hentam sajalah labu oi! Semoga ada tuah untuk menang. Amin :)

With love and much love,
Norsheila @ Boo

6 comments

July 6, 2012 at 2:24 PM

assalamualaikum , thanks sudi join :)

July 6, 2012 at 2:48 PM

Waalaikumussalam.. sama-sama awak. salam perkenalan :)

July 19, 2012 at 1:53 PM

niera follow sini..
all the best !
http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-dini-hsn.html

July 19, 2012 at 2:15 PM

thanks Aisyah Humaira :)

July 22, 2012 at 1:14 AM

salam , ni senarai pemenang http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/07/pemenang-giveaway-by-dini.html

July 23, 2012 at 10:44 AM

thanks dini :)

Post a Comment