Give Away | norsheilasalleh.blogspot.com

Give Away

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Contest pertama daripada B2B COLLECTION. Syaratnya mudah sahaja..Anda semestinya perlulah menjadi follower blog ini dan like page ini. Perlu membuat satu wall post tentang give away ini beserta dengan banner di bawah dan link kan banner ke post ini. Kemudian mencadangkan 5 orang rakan blogger untuk menyertai give away ini. Tinggalkan link post give away, senarai 5 rakan beserta email anda di ruangan comment blog tersebut. Tarikh tutup penyertaan :  31 Julai 2012. Jumlah peserta bertuah yang akan di pilih ialah seramai 30 orang. Senarai hadiah akan di umumkan pada  20 Julai 2012 dan senarai peserta bertuah akan di umumkan pada 7 Ogos 2012.
http://b2bcollection.blogspot.com/2012/07/give-away.html
Walaupun dah jadi ex B2B, aku join juga contest pertama daripada pihak B2B Collection. Okey jangan marahlah sebab gila glamour. Anyway saja nak tahu ada tuah atau tidak. Sepanjang jadi B2B dulu, tak pernah sekalipun aku join mana-mana contest. Lepas dah kawin ni, macam tergerak hatilah. Haha *mohon dipertimbangkan jadi 30 orang yang bertuah ya*  Semoga pihak B2B Collection sukses dalam bidang yang diceburinya sebab baju,skirt,tudung yang dijualnya berbaloi dibeli even i tak pernah try beli. harharhar. Sekian.

Kawan tagging :

Semoga ada tuah untuk menang, amin :)
with love and much love,
Norsheila @ Boo


5 comments

July 6, 2012 at 6:48 PM

jemput join http://fiqahgemokk.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-entry-paling-menarik-by.html :)

July 6, 2012 at 6:58 PM

terima kasih. will join later on :)

July 6, 2012 at 11:20 PM

donee..

July 8, 2012 at 9:27 PM

Gud luck!:) slm kenal...:)

July 9, 2012 at 9:48 AM

yayansmum a.k.a YM : thank you! salam perkenalan jua :)

Post a Comment