Segmen : Saya nak Kad Raya dari YUYU | norsheilasalleh.blogspot.com

Segmen : Saya nak Kad Raya dari YUYU

Assalamualaikum...

saya nak kad raya dari yuyu !! *jerit sampai keluar suara serak, hehe*

muh join segmen daripada blogger Yuyu. Senang je, korang copy banner ni pastu tulis ; ' Saya nak kad raya dari Yuyu !!'... Semudah ABC 123, kacang peas. hahhahaa.Hope ada luck untuk dapat kad raya cun melecun tu. Boleh tampal kat dinding rumah masa raya nanti!

4 comments

July 25, 2012 at 3:43 PM

TQ dear join.. Insyaallah reseki awak k.. (^_^)

July 25, 2012 at 3:56 PM

thanks yuyu!
*insya Allah...

August 6, 2012 at 1:54 AM

awak pemenang untuk segmen ni.. check sini.. http://www.sayeshukepink.com/2012/08/pemenang-segmen-saya-nak-kad-raya-dari.html

August 6, 2012 at 9:55 AM

Alhamdullilah syukur, rezeki lagi :)
terima kasih cik yuyu :)

Post a Comment