HADIAH BUAT SUAMI | norsheilasalleh.blogspot.com

HADIAH BUAT SUAMI

*telefon bimbit lama kepunyaan suami*
*telefon nokia E72 (2nd)*

Assalamualaikum...
Semalam, we both decide nak pusing-pusing The Store Sungai Buloh sebab nak survey handphone secondhand. Tujuan pembelian ni paling utama sebab kesian kat suami. Selalu berebut phone dengan aku bila dia nak main facebook or else. Harap dapatlah cari something yang boleh buat dia suka. First time okeh hadiahkan orang tersayang telefon bimbit! har har har. Malu juga kat hati ni, sebab tak mampu nak hadiahkan beliau yang lebih baru. Yang warna merah tu beliau pakai dah lama sangat. Bateri pun dah tak berapa elok. Nasib baik jumpa juga phone yang ada keypad tu, ada function internet and so on. Kira ngam sangatlah dengan apa yang kitorang nak beli. 

-->buat suamiku, semoga awak tak kecik hati dapat hadiah secondhand tu. Insya Allah ada rezeki lebih kita beli Ipad pula ya. syukur dapat belikan something better for you. *i beli iphone4 2nd juga* har har har

2 comments

July 3, 2012 at 11:39 AM

hehehe..hp hubby kau same ngan aku...terharu...hahaha,tetbe je

July 3, 2012 at 1:22 PM

wahh really? tak sangka i puloks. hehehee

Post a Comment