PESTA MAKAN DURIAN ! | norsheilasalleh.blogspot.com

PESTA MAKAN DURIAN !



Assalamualaikum...
Usai habis kerja petang semalam, kawan baik suamiku ajak makan durian kat SS2. Before that, kami berdua singgah makan kat Ghulam Mee, Kota Damansara untuk isi perut dulu. Unfortunetly, kuew tiaw goreng yang aku order rasa pelik oh! Macam mee tu digaul sebati dengan kuah mee rojak! Serius membunuh selera ku di hening hari... sobs..sobss..sobss..

Syukur alhamdullilah, suami tolong habiskan bagi pihak. hehe. Elok je kawan baik beliau datang, beliau order kali kedua. Nasi lemak ayam berempah memang 'umphh' lah! Itu je yang aku rasa paling sedap kat situ. Usai habis makan, terus naik kereta bestfriend suami dan shoot terus ke lokasi nak berpesta makan durian tu. Eh lupa nak habaq, family bestfriend suami pun turut ada. Kira-kira 7 orang lah 2 meja besar. Hehehe. Semua amik pakej RM15 seorang (boleh dapat durian yang sedap&mahal seperti musang king/D24)

Air minuman cuma air kelapa fresh / air kosong sahaja. Nak rasa lain, pandai-pandailah bawa bekal sendiri eh. Dinasihatkan jangan isi perut dengan makanan yang banyak sebelum korang ke pesta makan durian ni. Khuatir muntah durian kang, hahahhaa. Naya je kan! Tapi aku bedal semua jenis kut. Apa yang hidang depan mata semua bedal. Termasuklah bestfriend suami tu. Kitorang ni, kalau jumpa durian boleh menggelupur tau tak? hahaha *tipu benor* Enjoy gila makan, pastu balik tdo dalam aircond. Nyaman weh!

Anyway thank you a lot nab sebab belanja aku dan suami. hehehe. next will be my treat, insya Allah :)

2 comments

July 11, 2012 at 5:18 PM

Uuuuuu, dh lmer tk mkn durian,:-)

July 11, 2012 at 5:55 PM

kita pun tiba-tiba diajak. hahaha lepas gian makan durian :)

Post a Comment