1ST GIVEAWAY CONTEST BY PUAN SHEILA | norsheilasalleh.blogspot.com

1ST GIVEAWAY CONTEST BY PUAN SHEILA

Assalamualaikum...

Syukur alhamdullilah, setelah hampir 2 tahun ber-blogging. I decided to do my first contesto! Ni gara-gara terlebih rajin sudah, terlebih excited nak hadiah free masa joined contesto kawan-kawan di blog. Diiringi bismillah, 1st GiveAway Contest by Puan Sheila dilancarkan.



Apa yang penting untuk join contest ini?
* Harus follow blog ^ Triple S ^ & April June 2011 (kepunyaan Puan Sheila)
* Buat satu entri bertajuk 1st GiveAway by Puan Sheila dan sambungkan ayat ini : "Saya rasa apa yang menarik tentang kedua-dua blog ^ Triple S ^ & April June 2011 kerana .... "
* Letak banner di atas dan linkkan ke entri contest ini
* Jangan lupa, sila tinggalkan komen anda di entri ini berserta link dan nama
* Tag 2 kawan blogger anda dan jangan lupa ajak dorang join contest ini ya
* Penyertaan bermula 12 - 31 Julai 2012 (20 hari sahaja)
* Pemenang diumumkan pada 1 Ogos 2012
* Hadiah - insya Allah lumayan !

16 comments

July 13, 2012 at 4:05 PM

saya join :)

http://mrsfadzlyanagacontest.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-puan-sheila.html

tenkiu puan shiela..moga ada rezeki buat saya...aminn :)

July 13, 2012 at 4:20 PM

thanks mimie. salam perkenalan dari saya. Good luck :)

July 14, 2012 at 3:22 PM

sudah.http://noor-atiqah.blogspot.com/2012/07/sheila-contest.html

July 14, 2012 at 8:58 PM

saya dah join ------>

http://syafiqaazizan.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-contest-by-puan-sheila.html


:D

July 15, 2012 at 9:45 AM

thanks babe sudi join sini! kalau kau menang aku kirim sekali novel kau yg tertinggal haritu! hehehe

July 15, 2012 at 9:27 PM

Salam.K.atie join.Semoga ada rezeki disini.Aminnnn

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-contest-by-puan-sheila.html

July 15, 2012 at 10:20 PM

me join too! ^^

http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-contest-by-puan-sheila.html

btw blog awk yg lg satu tu sy x dpt follow sbb xnmpk mne btg follow dia? >.<

July 15, 2012 at 11:11 PM

puan sheila, saye da join contest sulung awk..
http://kiranamasterpiece09.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-contest-by-puan-sheila.html
Tahniah!

July 16, 2012 at 12:34 AM

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-contest-by-puan-sheila.html

July 16, 2012 at 9:53 AM

terima kasih semua kerana sudi join contest saya! good luck everybody dan salam perkenalan daripada saya :)

July 16, 2012 at 1:10 PM

Charlie joined too:)

http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-puan-sheila.html

Don't forget to view simple tutorial too!

July 16, 2012 at 1:49 PM

thanks charlie delta! saya dah letak balik blog archieve saya :)

July 24, 2012 at 10:37 AM

hi..sekali lagi..=)
sha join..ini link dia..^__^

http://lolipopcomel.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-puan-sheila.html

July 24, 2012 at 10:58 AM

thanks sha! sudi meriahkan contest saya :) muahh! good luck dear

July 31, 2012 at 10:45 PM

JOIN:

http://umikasum.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-puan-sheila.html

August 1, 2012 at 10:32 AM

yumida ; saya dah terima link awak.
awak peserta terakhir saya. terima kasih sudi joined :)

Post a Comment