Kisah Produk Harum Malam | norsheilasalleh.blogspot.com

Kisah Produk Harum Malam

Assalamualaikum...
Jeng jeng jeng! Semestinya korang semua dah kenal dan pernah dengar nama produk ni kan? Rasa macam dah lama tak review produk. Kali ni aku nak story sikit pasal apa itu produk Harum Malam yang tengah famous dan hot selling ni (",)
sheila shahfiekry
Harum Malam membantu menyihatkan badan dan mencegah bau badan disamping mencegah masalah dalaman wanita, memberi tenaga dan menambahkan stamina untuk aktiviti seharian. Terdapat ramuan khas dalam menyelesaikan masalah badan berbau yakni di ketiak dan juga kawasan sulit wanita. Pengambilan 2 sudu sehari HM yang konsisten pasti akan membuahkan hasilnya dalam masa yang singkat.

Sebagai contoh ; pemakanan petai, jering dan sesetengah minuman pastinya akan membuat air kencing dan bau badan kita sedikit berbau daripada biasa. Kerisauan biasa dihadapi seiring dengan tohmahan percuma daripada orang-orang sekeliling. Pastinya memalukan diri kan? HM yang diformulasikan dengan ekstrak ros (for sure bau ros kan wangi) yang sememangnya bagus untuk menangani masalah bau badan. Selain itu, berkesan juga untuk merapatkan organ intim wanita dengan pengambilan 2 sudu waktu pagi sebelum sarapan dan 1 sudu sebelum tidur.

Teruja tak baca? Murah je, sebotol RM33 untuk Semenanjung manakala RM39 untuk Sabah dan Sarawak. Nak beli kombo murah untuk sebulan, grab 3 botol berharga RM90. Jimat RM20 kat situ pastu siap free postage. Sangat menguntungkan kat situ !!! (",)
sheila shahfiekry
Jangan salah anggap tentang HM ni. Boleh diamalkan oleh anak dara mahupun yang telah berkahwin kecuali dibawah umur 16 tahun. Sekiranya bawah umur mempunyai masalah juga boleh diamalkan cumanya dos pengambilan perlu dikurangkan kepada setengah sudu di waktu pagi dan setengah sudu lagi di waktu malam sebelum tidur. So jangan khuatir ya ~
Terdapat 14 bahan kandungan di dalam HM, boleh tengok gambar kat bawah ni :-
sheila shahfiekry
Gambar di bawah pula, terdapat 9 kebaikan HM yang kita boleh dapat dengan pengambilan secara konsisten.
sheila shahfiekry
Antara khasiat lain Harum Malam : -
1) membantu menyegarkan dan menyihatkan badan
2) mencantikkan dan menyerikan seri wajah
3) membantu menghilangkan bau badan dan mulut
4) melegakan panas badan
5) menegangkan payudara
6) memulihkan rasa rapat
7) mengencangkan otot kewanitaan
8) menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal
9) menambahkan keharmonian suami isteri (bagi yang dah bernikah ya)
10) menyihatkan rahim
11) mencantikkan payudara agar sihat dan montok

Oh ya, sebelum terlupa nak beritahu cara-cara mengenali produk HM yang original. Sebab dah ada tiruan dalam pasaran sekarang. Kang kalau tak reti nak kenal jenis original, sia-sia la amik secara konsisten takut macam-macam side effect lain yang timbul pula. So beware ya. Perhatikan 3 perkara ni, penutup botol warna pink, tiada cop hologram dan botol tidak boleh kemek.
sheila shahfiekry
Berminat untuk order? Boleh klik LegacySecretTrading , harga RM40 termasuk postage untuk Semenanjung, RM45 untuk Sabah Sarawak. Link yang berkaitan dengan HM, boleh tengok ada banyak testimoni di sini :-

44 comments

March 31, 2014 at 2:20 PM

bagusnya

March 31, 2014 at 2:29 PM

Alhamdulillah , jiran ustazah dengan izin Allah setelah minum 2 botol beliau mengandung lagi setelah berusaha tujuh 7 tahun

March 31, 2014 at 2:32 PM

Nad pun dapat , tapi tak dan nak review lagi. Hahahaha. Mama Nad siap cakap 'Ko belum kawen , biar mama je minum'. Amboii modal diaaaa. :P

March 31, 2014 at 2:44 PM

best produk ni..saya pun pakai.beli kat orang sini2 je.dia jual 35.kalau beli online mahal sikit la kot sebab dengan harga pos kan..tapi memang best ni..bau pun sedap je..

March 31, 2014 at 2:48 PM

selalu nampak promo ni...hati tu teringin nak mencuba...tp macam x berani..hehehe....

March 31, 2014 at 3:03 PM

nak gak akak try produk nie..hihi...
macam menarik je...dah tertarik pun ada :)

March 31, 2014 at 3:27 PM

wah.. blh thn juga ea... insha Allah.. mana tahu suatu hari nk mencuba.. thanks for sharing...

March 31, 2014 at 3:50 PM

Jeng jeng jeng...macam seram sejuk jer nama dia.

March 31, 2014 at 4:11 PM

assalamualaikum sheila....anak mama pun makan ini...:)

March 31, 2014 at 4:20 PM

MM .. PRODUK WANITA LA NI YE..

March 31, 2014 at 4:22 PM

Dah order.. tgh tggu smpi dpn rumah je..kehkeh..

March 31, 2014 at 4:23 PM

ramai juga yang da try produk nie...

March 31, 2014 at 4:25 PM

singgah parking sini :)

March 31, 2014 at 4:28 PM

Ni mesti Inspirasi dari kisah Harum sundal malam kan shiela..

ASTRO & iphone for you..

March 31, 2014 at 5:13 PM

selalu tgk iklan ni..teringin nak try la shila
nama dia unik..harum malam

March 31, 2014 at 5:27 PM

Nak try la...

March 31, 2014 at 5:34 PM

kat rumah ada sebotol.. mama punya.. hehehe..

March 31, 2014 at 7:04 PM

owh...ingat sheila yg jual... :)

March 31, 2014 at 7:07 PM

CN dah try 2 botol, hasil memang awesome ! hehehe

CN click infiniti yer ;)

March 31, 2014 at 8:04 PM

menarik info ni ... terjag infiniti car di sini .

March 31, 2014 at 8:58 PM

ok dkt umah ada 3 botol skrg hehehe xmalu nak ngaku

March 31, 2014 at 9:20 PM

memang tengah in produk ni. tapi kan, bila dengar harum malam je, namanya tu macam sesuai untuk orang yg dah berkahwin je. hihii

March 31, 2014 at 9:51 PM

ramai jugak dh cuba produk ni.....akak blm cuba...InsyaAllah nk cuba jugaklh nnti...

March 31, 2014 at 10:15 PM

Tak pernah dengar pun pasal produk ni. Saya ni memang ketinggalan sikit kalau bab-bab macam ni.

March 31, 2014 at 11:11 PM

ramai cakap bagus tapi ida dah banyak sangat supplement makan ni kang pening perut ida hahahhahah

April 1, 2014 at 1:42 AM

Menarik. Tapi hajar makan multivitamin je selama ni ;)

April 1, 2014 at 7:40 AM

Benda tu bagus untuk kesihatan kan? Boleh syorkan dkt Kakak saya. Taufiq klik iklan SDB ye :)

April 1, 2014 at 8:56 AM

ada bgth HM takde yg fake. byk isu dh timbul psl HM.

skrg dah tukar design kn? tp apa pun mmg ada kesan. Sbb mak pakai =)

April 1, 2014 at 9:43 AM

lya tak pernah cuba lagi bab skrg lya mkn shaklee..krg bercampur aduk plak kat dlm bdn :D

April 1, 2014 at 10:25 AM

Assalamuaalaikum mok su . . bestnya ada ros . :D

April 1, 2014 at 11:19 AM

Selalu tgk... tp k nrl x pernah try lagi...
Menabung tuk baby ^__^

April 1, 2014 at 11:39 AM

hot sekarang ni ek

April 1, 2014 at 11:40 AM

menarik, pernah dgr juga tentang produk ini !

April 1, 2014 at 11:58 AM

akk pun jual.rm30 je =)

April 1, 2014 at 12:35 PM

tak pernah try agi ni. betul ke best?

April 1, 2014 at 1:14 PM

Sheila agent ker? Hehe...Yana x pernah try lagi produk ni, tp memang slalu la nampak. Mmg tgh femes skrg.

*Yana singgah sambil menabung (^^,) Have a nice day mom to be~

April 1, 2014 at 3:08 PM

Memang tengah top produk ni kat iklan-iklan sekarang ni..

April 2, 2014 at 2:06 PM

bagus jugak nie.. tp Fiza pun kene try satu2.. dah mcm2 supliment Fiza mkn nie.. hehe

April 2, 2014 at 3:31 PM

aiyakk...tatau nak komen apa...klik nuff sini..hehhe

Regards,
-Strider-

April 4, 2014 at 1:58 PM

dah byk dgr pasai produk ni.ada masa boleh la cuba.

April 5, 2014 at 3:36 PM

Assalamualaikum sheila...ramai ckp produk HM nih bgus kan

April 6, 2014 at 1:14 PM

kat fb byk kluar iklan pasal produk nih..best jgk ni..nnt zura nk try la..zura suka tol amik produk mcm ni.. baru la hubby bertmbh syg..hahaaha

April 15, 2014 at 10:13 AM

Memang terbaik..Fiza consume dah nak abis satu botol da :)

Anonymous
February 13, 2015 at 7:33 PM

saye dah mkn hmpir 2 botol..mmg sedap and kesannye dlm mase yg singkat jer. terus jatuh cinta ngn product ni.

Post a Comment