BLOG REVIEW #10 | norsheilasalleh.blogspot.com

BLOG REVIEW #10

Assalamualaikum...
Lagi pemenang Mini GiveAway by Aina Mansor untuk direview . Blog kedua ni dimiliki oleh Nurul Iman. Tapi nama sebenar dia bukan Nurul Iman tau. Ismi Nor Atilia Athira. Fuhh. Panjang sungguh nama awak. First jejak blog ni, terasa cam aura seorang lelaki. Lepas godek sana sini, baru tahu kepunyaan perempuan. hahaha *punyasengalsheila*
Kalau ikutkan daripada persepsi kali pertama aku, blog ni nampak a bit mystery. Mungkin kerna blog ni pakai background hitam kot? Terasa misteri tau. Blog ini berkisar tentang agama dan juga coretan personal Alia. *macamnamaakakiparsheila* Untuk makluman, Alia sedang tunggu keputusan UPU. Kalau dapat medic, insyallah jadi seorang doktor. Yeayyyy (",)
Actually, penulisan Alia ni sangat-sangat simple. Untuk highlight setiap penulisan beliau dalam sesebuah entri, Alia gemar gunakan gambar yang berkaitan. Comel betul. Dulu aku pun suka buat gitu. Lama-lama dah malas nak bubuh gambar yang comel tu. heee. Penggunaan warna font agak sesuai dengan background hitam tulin tulen tu. 
Anyway, takda benda sangat nak dikomenkan sheila. Sheila tahu Alia buat yang terbaik untuk diri Alia dan keluarga. Keep blogging, and good luck with the result dear. Insyallah, usaha tangga kejayaan. 
p/s : Again, taniah dear. Menang contest Aina Mansor. Salam perkenalan :)

8 comments

May 13, 2013 at 3:43 AM

itulah.. nama blog dia pun macam lelaki...

May 13, 2013 at 10:26 AM

aah misteri betul. hehe.. apapun, teruskan minat anda. ewah.. =P

May 13, 2013 at 11:11 AM

hahahha keliru kejap. nasib baik ada about me. kalau tak memanjang panggil bro karang. hihi ;p

May 13, 2013 at 11:11 AM

hihihi. yang misteri itu menarik kan kak maria? hihi ;p

May 13, 2013 at 12:45 PM

- Admins blog 3 dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/

- Facebook fan page
https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

- Ping blog artikel @ Facebook
https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

May 13, 2013 at 1:06 PM

tq singgah sini :)

August 12, 2014 at 3:14 AM

after a year, masih bisa komen ke ??

heee....misteri yer ?? :D
yup, even blog nie hitam je, tpi
sy suke mcm tuu...
nk elak dri nmpak suram sgt,
sy gune background yg ade gamba bunga walaupon hitam..

bunga tuu melambangkan seorang perempuan.. :D

mungkin, pilihan sy berkait dgn karekter sy x ?? :D

well, sy gelak jugak bile akak cakap ade aura lelaki.. hihi..
comel.

actually, sy pon x tau sy menang nie... lepas setahun baru tau.. tuu pon lepas terdetik nk tulis nme sendiri dkat google. alih2, kuar pasal blog akak nie.. :D

skrg nie, agak mls nk update blog.
byk benda simpan dalam hati je.. :D

anyway, thanks a lot ye.. :D
panjang pulak komen nie.. huhu.
maaf yaa

August 12, 2014 at 3:21 AM

oh ye, nme sy nor atilia athira.
ismi tuu xde.. :D

Post a Comment