BLOG REVIEW #9 | norsheilasalleh.blogspot.com

BLOG REVIEW #9

Assalamualaikum...
Sebagai salah seorang penaja dalam Mini GiveAway by Aina Mansor, aku wajib review 3 peserta memenangi tajaan di-review oleh aku. hihihi. Aina pun tak habaq mai kat cheq, nasib baik ada yang terjah blog ni dan beritahu dia salah seorang pemenang tajaan aku.
Kegunaan header kartun yang comel lagi menambat hati. Terfikir lak camne nak buat sendiri header camni? Dik, ajar ah kak boleh tak? *sambilkenyitmata* Anyway, blog Mira kemas. Entri berkisar tentang general, Islam, tips, personal dan juga suka support contest rakan blogger yang lain. Disebabkan ini kali pertama jejak ke blog Mira, ah kak rasa Mira sangat pandai mengatur sesuatu. 
Dah lama Mira dalam bidang blogging kan? Ah kak punya blog muda setahun dari Mira. Huewhuew. Tapi Mira, kenapa tak gunakan gambar sendiri kat tepi widget Almond tu? Nak juga kenal wajah blogger. Lagi satu nak habaq mai ah kak tak nampak sangat warna tulisan Mira. Soft purple ni boleh ditukarkan dengan warna yang lebih hitam mungkin? Maklumlah ah kak ni rabun orangnya. hihi *malu*
Opss ya, Mira baru tingkatan 4 ye? Belajar rajin-rajin tau. Tahun depan SPM. Tahun penentu segalanya. #Eh? Amboii muda-muda dah berblogging. Kerlasss kau dik. Apapapun, good luck Mira. Keep blogging dear (^____^)
p/s : Again, taniah dear. Menang contest Aina Mansor. Salam perkenalan :)

12 comments

May 11, 2013 at 10:51 AM

wah jd penaja juga yer !

May 11, 2013 at 11:15 AM

penaja mcm mn.tp suke org give feedback blog. utk berkembangan

May 11, 2013 at 9:06 PM

Kena terjah blog tu

May 13, 2013 at 10:29 AM

form 4 baru.... tahniaahh.. hehe. =)

May 13, 2013 at 11:13 AM

terima kasih KA, jadi penaja kecil-kecilan saja :)

May 13, 2013 at 11:14 AM

afiq,hihi. nak jadi penaja yang senang je. buat review camni pun dah kira okey. menyenangkan blogger yang direview juga. hee :)

May 13, 2013 at 11:15 AM

terima kasih abg hanif :)

May 13, 2013 at 11:17 AM

hihi. muda2 lagi kak maria. huewhuew ;p

May 13, 2013 at 12:46 PM

- Admins blog 3 dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/

- Facebook fan page
https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

- Ping blog artikel @ Facebook
https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

May 13, 2013 at 1:06 PM

tq singgah sini :)

May 31, 2013 at 12:03 AM

tq sebab beri comment yg membangun..hehehe.. anis baru perasan colour tittle post tak terang.. nnt anis akan ubah ye.. btw,thanks yea ^^

May 31, 2013 at 3:06 PM

my pleasure aniss. hehehhee. keep it up dear! insyallah boleh terus maju dalam dunia blogginggggg :)

Post a Comment