KAKI NOVEL TERMURAH | norsheilasalleh.blogspot.com

KAKI NOVEL TERMURAH

Assalamualaikum...
Selang 2 hari test shopping novel secara online, dengan sukacitanya aku rasa nak melompat terus masa dapat parcel kat ofis. hihi. Gembira bukan main tau, dapat beli novel, gedik lah rasanya. Maaf. Akan ku cuba behave sebentar lagi. heee. Servis daripada Kaki Novel ni boleh dikatakan bagus dan memuaskan hati. Senang berurusan dengan pihak KN.

taraaaaaaa :-
sheila shahfiekry
fb mereka -> Kaki Novel
Korang jadi ahli mereka, automatik less rm4 setiap sebuah buku tau. Kat kedai buku manada harga sales camni wehhh. Pastu postage dalam Malaysia diorang kasi free, luar negara je kena cas. Weeeeeee. Makin panjanglah tangan nak klik itu ini. Nasib baik takda orang bising-bising. huhu. Dah lama dah jadi ahli diorang ni, cuma first time membeli online. hehehe. Paling best adalah,cubaan mempengaruhi kawan-kawan di muka buku adalah binggo! Klik website Kaki Novel dan daftar sebagai ahli secara percuma. You will never regret unless you dont like the book! hahaha

Tengah fikir-fikir, nak beli buku apa pula lepas ni. Untuk bulan lepas sahaja, dah hampir 15 buah buku dibeli. Rasanya perlu stop membeli buku, dan masa untuk menabung dan melancong! Opsss ;p

p/s : ada kwn lelaki dekat instagram ckp novel semua halusinasi. dongeng semata-mata. hahahahahahahah ;p

14 comments

May 7, 2013 at 10:31 AM

kak sheila...nak tanye nie,,akak guna wang pos,,atau bank in terus ek? and berapa hari dia sampai?

May 7, 2013 at 10:51 AM

eiqa, akak bayar guna cimb clicks. mudah. postage sampai dalam masa 1 sehari pun ada. paling lama akak pernah tunggu cuma 2 hari je :)

May 7, 2013 at 12:17 PM

wah..akak nanti buat review tau..pastu alyn beli..hehe~

May 7, 2013 at 12:22 PM

akak rasa tak sempat nak buat review lah alyn. tapi citer ni best dan kelakar tau :D

May 7, 2013 at 12:35 PM

bagusnyer untuk kaki2 novel ni !

May 7, 2013 at 12:43 PM

haha sesuai utk yg mmg 'kaki novel' yee :)

May 7, 2013 at 12:53 PM

tahu takpe, sangat terbaik ni :D

May 7, 2013 at 12:55 PM

jimat yang amat. postage free,rege murah. mmg itu yang dicari oleh semua kaki novel :D

May 8, 2013 at 10:49 AM

rajinnya kamu baca novel. namee dri dulu nak blajar baca tapi macam susah nak masuk otak. hehe. mungkin nampak too many words...hehe.keliru .suka dengar orang cerita balik kat kita. hehe

May 8, 2013 at 10:51 AM

kihkih comelnya. aah, sheila suka membaca dan penulis. cita-cita nak jadi penulis. poyo tak? sheila suka bercita juga. mungkin namee boleh jadi tukang dgr kut? ;p

May 8, 2013 at 2:42 PM

selamat menabung untuk melancong ye shiela :)

May 8, 2013 at 2:50 PM

terima kasih syida sayang. hehehe :)

May 9, 2013 at 10:01 AM

memang lah novel tu dongeng.. tapi kena ingat drama, movie, semuanya tipu jugak. haha...

selamat menabung dik. akak nk jugak laa.... kena plan ni. hehe..

May 9, 2013 at 10:05 AM

yeayy ada orang back up sheila. woot woooot. hee ok, mari menabung dengan bijak :)

Post a Comment