PAGES - SHEILA SHAHFIEKRY.MY | norsheilasalleh.blogspot.com

PAGES - SHEILA SHAHFIEKRY.MY

Assalamualaikum...
sheila shahfiekry
Sheila Shahfiekry.My
Tiba-tiba terasa poyo yang amat *mohonbagitendangan* sebab buat satu pages khas untuk Sheila Shahfiekry.My. hahahahha. Tolong lah jangan marahkan aku ye, aku sesaja je buat pages ni. Sekadar nak menyenangkan rakan-rakan facebook yang dah pot pet pot pet sebab tak reti nak cari link blog dan entri yang terbaharu. hihi.

Tercetusnya pages ini lepas aku like pages Deq Noor. Itupun sebab Bro Framestone yang update status mohon like page Deq Noor. hahaha. Selama ni memang tak terlintas kat hati nak buat. Lagipun aku rasa cam poyo sangat bila update entri terbaru kat dalam ruangan facebook personal. Selama ni aku memang nyorokkan blog aku daripada public. hihi. Ramai je kipas-susah-mati yang sering nak singgah sini. Menambahkan geruan dalam hati. 
Penyelesaiannya, buat satu pages. Bolehlah tanpa segan silu update entri baru kat situ. Orang tanak like ke, tanak komen ke. Tak kisah. At least, tak menganggu facebook personal tu. Sekian, kalau ada blogger yang dah create pages untuk blog. Silalah tinggalkan link kat ruangan komen ni ya. Insyallah aku akan like pages korangggg. Thank you :)

30 comments

May 21, 2013 at 2:22 PM

wah dh de page....nk like la pasni...

May 21, 2013 at 2:27 PM

heee terima kasih kak mie.. tangan anak tu okey tak kena seterika?

May 21, 2013 at 2:30 PM

Blum letak dlm blog ye?..

May 21, 2013 at 2:35 PM

tak bape reti la abg waazin. nanti sheila cuba letak ye... :)

May 21, 2013 at 2:42 PM

assalamualaikum...

May 21, 2013 at 2:47 PM

waalaikumusalam :)

May 21, 2013 at 3:03 PM

fanpage ni bagus, salah satu cara nak promot blog dan advertiser juga suka cara macam ni

May 21, 2013 at 3:08 PM

thanks jal... hopefully ada lah yang sudi2 like pages saya. hehehhe :)

May 21, 2013 at 3:46 PM

boleh like dah! hehehe.. tahniah...a step forward..

May 21, 2013 at 3:51 PM

thank you so much norfanil! alhamdullilah.. hehehe :)

May 21, 2013 at 3:58 PM

Dah fan page ya Sheila ? Tahniah. Boleh dilike le lepas ni ;-)

May 21, 2013 at 4:06 PM

dah, hehehe. terima kasih kak lynn atas sokongan padu hihihi :)

May 21, 2013 at 5:06 PM

Hai, 1st giveaway ain dah start.. jom join GA ain ni.. ade 30 hadiah menanti anda! :"D

http://nurainothman.blogspot.com/2013/05/1st-giveaway-by-nurainothman.html

May 21, 2013 at 5:12 PM

thanks dear. insyallah kalau ada masa sy singgah blog awak ya :)

May 21, 2013 at 5:33 PM

wah..dah de page..ekslusif tuuu..hehe
yumida xde page lagi..tringin nak buat

May 21, 2013 at 5:38 PM

takda yang ekslusif mana pun kak. buatlah. awak lagi ramai followers. buat satu.. nanti tag sheila ye. hehehe :)

May 21, 2013 at 6:12 PM

WAHH , dah ada Fanpage... senang lepas nie nak chit chat dgn blogger.. Update status blog dlm fb.. sng nak blogwalking.. :)

May 21, 2013 at 7:38 PM

wah, nanti alyn like..no probs,, btw kak sheila, klau ada masa jom la join satu game ni, alyn tag akak,,
http://www.alynamalyn.com/2013/05/11-things-about-me.html

May 21, 2013 at 11:00 PM

hana samai sekarang 'meyorok' blog hana. segala gambar semua hana delete kat image google. kalau ping blog pun pakai nickname lain. hehe tapi itu lah nak delete gambar kat google ni susah sikit. sebuan skali delete

May 21, 2013 at 11:29 PM

Dah advance..dah ada pages.....

May 22, 2013 at 10:39 AM

thanksss nurul. hehehe insyallah, memang niat nak menyenangkan pun. hihihi :)

May 22, 2013 at 10:41 AM

thanks Alyn sayangggg. sudi nak like. hihi. yeker? dah ada orang tag akak pun. nanti akak cuba post entri balas tag kamu ye. hihi (^________^)

May 22, 2013 at 10:42 AM

yeayyy sama dengan sheila. tapi skrg dah poyo sikit, sampai buat fanpage. hehehe. tapi gambar personal tak up sangat. insyallah :)

May 22, 2013 at 10:42 AM

hehhehee. ini namanya sheilaaaaaa poyo. wiwiiii ;p

May 22, 2013 at 2:00 PM

woww terkenal la pasni..hihi..nak follow sini pon akak tak jumpa button la..terpaksa la baca selang seli je entri..

May 22, 2013 at 2:04 PM

terima kasih kak. hehehe. ehh, button follow ada kat bahagian atas belah kanan. nampak tak? dekat2 dengan header saya tu :)

May 22, 2013 at 2:58 PM

xde. xde. page mcm tu xde.. ishk. macam nak buat pulak satu. ngee~~

boleh dipertimbangkan.. hehe.

May 22, 2013 at 3:15 PM

yeayyy kak maria nak buat juga! nanti jangan lupa tag sheila ye. hihi :)

May 23, 2013 at 4:34 PM

wahhh :) lepas nie akak lebih popular la :) jap nak like

May 23, 2013 at 4:35 PM

ehhh manada famous. pentipu lah! hahaha thanks sudi likeeeeeeeeeeee :)

Post a Comment