TUNE2BIG - FINAL CALL EVERY WEDNESDAY | norsheilasalleh.blogspot.com

TUNE2BIG - FINAL CALL EVERY WEDNESDAY

Assalamualaikum...
Entri ni khas buat kaki melancong yang sering guna perkhidmatan AirAsia (AA) dan Tune2Big. Semua orang tahu AA antara salah satu jual agensi yang jual tiket murah-murah. Tapi bukan motif aku nak suruh korang beli tiket melancong pun. Cuma nak bagitau korang, yang mana memang ada ID AirAsia dan Tune2Big tu.. Berita baik punya ni... 
Tengah syok wechat dengan kengkawan, dapat info dari Big Shots. Aku memang ada subscribe Big Shots ni. Rasanya daftar dulu masa dekat Matta Fair bulan 3 yang lepas. Setiap hari rabu boleh redeem points untuk Free Flight, Hotel stays, enjoy priority access, earn Big Points and enjoy no processing fee. 
Pada si rajin melancong tu tolonglah set mind, set jam, set masa korang ya. Setiap hari rabu kena rajin-rajinlah usha points yang dah terkumpul. Start 100 points je, memang dah boleh redeem. Pastu here we gooooooo :)
Berbaloi weh guna AirAsia dan Big Shots ni. Banyak faedahnya. Aku pun baru nak kumpul points. Mungkin 2 atau 3 tahun boleh lah nak redeem. kuikui... Jom sign up -->link

sheila shahfiekry
Final Call! just one day, on wednesday only
1 big point per RM2 spent. Kat mana nak spent? Haaa dah tentulah dekat AA. Tak kiralah samada flight, courier barang melalui AA, AA Concert Red Tix, travel or shopping di AA Mega Store. Jom kita melancong... Menuju tahun melancong Malaysia 2014, wooot wooot (^__^)

26 comments

May 15, 2013 at 6:37 PM

tq bg info..baru tau nih

May 16, 2013 at 7:46 AM

oo... thanks 4 d info...

May 16, 2013 at 8:42 AM

hehehe, terima kasih untuk info ni :)

May 16, 2013 at 9:49 AM

my pleasure kak izan. takda hal, kongsi berita dengan semua ja :)

May 16, 2013 at 9:49 AM

oraits bro careno yang selalu travel! hihii :)

May 16, 2013 at 9:50 AM

sama-sama kasih boni ye! hehehe :)

May 16, 2013 at 10:28 AM

waaahhh.. baru je tahu ni...

May 16, 2013 at 10:35 AM

pasni melancong dengan senang hati ye kak mia. heeeeeeeeeeeeeee :)

May 16, 2013 at 12:48 PM

akak mmg langsung tatau psl ni. jakun jap. kikikiki. bkn ape, x pernah lg naik flight AA. dulu2 selalu naik MAS je, itupun sbb sponsor

May 16, 2013 at 12:58 PM

hehehe takpe kak suria pasni lepas baby baru dah besar sket. boleh mulakan trip baru. hehehe. untungnya selalu dapat naik flight sponsor. hehehehe.

May 16, 2013 at 2:17 PM

laa ye ke.. kte beli tiket flight je, tak tahu pasal big shot ni.. alahai, ruginya..

ps:Shiela, tak bolehlaa nk hntr email dkt dkt email yg shiela bagi tu.. huhu

May 16, 2013 at 2:26 PM

takpe, lepas ni boleh kumpul points. heee jangan sedih2 ya. really? syida pakai email apa? betol tak saya bagi email macam ni - sheilashahfiekry@gmail.com ?

May 16, 2013 at 4:13 PM

nory pon baru taw pasal Big Shot ni...
nak register lah nnt..
hehe

May 16, 2013 at 5:04 PM

hihi. okey nory. nanti kalau dah register, boleh terus masukkan ID ke dalam flight tiket yang bulan 6 ni. boleh terus kumpul point tau :)

May 16, 2013 at 5:36 PM

uish..hebat nih..bukan senang nak redeem hadiah sebegitu kan kak..untung2 melancong free..hehe..

May 16, 2013 at 5:44 PM

tahu takpe. hihi, sambil melancong kita dapat benefit. i love AA! hehehehhee :)

May 16, 2013 at 5:45 PM

salam, kak... belanja emma bercuti FREE =D hikhik

May 16, 2013 at 5:52 PM

salam emma, heeee ngada! tapi lambat lagi nak kumpul mata ni. ahahhahahaha ;p

May 17, 2013 at 11:07 AM

ida tahu benda ni tapi ida amik tak port je.. rugi nye ida tak buat dari awal.. kalau tak.. bestnya dah boleh redeem kott.. hihihihi.. nak daftar la... nnti ida refer sheila ehhhhh

May 17, 2013 at 11:13 AM

okey sayanggg. pape tanya sheila ye. sheila pun baru teringat pasal ni. dulu yaya yang pesan kena daftar sbb dah kaki travel (konon2nya).. nanti sheila buat tutorial khas utk kawan2 ya :)

May 18, 2013 at 7:37 AM

tengkiu for da info.....

May 20, 2013 at 10:36 AM

my pleasure dear ;)

May 21, 2013 at 3:07 PM

laaa.. baru tau nie.. harus redeem mana yang patut.. ekekeke...

salam perkenalan Sheila.. selalu nmpk komen awak sane sini bila blogwalking.. semua post pon santai2 jer.. suka baca :)saya kongsi tips kesihatan.. sudi2lah jenguk..

May 21, 2013 at 3:36 PM

Cheq Eem, yeker? alamak segan saya.. mmg selalu hura hara kat blog orang pun. hehehe terima kasih sudi singgah sini. salam perkenalan juga, saya singgah blog awak ya :)

May 21, 2013 at 9:11 PM

ptg tadi blogwalking.. tgh bosan di ofis katanya.. hehe.. sggh blog org lain nmpk nama awak.. :p
tq sudi singgah blog saya.. soalan awk pon sy dh reply.. :)

May 22, 2013 at 10:43 AM

hahahha yeker? ada gak orang perasan nama sheila dekat blog orang. hihihi. my pleasure dear. ok, saya singgah sana lagi ye!

Post a Comment