PHOTOMART JUST RM38 | norsheilasalleh.blogspot.com

PHOTOMART JUST RM38

Assalamualaikum...
Another deals yang buat biji mata aku kelabu. Heyyy duit dah habis, mana nak cekau? hahaha. Ni suami dah bising-bising duk perabis duit beli itu ini dekat deals. heeeeeeeeeeeeeeee ;p
Takpe sheila, tak beli takpe. Kita just share dekat sini, mana tahu ada kawan yang nak beli photomart yang semurah RM38. Kau nak? Nahh aku bagi link untuk korang pergi beli ya. Aku tak beli pun deals ni, dah banyak sangat deals aku cekau haritu. FYI photomart ni lebih kurang cam photobook yang aku beli kat Pixajoy. Cuma yang ini lebih banyak pages :)
sheila shahfiekry
Click here for the website
What You Get: 
RM38 for RM165 Photobook Voucher; or
RM48 for RM206 Photobook Voucher; or
RM58 for RM248 Photobook Voucher.
RM165 Photobook Voucher is valid for:
- Softcover Medium Portrait 8.5 x 11" (40-page)
- Softcover Small Square 8.25 x 8.25" (40-page)
- Softcover Small Landscape 8.25 x 6" (40-page)
RM206 Photobook Voucher is valid for:
- Imagewrap Hardcover Small Square 8.25 x 8.25" (40-page)
- Imagewrap Hardcover Small Landscape 8 x 6" (40-page)
RM248 Photobook Voucher is valid for:
- Imagewrap Hardcover Medium Landscape 11 x 8.5" (40-page)
- Imagewrap Hardcover Medium Portrait 8.5 x 11" (40-page)
Redemption Method:
1. To redeem, purchase this LivingSocial voucher
2. Download the NEW My Photo Creation and start to create your own photobook.
3. Once completed, send your design online by clicking on "Send to Photobookmart" button in the photobook software.
4. Follow the instructions as prompted and key in your voucher number for redemption
*Latest enhanced version of My Photo Creations software, you can now load full resolution images from Facebook into your photo book. View step-by-step guide here
Shipping rates apply to delivery to addresses within Malaysia: click here 
Track your order status at www.photobookmart.com/status
Redemption guide at http://www.photobookmart.com/steps.pdf
PROMOTIONAL VALUE EXPIRES ON 5 November 2013

18 comments

May 3, 2013 at 10:10 AM

Macam best je... =D

May 3, 2013 at 10:11 AM

belilah satu yang. hehehhe :)

May 3, 2013 at 10:19 AM

kalau x tahan godaan, mmg nak membeli je kejenya. hehehe. mcm akak selalu beli kt mydeal or groupon. cuma mydeal agak murah sikit compare with groupon :D

May 3, 2013 at 10:36 AM

hehehe nak-nak pula tengok time gaji masuk. perghhh ngeri siot. hihi. beli mana yang penting je kak suria. heeeeeeeeeeeeeeeee :)

May 3, 2013 at 11:11 AM

err so apa fungsi fotomart ni? buat2 cuci mata jer? =.='

May 3, 2013 at 11:22 AM

gitu lah gamaknya. kalau nak jadikan hadiah kat orang lain pun ok gak. hehe ;p

May 3, 2013 at 11:31 AM

Akk minat jugak tp xde masa nak edit gmbr bagai.. jadi prefer mcm photo magnet tu ker oklah.. :)

May 3, 2013 at 11:35 AM

hahahaha takyah edit sangat. just collage ke dalam kolum je. pastu send. senang je kak lynn ;p

May 3, 2013 at 11:40 AM

nak jugakk, hehe

May 3, 2013 at 11:41 AM

dah follow sini, follow me back =)

May 3, 2013 at 11:41 AM

hehehe. beli cepat. heee ;p

May 3, 2013 at 11:44 AM

thank you. saya singgah sana juga ya :)

May 3, 2013 at 12:49 PM

wahhh menariks

May 3, 2013 at 1:13 PM

heee grab kalau berminat ye mak :)

May 3, 2013 at 1:56 PM

Setakat nie akak pernah beli dgn groupon je ;)

May 3, 2013 at 2:04 PM

hehehe. ramai orang lebih percaya groupon. sheila saja cuba beli kat living social ni :)

May 6, 2013 at 4:41 PM

*taknampakapeyangsheilaupdateni* wakkakakkaka

May 6, 2013 at 5:30 PM

hahahhaha. masalah besar ni. heee ;p

Post a Comment