BLOG REVIEW #11 | norsheilasalleh.blogspot.com

BLOG REVIEW #11

Assalamualaikum...
Lagi pemenang Mini GiveAway by Aina Mansor untuk direview. Blog ketiga ni dimiliki oleh Aina Areen. Wah nama lebih kurang dengan penganjur GA ni. hihi. First at all, doodle muslimah dekat header tu nampak comel sangat. Kita suka tau!

Actually, blog Aina ada dua. Yang Blog Contest tu dia guna untuk menyertai segala contest. Tapi dia request review blog personal dia. Tapi kan, ah kak rasa blog adik Aina Areen ni dua-dua macam untuk contest je. hihi. Confius kejap ah kak ;p
blog personal - Aina Areen
Header comel, sesuai dengan karektor Aina yang bertudung dan sopan gitu. Auw! Blog pun kemas. Widget tak bersepah dan sakai macam blog ah kak sheila ni. huewhuew. Penggunaan warna font yang sesuai, tak terang, tak gelap. Yang sedang-sedang saja *ehh ternyanyi pulak*
Penulisan sangat comel, simple. Suka ah kak baca. Entah kenapa, ah kak rasa blog Ayna sweet. Terasa cam nak edit lah lepas ni. huewhuew! Aina baru mula blogging since first Februari tahun ni tapi dah ada seramai 682 followers. Gempak dik. Ah kak punya followers masih ciput lagi... hihi. Ah kak perasan Aina banyak menang hadiah giveaway kan. Taniah dik. Taniah.. Anyway Aina, keep blogging yeah. Semoga terus sukses dalam hidup ya. 
p/s : Again, taniah dear. Menang contest Aina Mansor. Salam perkenalan :)

6 comments

May 13, 2013 at 12:45 PM

- Admins blog 3 dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/

- Facebook fan page
https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

- Ping blog artikel @ Facebook
https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

May 13, 2013 at 1:06 PM

tq singgah sini :)

May 14, 2013 at 11:28 AM

cantik blog dia :)

May 14, 2013 at 11:57 AM

kan? kalah blog kita. huewhuew ;p

May 14, 2013 at 1:29 PM

bile puan sheila nak reviewe blog titew.. kehkehkehhhh

May 14, 2013 at 1:31 PM

hahahhaha, sheila malas tau nak review orang sebenarnya. hihi nanti ada masa sheila buat lagi review ya. insyallah blog ida masuk nanti. huhihi :)

Post a Comment