TUTORIAL : EDIT GAMBAR MACAM EIDA G.E.D.I.K | norsheilasalleh.blogspot.com

TUTORIAL : EDIT GAMBAR MACAM EIDA G.E.D.I.K

Assalamualaikum...
Kagum gak mula-mula tengok eida punya gambar. Rajin dia edit.. Ingatkan susah lah sangat. Senang je rupanya. Yang pasti, korang kena rajin, mood malas buang tepi. Kalau boleh buang jauh-jauh! Jangan biarkan kemalasan membelengu korang... Yeah!
sheila shahfiekry
Dah lama bookmark tutorial eida tu. Kali ni aku share la, tutorial ni aku tak buat untuk korang-korang tau. Aku bubuh link eida kat sini, korang pandai-pandai klik dan pandai-pandai ikut sendiri tutorial yang eida dah buat ye. Yang penting, korang kena ada photoscape lah. Lain dari itu, cari sendiri tutorial kat google okey. hehhehee.
Tutorial -> Edit gambar macam Eida, kalau boleh.. ringankan tangan komen ucapkan terima kasih kat dia kalau dah menjadi! okey? Good (^_____^)

38 comments

May 30, 2013 at 12:21 PM

yeay dah pandai edit~

May 30, 2013 at 12:25 PM

lepas nie habis gmbr di edit .. hehe thnx

May 30, 2013 at 12:35 PM

yeayyy semua pandai edit...

May 30, 2013 at 12:37 PM

heheheee baguslah yana, pasni ramai suka edit gambor. hehehehe :D

May 30, 2013 at 1:15 PM

Assalam...lepas ni boleh super impose lak ;)

May 30, 2013 at 1:19 PM

best guna photoscape.. leh combine gambo.. leh edit n mcm2 kan.. =)

May 30, 2013 at 1:25 PM

waalaikumusalam. ohh tak sampai level tu kot. hihihi :)

May 30, 2013 at 1:26 PM

aaah, memang best. awokk, jangan lupa cuba ye :)

May 30, 2013 at 1:42 PM

nory pon gune photoscape....eida jugak yang ajar...tenkiuuu sifuuu

May 30, 2013 at 1:43 PM

heheheh eida layak jadi cikguuu kan. senang nak paham apa yang dia cakap. hehehe. tenkiu eida sifuuuuu ;p

May 30, 2013 at 2:14 PM

kite pon gune photoscape..kdg2 gune picasa editor..hihi... cantekla gambar kt atas tu :)

May 30, 2013 at 2:22 PM

thank you so much sayanggg. hehehe saya dah tak reti nak guna picasa editor. dah lama tak guna, tepu pale otak kita. hikhik (+_______+)

May 30, 2013 at 2:41 PM

blogwalking meow meowwwwww

May 30, 2013 at 2:49 PM

thank hunny kitty, meowww meowww kat sini :)

May 30, 2013 at 3:02 PM

Tak pandai sangat guna photoscape, selalu emma edit gambar guna photoshop or illustrator je.. hehehhe =D

# akak, emma dah inbox kat email

May 30, 2013 at 3:07 PM

yeker? illustrator!? lagi gempak emma buat. hehehe akak pakai cipot2 je emma. okey. akak buka email skrg yanggg :)

May 30, 2013 at 3:43 PM

ooo.nnti install photoscepe dulu.

May 30, 2013 at 3:48 PM

okey, jangan lupa edit2 gambor ye kak nea. hikhik ;p

May 30, 2013 at 8:13 PM

owh..boleh cuba nnt :D

May 30, 2013 at 10:29 PM

cantik kak..lepas nih boleh laa edit setiap gmbar..hehe..

May 30, 2013 at 11:19 PM

alololo..comel nye pic..thanks for sharing =)

May 31, 2013 at 8:52 AM

Cantik gambar.. Pandai.. ;)

May 31, 2013 at 9:51 AM

okey kak izan. good luck sis :)

May 31, 2013 at 9:55 AM

thanks husna..yeayyy pasni semua reti mengedit! yeayyyy :)

May 31, 2013 at 10:00 AM

my pleasure kak fida. heheh :)

May 31, 2013 at 10:00 AM

thank nurul.. hehehe.. yang pandai tu ida. sheila pelajar dia je. hiehieww ;p

May 31, 2013 at 10:23 AM

salam kenal ...

mmg edit pakai photoscape jer... mudah hihihi.. tp kenelah dowload dulukan sofware dia... lps ni makin caniklah blog sheila ni.. dah edit gambar....

May 31, 2013 at 10:25 AM

salam kenal masya. alhamdullilah. sheila bukan rajin nak mengedit gambar pun. hehhee. bolehlah sekadar suka suki je. hihi. malu sheila.. blog ni tak cantik pun masya...

June 1, 2013 at 2:16 AM

photoscape paling mudah dijaman ini,hehe

June 2, 2013 at 12:33 AM

very nice one !

June 3, 2013 at 5:40 PM

welkam anak murid. hahahahahhaa

June 3, 2013 at 6:20 PM

hehe cikguuuu :)

June 4, 2013 at 2:30 PM

betul tu onie, paling senang nak guna di abad ini. kuikuiii ;p

June 4, 2013 at 2:30 PM

thank you KA (^_________^)

June 5, 2013 at 11:44 AM

lama dah tak mengedit gambar..nanti nak try la..harap2 menjadi.. hehe

June 5, 2013 at 2:35 PM

heee, senang je tutorial ni. insyallah semua boleh edit dengan mudah nanti :)

June 11, 2013 at 1:11 PM

senang ea.. malas nak cuba. sekarang malas betul edit gambar. boleh kira berapa bijik gmbar letak kat entri.. ngee~

June 11, 2013 at 5:58 PM

cuba lah kak mai ni. pemalas aje. hehehe. toksah kira lah kak mai, buat tergelak je nanti. hihiii ;p

Post a Comment