CRAZY LOW FARES TO INDOCHINA | norsheilasalleh.blogspot.com

CRAZY LOW FARES TO INDOCHINA

Assalamualaikum...
link ->AirAsia
Buka email terus teruja yang amat. Memang plan nak pergi IndoChina. Masa belum pasti, tapi tengok rege dia menarik sangat. Tambahan pula, aku ni cepat terpedaya dengan mulut-mulut yang suka melancong. hahahaha. So, kepada yang nak melancong lagi 2 atau 3 bulan akan datang ke kan. Grab terus peluang yang ada. Murah wehhh :)



28 comments

May 7, 2013 at 12:14 PM

haiya, bila la alyn dapat pergi melancung cenggini..hehe`

May 7, 2013 at 12:20 PM

simpan duit yang! student pun mampu pegi malancong. hehehe :D

May 7, 2013 at 12:35 PM

mmg menariklah !

May 7, 2013 at 12:35 PM

jum bawa family melancong KA, hihi :D

May 7, 2013 at 12:42 PM

rm52 ?? yeke ?? hehe behnyee melancongg..

psst sheila rindu jgk nk singgah sini :)

May 7, 2013 at 12:48 PM

hihi jum melancong mar. hehehe kita pun rindu nak jengah blog mar. makin matang blog awak :D

May 7, 2013 at 2:11 PM

erk.....biar betul murah beno nih

May 7, 2013 at 2:13 PM

jangan lupa grab kak mie! hehehe ;p

May 7, 2013 at 2:50 PM

tengok sambil telan air liur jela...tahun ni punya kuota utk bercuti dah cukup...heheheh...next year maybe...heee

May 7, 2013 at 2:53 PM

hehehe. Jum bali yok? sheila ada survey satu blog ni. gila best aktiviti kat sana tu. heee :)

May 7, 2013 at 5:57 PM

best tu.. apa lagi tunggu... :D

May 7, 2013 at 6:03 PM

hehehe. mimpi je kak lynn. hihi :)

May 7, 2013 at 9:03 PM

wah murah benor tuuu

May 8, 2013 at 4:04 AM

wah.. rm52 je?? mudah bebeno tu..

May 8, 2013 at 10:01 AM

jom kita pi sama2..

May 8, 2013 at 10:02 AM

hehe. tapi tak sehebat zero fare! hehehe ;p

May 8, 2013 at 10:03 AM

jum boni, grab jangan tak grab. hihi ;p

May 8, 2013 at 10:04 AM

heee, jum yang. kita holiday sesama. hihii :)

May 8, 2013 at 10:48 AM

namee dari hari tu kahwin belum honeymoon lagi...wuuu. ni yang sedih ni. taktahu bila lah nak berjalan2. tak tahu nak gi mana lagi satu hal. hehe

May 8, 2013 at 10:50 AM

really? kesian namee. sheila pun first time honeymoon tu. hihi. lebih kurang sama lah kita. namee suggest kat isham cuti dekat2 dulu. pastu baru oversea ke? heee :)

May 8, 2013 at 2:40 PM

Bestnya shiela, asyik bercuti jek... tapi serius tiket dia murahkan.. :)

May 8, 2013 at 2:43 PM

hihi saya mana ada selalu bercuti syida. hihi. sheila tengah tunggu zero fares! hihi itu lagi murah yang amat :)

May 9, 2013 at 9:59 AM

saya pon suka... teringin nak pegi tempat mcm dalam movie.. hihi. *nampak sgt pengaruh tv@wayang*

May 9, 2013 at 10:05 AM

kan, biasanya daripada movie2 ni lah kita pasang niat nak pergi melawat. hehehe :)

May 9, 2013 at 11:54 PM

Taknak baca entry nii! Haha.. Bali? Eeuuwwwww

May 10, 2013 at 2:48 AM

helooo idaaa, bali bestttt okkkk!

May 10, 2013 at 10:24 AM

alah, ida taktahu lagi apa yang best kat situ. memang nak keberanian yang mantap. sure ida nak pergi lepas sheila bagitau aktiviti situ. kuikuikui.

May 10, 2013 at 10:25 AM

yaya, jum. next year!

Post a Comment