Keluar Berdating Sempena Anniversary | norsheilasalleh.blogspot.com

Keluar Berdating Sempena Anniversary

Assalamualaikum...
Ya Allah, syukur alhamdullilah. hari isnin tu rasa seronok sangat terbawa-bawa sampai hari jumaat rabu ni. hihi. Rasa cam baru kawin je. Penuh dengan rasa sweet, sweet dan so sweeeeet. hehe. Thank you Allah. Kurniakan suami yang penyayang dan terbaikk buat hambamu ini.
sheila shahfiekry
Balik kerja terus di-offer tengok wayang. Alahhh yang tengah hot sekarang, Fast & Furious 6. hiewhiew. Im so happy. Baba pergi beli tiket sementara sebelum aku balik kerja. Heyyy menyempat. Aku pula dah sengih-sengih lain macam kat ofis, memang syokkk sendiri. Dapat keluar pada hari istimewa kami berdua. Cuma tak dapat singgah tempat kenangan je. Rasanya next week boleh kot pergi sana. Next week ada lagi satu celebration. Yeayyyy double happy, double meaningggg. Eh?

Kami amik movie jam 10:30 malam. Haaa bijak bijak je baba, memang niat nak balik kerja untuk rehat-rehat kat umah. Oleh kerana spek mata aku dah rosak hampir 2 bulan dan tak beli yang baru, suami terpaksa pilih seat center dan agak ke bawah sikit supaya senang aku nak tengok. hehe. Overall, cerita sangat puas hati dan kelakar. Panggung penuh siot even dah hari ke-5 ditayangkan. Enjoy gila bergelak sakan dengan suami. Mujur kami pilih port paling dekat dengan rumah. Cepat la sampai, dan krohhhhh krohhhh ;p

p/s : thanks all my friends, yang sudi mendoakan kebahagiaan kami suami isteri. Semoga kalian juga berbahagia bersama yang tersayanggg. Insyallah.

57 comments

May 29, 2013 at 11:19 AM

Fast & Furious 6 memang best! ;p

May 29, 2013 at 11:21 AM

yeayyyy terbaik katanyaaaa :)

May 29, 2013 at 11:25 AM

best giler Fast Furious 6, rasa nak repeat lagii...huhuh...

May 29, 2013 at 11:26 AM

amboiii bape kali nak repeat daaa? hehehheheehe ;p

May 29, 2013 at 11:54 AM

Salam, So sweet!
Tak sempat nak g tgk lagi movie ni...anyway..happy anniversary =)

May 29, 2013 at 11:55 AM

Wah sweetnya =) insya' smoga korg bdua bahagia akhir hayat ;)

May 29, 2013 at 11:56 AM

Salam Firdawati! Thank you dear... heheheheee cepat pegi beli tiket dan enjoy the movieeee. hihihi (^__________^)

May 29, 2013 at 11:56 AM

thank you sayanggggku. aamiin. insyallah. mudah-mudahan :)

May 29, 2013 at 12:22 PM

nak ikut =D... hehhehe menyibuk je.. anyway, happy anniversary akak sayang =D

May 29, 2013 at 12:25 PM

tersenyum sorang-sorang kat opis eah :p

May 29, 2013 at 12:34 PM

hahahaha emma sayanggg, akak dah pergk tengok masalahnya. kesian emma tak dapek ikot. hehee tunang kan adaaa ::D

May 29, 2013 at 12:35 PM

hihi mak ndak, jangan perli tau. moksu ni memang gitu, sokmoo gedik :D

May 29, 2013 at 1:12 PM

selamat untuk kak sheila dengan husband moga berkekalan sampai ke akhir hayat. Barakallah

May 29, 2013 at 1:16 PM

happy anniversary!! semoga bahagia ke akhir hayat..;)

May 29, 2013 at 1:24 PM

thank you so much Aida sayanggg. aamin. insyallah :)

May 29, 2013 at 1:26 PM

terima kasih Cikgu! aamiin. insyallah :)

May 29, 2013 at 2:07 PM

salam kenal dikk
semoga kekal bahagia ..
seronok sesekali berdua .. tapi macam akak dah berlima , payah betuii nak dpt berdua huhuh

May 29, 2013 at 2:22 PM

salam kak ieda. alhamdullilah. dah 5 tu, rezeki lain kak.. hehehe sekali sekala ajak dating berdua kak, insyallah bestnyaaa :)

May 29, 2013 at 2:32 PM

wah..romantiknya..:)

May 29, 2013 at 2:33 PM

thank you so much kak normi! hehehehe :)

May 29, 2013 at 3:31 PM

phewwittt !! hehe.selamat ulangtahun sheila !! :) doakan kamu terus bahagia. amin. alaa rasa tak sabar pulak anniversary. hihih. tapi 7 bulan lagi.wiwiwiwi. hehe. :)

May 29, 2013 at 3:32 PM

happy anniversary dik! semoga hubungan kalian berkekalan hendaknya.

p/s: yg gambar akak post pagi td tu gambar bambam/ayish la, bkn gambar si kakak. hehehe

May 29, 2013 at 3:39 PM

happy Anniversary....

May 29, 2013 at 3:41 PM

thanks sayanggggg! aamiinn.. heee, 7 bulan lagi, sekejap je tu namee. mohon bersabar ye. awak lagi best, dah berisi! yeayyyy! loveeee :)

May 29, 2013 at 3:42 PM

thank you so much kak suria sayangggg! heee eh, salah? dah agak dah. sheila tengok macam bambam. tapi tulis gak kakak. hahahaha sorry kak suria ;p

May 29, 2013 at 3:44 PM

thank you milaaaa :)

May 29, 2013 at 3:47 PM

assalamualaikum sheila.. mcm baru kawen ea..baguslah tu. ..sorg suami penyayang memahami situasi sepatutnya yg dapat mengembirakan dan membagiakan isterinya..bertuah kamu. hepi anniversary moga bahagia berpanjangan. aamin.

May 29, 2013 at 3:56 PM

waalaikumusalam PCL. alhamdullilah. syukur Ya Allah. terima kasih PCL yaaa. mudah-mudahan PCL juga bahagia bersama keluarga tersayanggg. aamiin :)

May 29, 2013 at 4:06 PM

wow, tgk fast and furious..bestnya..:)

May 29, 2013 at 4:20 PM

memang best, asyik dah tengok blom?

May 29, 2013 at 4:23 PM

wah..sweetnye Sheila..apepun Happy anniversary to both of you..smoga mahligai cinta kalian akan kukuh dan bahagia hingga ke syurga kelak..:)

May 29, 2013 at 4:39 PM

terima kasih kak rieyn... aaminn. insyallah. mudah-mudahann. sheila pun doakan kak rieyn dan keluarga bahagia bersamaa :D

May 29, 2013 at 7:10 PM

best nye... nk try tgk jugak la...

May 29, 2013 at 9:12 PM

amboi2. dating tu...bila nak honeymoon plak :)

May 29, 2013 at 9:31 PM

Happy anniversary yer

May 29, 2013 at 11:15 PM

Ramai yang cakap best movie ni.. Ni yan buat nak paksa cik hubby gi tengok gak ni.. Hehehe~~

Oh,btw happy anniversary Sheila! ^_~

May 30, 2013 at 9:48 AM

zeera, cepat p tengok! tak menyesal punyaaaa ;p

May 30, 2013 at 9:49 AM

honeymoon next month! hehehheheheheh ^____^

May 30, 2013 at 9:50 AM

thank you weschairs :)

May 30, 2013 at 9:50 AM

cepat paksa suami mieza! hehehhee. memang best, fun ngeee.. thank a lot my dear mieza (^________^)

May 30, 2013 at 10:31 AM

Owh Tahniah.. Moga kekal lagi 4000 tahun or more lagi.. Kira hingga Jannah lar tue.. Amin.

May 30, 2013 at 11:02 AM

aamiin. thank you so much my dear Lizzie! insyallah. mudah-mudahan.. you pun sama dear :)

May 30, 2013 at 1:58 PM

olololoh.. seweeetttnyeeee.. moga bahagian hingga akhir hayat yea yunk.. =)

May 30, 2013 at 2:12 PM

thank you so much darlinggggg! aamiin.. insyallah.. awak pun sama ye, semoga bahagia bersama suami tercintaaa :)

May 30, 2013 at 2:27 PM

Selamat menyambut ulang tahun. Rata yang sudah menonton filem Fast and Furious 6 memberikan komen yang positif.

May 30, 2013 at 2:33 PM

terima kasih akubiomed! alhamdullilah. ceritanya menarikk sangattt. harus tengok kalau memang dah tonton kesemua kesinambungannya :)

June 1, 2013 at 2:17 AM

nak kawen gak la giniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii T_T

June 3, 2013 at 4:39 PM

Sesekali tgk wayang sama2...lg2 kalau blm ada ank senanglah sikit..hihihi
Bestkan citer nie..hrtu akk pegi tgk pun mmg best..xjemu pun.. :D

June 4, 2013 at 11:53 AM

hahahhahaha oniee,sheila doakan jodoh awak cepat sampai yeeee. hehehhehe kawin onieee, kawinnnnnnn :p

June 4, 2013 at 11:55 AM

hehhee best kan? kak lynnn, akak lagi best.. ada ramai anakkkk. wahhhh seronoknya jadi ibuuuuuuu (^__________^)

June 5, 2013 at 11:49 AM

happy anniversary.. bestnya dapat sambut ber-2.. paling best sebab hsbnd yng ingatkan.. so sweet.. =)

June 5, 2013 at 2:36 PM

terima kasih mimie, hehehe. alhamdullilah memang best.. nanti mimie kawin, insyallah mesti dapat suami yang caringggg (^_____^)

June 5, 2013 at 4:12 PM

huhuhuhu.. nak tgk .. nak tgk.. masa anniversary jugak.. tp.. x dapat xpelah xde rezeki.. layan kat astro jerlah nanti ...

ni link pasl pemangang tu .. kirim dr kwn masa dia pg langkawi ..

http://masyaamiraaimie.blogspot.com/2013/03/langkawi-buah-tangan-kawan-sepejabat.html

June 5, 2013 at 4:36 PM

takpe, tunggu kat Astro je. hehee. thanks bagi link. sheila tengok ya :)

June 11, 2013 at 1:12 PM

FAST 6!! HUwaaaaaaaa... akak peminat setia series tu. nak tgk2! tu tak tengok lagi.... xde masa nak pegi tengok n xde geng! sobs.

June 11, 2013 at 5:59 PM

alahhhh kesiannya kak mai. nanti ajaklah sesiapa yang belum p tengok cerita ni. hihi. rugi kak mai kalau tak tengok ;p

July 2, 2013 at 3:29 PM

semoga kebhagiaan korang berdua berkekalan..dan cepat2 dapat anak..=)

Post a Comment