MY CUSTOM FRIDGE MAGNET | norsheilasalleh.blogspot.com

MY CUSTOM FRIDGE MAGNET

Assalamualaikum...
Alhamdullilah. Hampir seminggu menunggu, akhirnya barang telah diterima. Yahooo! Puas sangat hati. Gambar-gambar menarik kami berdua telah diabadikan dalam bentuk fridge magnet, heyyyyy cute sangat. Hilang terus rasa sakit pinggang yang mencengkam, sekarang rasa nak lompat-lompat je. hihihiiiiii.

Korang ingat tak aku ada post entri pasal photo magnet just rm19 for 8 pieces? Tak rugi rupanya aku grab deals ni. Syukur, rezeki... Beli murah sangat, pastu comel pulak tu. Tak kisahlah kecik ke hape, yang penting gambar muka kitorang kat FM tu. Style kot. Kau hado? ;p

Recommended sangat beli deals murah dekat Living Social. Thanks to Photo Delivery Enterprise, yang redha je layan karenah aku. hiewhiew. Masuk ofis terus nampak satu parcel atas meja. Dup dap dup dapppp...
sheila shahfiekry
yang teristimewa
sheila shahfiekry
kenangan terindah kami berdua
Confirm dah tak muat nak letak FM lain lepas ni. hahahhahaa. I love fridge magnet to the max (^_____^) Tolong jangan jeles ya wahai pencinta fridge magnet, hihi ;p

33 comments

May 20, 2013 at 11:00 AM

ada gmbr sy tak kak?? hihi

May 20, 2013 at 11:04 AM

yang, hahahhaha takda lah! heee. sorry. nanti kalau ada next deals, insyallah kita buatkan satu untuk awak ye sayanggg :)

*nape takleh buka blog awak tadi?

May 20, 2013 at 11:23 AM

Ty hampir2 beli juga tapi busy terlepas.

May 20, 2013 at 11:24 AM

Shiela,
akak ada w.app awak. Dpt ke tak?? kalo tak dpt takpe..akak sms oke.

May 20, 2013 at 11:30 AM

yeker? kesian TY. takpelah next time boleh grab kalau ada lagi ye :)

May 20, 2013 at 11:31 AM

kekda, sheila dah terima whatsapp kekda tu. dah balas pun. thanks kekda. sheila taknak push kekda pun. take time sikit, pedehal kan :)

May 20, 2013 at 11:35 AM

wah..bestnya..ada chance ke nak buat mcm nie jugak...hehe

May 20, 2013 at 11:41 AM

hihi not bad la.. insyallah kalau ada deals lagi, sheila bagitau kat blog. bolehlah grab ye :)

May 20, 2013 at 11:54 AM

wah kenangan terindah tu kak

May 20, 2013 at 11:58 AM

jangan gelakkan. ini semua poyoooo je. hihihi ;p

May 20, 2013 at 12:11 PM

Ye mmg sgt jeles, ritu lepas bca n3 sheila psl ni mmg nak beli gak tp malas pastu lupa...huuhuu

May 20, 2013 at 12:24 PM

hahahaha sabor jelah. ingatkan dia membeli juga. heee. takpelah takda rezeki kan.. next ime insyallah boleh grab yangg ::D

May 20, 2013 at 12:32 PM

wahhhh fm best ni

May 20, 2013 at 12:34 PM

hehehe thanks jal :P

May 20, 2013 at 2:24 PM

ada yang boleh tempah mcm ni ek?

May 20, 2013 at 2:29 PM

boleh2. kalau awak nak buat gak, saya bagi link ni. time2 promotion, beli cepat2 ya. memang puas hati sangat :)

http://www.photodelivery.com.my/

May 20, 2013 at 3:01 PM

ada kata sheila belanja yaya? :P

May 20, 2013 at 3:10 PM

yaya, kalau dia bagi sheila upload gambar smpai beribu MB, confirm boleh buat untuk yaya. kihkihkih ;p

May 20, 2013 at 3:31 PM

dah dapat jugak....last two weeks...

May 20, 2013 at 3:32 PM

yeayyy, kak please review. sheila nak tengok! hehehehe!

May 20, 2013 at 3:32 PM

wahhh..bestnya!!!
nnt register kt living social jugaklah.
selalu dok hadap groupon, mydeal, dealmates je pun. hehe

May 20, 2013 at 3:37 PM

hehehe kak, living social pun best gak. sheila dah beli 2 deals setakat ni. lagi satu tunggu bulan 6 nanti baru review. hihihiiii :)

May 20, 2013 at 4:01 PM

waaaa jelessss mak nak jugakkkkk hehehe

May 20, 2013 at 4:02 PM

hahahhaa sorry mak. deals dah tamat tempoh! hee nanti kalau ada lagi promo sheila bagitau mak yeeeeeeee :)

May 20, 2013 at 4:03 PM

wah menarik sgt tu !

May 20, 2013 at 4:04 PM

heee thanks KA :)

May 20, 2013 at 4:16 PM

tadi tu?? tadi tu saya pi tukarkan bju untuk blog tu la hahaha itu yg jdi mcm hape ntah dah blog tu hihi

May 20, 2013 at 4:20 PM

patutlah. ingatkan dah tak sudi bagi kita singgah blog dia. heheheheh ;p

May 20, 2013 at 9:47 PM

fuyyyo...stylo2...ku tak hadooo..huhu

May 21, 2013 at 9:47 AM

hahahhaa ;p

June 3, 2013 at 5:43 PM

ida pun suka buat FM gmbr sendirii. asal balik cuti buat, buat buat. hehehehhee,, ida buat dengan kak jue. sheila kenal? blogger jugakk ;))

June 4, 2013 at 11:57 AM

yeayyy ida sama dengan sheilaaaa. heee kak jue blogger? sumpah tak kenal idaaa.. hahahhahaa ;p

November 14, 2016 at 4:15 PM

tq for sharing... selama ni travel x reti nk dptkn point tu.. saampai skrg point 0..

Post a Comment